172

Анонимен

преди 1 година

Лукйол - всичко е ясно! Кога ще си вземете грамотни журналисти в редакцията?

171

Анонимен

преди 1 година

Ха, докато в България се сформира правителство, за да вземело мерки за тежката зима, тя зимата ще мине и народът вече ще забрави !

170

Анонимен

преди 1 година

Абе я дайте да спретнем една пряка демокрация да видим как ще ви изрине всички айдуци на сметището и да се приключи веднъж за винаги с цирка наречен народно събрание, нито е народно нито събрание а някаква сбирщина от мутроиди.

169

Евро

преди 1 година

Лапаницата е брутална към 40 милиарда още

168

Анонимен

преди 1 година

Тоя съвсем изтрещя защо ще прави правителство,като се готвят за предсрочни избори,ние правителство си имаме,работещо и некрадливо,иабори не ни трябват.И ако напролет пак не се погодят да направчт правителство,пак на избори ли??????

167

Анонимен

преди 1 година

Лойчане,стига толкова ,найгра се ,направи българите на луди.Повече няма да припариш до властта !!!

166

До До ПросТо То

преди 1 година

Във властта ГЕРБ са повече от 12 години.

165

Анонимен

преди 1 година

206-та стая те чака, строг, но справедлив!

164

Анонимен

преди 1 година

Докато има ГЕРБ,БСП,ВМРО,ДПС и ИТН България няма да се оправи.И най-важното докато има Бойко,Слави и Доган няма ни спасение

163

Случаен

преди 1 година

Не искаме нищо, просто спокойствие.Хората не са ненормални да скачат по митинги.

162

Анонимен

преди 1 година

Бойко по ваше време в центара на София гъмжеше от бежънци,какви ги плямпаш.На бул."Мария Луиза" имаше поне над 1000 и спаха по улиците.Не сме толкова глупави.Освен това защо Ви беше необходимо да сваляте правителството,при условие че ти искаш да има правителство през зимата.ГЕЕБ искат само да се докопат до лесната Еяропейска Пара.Това е да лапат катп невидели.Това са ГЕРБ,БСП и ДПС мафиоти.

161

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов е национален герой на България, борец срещу диктатурата на Кирил Петков, който изби над 250 000 българи по време на режима си!

160

КОЛКО СА ТАПИ ДРУГИТ

преди 1 година

ТАКА ГО ИЗЧЕГЪРТАХА, ЧЕ ГО НАПРАВИХА ПЪРВИ?

159

Ф.С.В.

преди 1 година

Този защо така се "тръшка" да има някакво Правителство--явно САЩ са му натиснали копчето и ще му блокират милиардите долари откраднати от България - с закона "Магнитски"

158

До анонимния

преди 1 година

Борисов не ги е наричал "Борисовки", а е цитирал Христо Иванов! Машините на Мадуро са купени през търг от ЦИК, а правителството на Борисов е осигурил парите! Някои от сутрин до вечер търсят под вола теле! Изкривяване думите на Борисов го превърнаха в доходоносен занаят!

157

Далай Лама

преди 1 година

Махнете го вече този цирей на българската политика ! Стига е излагал България ! Някой да го затвори в клозета и да не го пускат повече ! Време е за друг тип политици - по-малко крадливи, по-умни, по- твърди!

156

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ами ние си имаме правителство. Служебно. За какво ни е редовно пак да ни крадат. Аз по време на редовните правителства постоянно съм под стрес. Или гоним руснаци и си разваляме отношения градени векове или пък при Винету носим маски и ни глобяват по пет хиляди лева ако седнеш в парка. За какво са ми такива редовни правителства? Да изтръпвам от ужас? Винету взе назаем 30 милиарда лева от редовните си правителства. То така и баба може да управлява със заеми. Избори до дупка докато Винету се разори

155

Анонимен

преди 1 година

До вчера казваше че машините били"мадуровки" и лесно се маниполирали, а днеска " Борисовски" хайде да се спреш на едно от двете! А тези машини , нали " ти" първи ги купи от Мадуро !? Сутрин говориш едно , а друго по обед и вечеря , " велик управник и политик" няма що , селските клюкарки са по-постоянни!

154

Анонимен

преди 1 година

Нали за това си върнахте хартиените бюлетини , защото не ви излезат сметките , малко са ви гласовете , та сега ще си ги набавите с подправените протоколи! Не спря да мрънкаш и да се оплакваш , а ние какво да кажем от 12г.ти управление !? Останахме си най-бедните и най-болните в ЕС !

153

ПроСоТо

преди 1 година

До Брей,.....никой не ме е прекарал бе!..Не само аз:-МНОГО хора бяха много бързо разочаровани от това,че Банкянския мошеник ги е излъгал!!..Никой нито ми плаща за мнението ми,нито пък "ЛЪЖА" !!!!!...Не пришивай СОБСТВЕНИТЕ си табиети на другите!