92

Анонимен

преди 1 година

Борисов и пп са еднакво вредни, не трябва да бъдат допускани до власт.

91

Вижте какви

преди 1 година

и'д'иоти са симпатизанти на ГЕРБ и защо ? Пример е номер 100 "сомчето", толкова е т"ъп, че не можа да разбере как напълно изложи шуробаджанащината на ГЕРБ и как работят на държавната "хранилка" ! Доволен бил тиквеника *** защото бил майстор към община Брезник в която "работела" и жена му, която така работела, че и оставало време да си гледа детето, а той да работи и частно ! Много прости герберуги, много !

90

Анонимен

преди 1 година

Селяните не разбират че борисов няма никакъв принос ако при неговото управление са имали илюзията, че всичко върви по мед и масло. Такава е била международната обстановка и цикълът на капитализма, борисов няма хабер какво е ставало, интересувал се е само да краде и мафиотизира системата.

89

Лойко

преди 1 година

Защо се лъжем,че машините премахват недействителните бюлетини. Много често се налага СИК да помагат КАК,а не за КОГО да се гласува.Понякога границата на помоща е много крехка,особено ако партията е с номер 1. Не е проблем и друг номер да се избере,особено ако е на първата страница.Предлагам,ако гласоподавател неможе да гласува без помощ за 3-4 минути да се произведе резулата и отрчзък, НЕМОГА ДА ГЛАСУВАМ ,и тогава ще видим колко са недействителните бюлетини???

88

Щ vi + Щ

преди 1 година

От //epicenter.bg/-Кирил Петков и Асен Василев прегазват закони, за да дадат енергетиката на една офшорка Скандалът "Джемкорп"- злоупотреба с власт, граничеща с национално предателство.Управлението на Кирил Петков и Асен Василев ще остане един ден в учебниците като пример за политическа неадекватност и управленски волунтаризъм. Дилетанщината на Петков сътвори за 7 месеца гръмовни скандали, чиито последствия ще имат дълготраен ефект.Офшорката е на руския бизнесмен Алберт Авдолян-на о-в Джърси

87

Анонимен

преди 1 година

"Дайте държавата на младите" -- изчезвай наркоман, такава държава ще видиш че ще ти се завие свят, сополанко.

86

Анонимен

преди 1 година

Видяхме за какво се скарахте оня ден с ПП за, санирането и енергетиката все апетитни хапки с много милярди за крадене

85

Анонимен

преди 1 година

Националният предател и престъпник борисов не трябва да бъде допускан до властта. Докато не върне окраденото от държавата и докато не бъде сменен фалшивият гл. прокурор който го прикрива. Нищо не се е променило година и половина.

84

Сомчето

преди 1 година

Аз от ГЕРБ съм доволен. Майстор съм към Община Брезник, имам време да си работя частно, жената е в Общината тук до 5то число има работа после гледа детето и го възпитава. Живеем си добре и не алчнеем. А който иска да се връща Кирчо и Кокорчо ще му кажа, айде махай се от Бьлгария.

83

Анонимен

преди 1 година

не завря завряния зет в панделата и сега ще си патиш

82

до сомчето

преди 1 година

На каква стръв кълвеш бе "балък", на семка от банкянска тиква ли ? Освен овце на тази територия на Балканите отглеждат ли се хора ?

81

Анонимен

преди 1 година

Ми защо ще е това кратко правителство като оня ден се събрали моля ти се да решават кога, да, се, регистрират кладенците алооо то хора не останаха по селата вие кладенци оправяте мизерници то лошите комунисти 45 години не ги регистрираха вие и тук искате да краднете тарикати мръ.. ни

80

Анонимен

преди 1 година

Всички над 55 годишни са комунисти, изчегъртайте ги. Дайте държавата на младите

79

Анонимен

преди 1 година

На Деси?Слава Трифонова и го начукаха с 200!! Боже,що е десислава и за *** не става.Та не било Атанасова,Трефонова,Радева....и прочие

78

Анонимен

преди 1 година

Всички комунисти на консерви за Русия

77

Анонимен

преди 1 година

КАЗАХ ГО ОЩЕ 3 ДНИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ, КОГАТО ПАРТИЗАНИТЕ НЕ ЗНАЕХА НА КОЙ СВЯТ СЕ НАМИРАТ И ГАЩИТЕ ИМ ПОНАМИРИСВАХА,КАЗВАМ ГО И СЕГА:ЕДИНСТВЕНО ВЪЗМОЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ТОВА СЪСТАВЕНО ОТ СТЕФАН ЯНЕВ, БЕЗ НИКАКВА ЧУЖДА НАМЕСА,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ГЕРБ-СДС, С МАНДАТА НА ГЕРБ-СДС!!!

76

Анонимен

преди 1 година

Радев и Борисов не разбраха ли че проблема е в тях самите. Борисов да даде партията на некой младеж, а Радев да отива в Русия

75

Анонимен

преди 1 година

Защо е още на свобода този престъпник? Попречили му да изпрати оръжие в украйна срещу руснаците и сега се тюхка и се вайка, не може да изпъкне пред бай дън.

74

Анонимен

преди 1 година

Тоя на луди ли ни прави или сам се прави на луд???

73

Сомчето

преди 1 година

Г-н Борисов е велик водач, вожд и първенец на България. Веднага се усети , че ГЕРБ спечели изборите , отново страната ври и кипи. Кумини пушат, строй се и се правят ремонти. Аз вече имам два обекта по 100 кв.м. за шпакловка, докато беше Кокорчо нямах никаква работа. Жена ми отново е спокойна, че ще има работа в администрацията на Брезник. Съомява да гледа детето и да работи. Стига мизерия с Кокорчо , искаме само ГЕРБ.