89

Ь

преди 1 година

СЛОЖЕТЕ ИНЖЕНЕРСТВО В УЧИЛИЩЕ. ИМА ГОЛЯМ ОБЕМ В ЮТЮБ И ПО САЙТОВЕТЕ НА КОРПОРАЦИИТЕ.

88

Германия

преди 1 година

Ще ви кажа думите на един мой приятел босненец - Германия е хубаво, когато си стар.

87

No mercy

преди 1 година

ДО БОГАТИТЕ ЗАПАДНО-ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ И ПО ТОЧНО ДО ГЕРМАНИЯ: ИГРАЕТЕ ПО ГАЙДАТА НА АМЕРИКА ДОКАТО ТЯ ИЗТОЧВА ЦЕННИ КАДРИ ПОД НОСА ВИ И КОМПАНИИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ...УНИЩОЖАВАЙКИ ЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА И ЗА ЖАЛОСТ СТРАДАТ НАЙ БЕДНИТЕ СТРАНИ...КАКВА ИРОНИЯ...ПОКАНИХА НИ ДА СМЕ ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ ОКЕАН,А ТО СЕ ОКАЗА ГЪМЖАЩО ОТ ПИРАНИ И АКУЛИ...ГОСПОДИ СМИЛИ СЕ НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НАКАЖИ ЯРОСТНО ГРЕШНИЦИТЕ ДОВЕЛИ ЕВРОПА ДО ТОЗИ ХАОС

86

Ха-ха

преди 1 година

Скоро ще има даже излишък. Като вземат да фалират или да се изнасят фирмите. С германското благоденствие е свършено.

85

Анонимен

преди 1 година

Като се научат да плащат на гастарбайтерите като на германци, може и да си запълнят липсата

84

Анонимен

преди 1 година

До юбералес - Безработцата не е такъв проблем, ако имаш хубава социална система. Проблемът идва, когато имаш ПРЕКАЕЛНО хубава социална система. Знам хора и преди да кажете нещо - етнически българи, дето са на помощи от 2017-а! Помощи за ВСИЧКО. Счупване на крак, операция на бъбреци, ТЕЛК за нещо, дето ак мине комисия в чужбина, ще го осъдят, ама нали сме "демократични" ..., после има помощи за безарботица, за депресия, за ТЕЛК на децата (пак фалшив) - Лапка по 8000 лева. Ще работи ли, тоя?

83

юбералес

преди 1 година

Мислех че безработицата е проблемът на дадено общество. Дай боже техните проблеми.

82

Пепи

преди 1 година

и на мене ми трябват работници - около 12 милиона . Да им плащам по 2000 лева на месец и да продават продукцията им за 5000 лева на месец . И пазар ми трябва също .

81

до коментар 88

преди 1 година

то вече е дошло.---щом "експерти" препоръчват 55 годишни да се преквалифицират....работодателите още живеят в собствен свят...и се надяват на млади

80

а тъй

преди 1 година

Злобейте, kleti balgari! То ти тук има демографска криза и тук ще стане същото, само дето никой не ви говори за това и не планира как да я разреши. Така че вашите малки ***...пардон, скъпоценни дечица, ще живеят на същия хал, сред изобилие от ***. Ама вие не го мислете това, злобейте си на германците.

79

меркел 2013

преди 1 година

как беше казала комсомолката идвайте - ще се справим

78

777

преди 1 година

Ама защо така! Нали си вкараха работливи инжинери от Африка и медицински персонал от изтока?

77

Кути

преди 1 година

Майната им, да се оправят. Сами са си виновни.

76

Али

преди 1 година

За съжаление ние може да им изпратим към милион ... и сме дотам. Толкова останаха работещите в България.

75

анонимен

преди 1 година

Съвсем не всички млади искат веднага да са милионери. Аз познавам немалко и повечето казват - защо да се трепя да уча, като освен отговорност почти нищо друго, работи се за единия хляб и наем, е, да гледам разни тарикати, дето дори ще ми се подиграват, че ги издържам.......

74

Albi

преди 1 година

Да живееш като скот, няма излизане, няма почивки, няма празници. А в същото време в България си освободил място, на което се пъхнал връзкар некъдърник.Ти си бачкай. Ония всяка седмица по хижи и почивки, зимата банкети, пиршества, фотосесии.Свърши тая, вече никой не се лъже за трохи да ходи да си съсипва живота.

73

анонимен

преди 1 година

Причините са само две - доживотните помощи, почти равни на мин. заплати и смъкването на десет кожи на работещите, които вече и едно малко жилище не могат да си купят или е с такъв зор, че няма къде повече. Другите причини са или незначителни, или измислени от бюрократите.

72

Анонимен

преди 1 година

Германците търсят абдали да им робуватНа германеца плащат винаги по висока заплата от колкото на легалните трудови мигранти. Плащат им колкото да се хранят и да си платят сметките.А балъците още налитат за германските кланици и за черната работа В чужбина е чиста загуба на най-хубавите младежки години.То ако ще е само за едното съществуване и тука може даже и без да работиш.Проблемът е че младите искат с един"удар"да станат милионери.И поголовно"газят" закона а прокуратурата се прави на сляпа.

71

Albi

преди 1 година

И не само там. За какво да ходят хората?Наем,сметки, данъци, такси и накрая само един стаж за пенсия ти остава. Да се любуваш на прекрасното време ли?

70

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ГЕРМАНЕЦА ОБЪРНА РЕЗБАТА ИЛИ ПИЕ БИРА, МИГРАНТА ЧАКА НА ПОМУЩИ А СЕГА ТЪРСИМ И РАБОТНИЦИ. И ОТ КИТАЙ НЯМА ДА ИДАТ ЩОТО СЕ ИЗУЧИХА. А СЕГА Я ВТАСАХ МЕ