197

Анонимен

преди 2 месеца

От 1944 до 1947 България е окупирана от 200 000 руски войника, изхранвани от България. Руските войници заедно с 3000 български комунисти участват в избиването на българското правителство и 30 000 български учители, лекари, адвокати, свещеници, банкери, фабриканти, земеделци, кметове, полицаи, офицери, нахлували в къщи и грабели, изнасилвали и убивали.

196

Генерал ?

преди 2 месеца

Тоя го беха хванали да продава държавно оръжие на който плаща без значение кой е.Путин си го хвана на каишка и го направи генерал.Обикновен крадец с намордник ...

195

И тая тиква

преди 2 месеца

ще захапи оловото от Украинския Mossad !

194

путинофили,

преди 2 месеца

Украинският Mossad е зад гърба ви !

193

Кос

преди 2 месеца

Укрите ядът здрав пердах по всички направления и родните кравите мучат на умряло..

192

Анонимен

преди 2 месеца

Туй гуци ше стане на пастърма.

191

Анонимен

преди 2 месеца

До272 : Че тя Русия, винаги е била зле.

190

Анонимен

преди 2 месеца

Пеле : Роналдо e по добър от Меси. За да сравнявате когото и да е с Пеле, трябва този някой да има ляв и десен крак и да може да вкарва с глава ... След това бразилската легенда добави, че Марадона е бил много по-добър от Меси и продължи още малко. Меси е велик футболист, но не е лидер. Преди да говори с треньора и играчите, той играе на PlayStation. След това, на терена, иска да е лидер. За мен, е безсмислено да се опитваш да изкараш лидер някого, който ходи по 20 пъти до тоалетната преди мач ....... ....... ....... ....... ....... .......

189

Хаха

преди 2 месеца

Генерал "Пипон" - Доктор Злобил от Wish !

188

Богомил

преди 2 месеца

Суровикин е на много парселс разстояние от ген. Залужний, добряк с няколко образования и 4 чужди езика, а не неграмотно сричащо бавно развиващо се дете като руския си колега.

187

Богомил

преди 2 месеца

Суровини бил говорил по телевизията "кратко и ясно като военен"?! Този журналист май не е гледал излагацията на генерала Сричаше мъчително като бавно развиващо се дете, а интонацията му беше отблъскваща. Никакъв проблясък на. интелектБездушен робот с лош софтуер. Отчайващо безизразен, бездушен и отблъскващ, ограничен индивид. Не е чудно защо руснаците търпят поражения с такива генерали.

186

Unknown

преди 2 месеца

Като му гледам снимката и фейса тоя изобщо не му е комфортно в мирно време , за него рая е в войната .... Такива не трябва да ги има .

185

Анонимен

преди 2 месеца

Работодателя на сорросоидите които получават фалшиви лайкове на фалшиви мнения има пирова победа но би трябвало да се замисли че сорросробите ще се обърнат срещу него.

184

Анонимен

преди 2 месеца

До Ако ...си честен човек си длъжен да сложиш честни лайкове. В противен случай мнението ти няма значение.

183

Анонимен

преди 2 месеца

Националните предатели всеки ден гонят хора по форумите не стига че за 32 г. са избити и изгонени три милиона българи същите продължавате да гоните. Това е коалицията на националните предатели.

182

Анонимен

преди 2 месеца

Яко трака влака с долари и евроцентовете за насаждане на евроценности между които злоба и омраза и господ ми е свидетел но съжалявам да го кажа само че е така и с фалшивите лайкове го доказвате но рано или късно товаще се разбере прозрачни сте много даже.

181

Анонимен

преди 2 месеца

Ако и той не се справи, отива в Сибир. Така че няма място за отстъпление.

180

Анонимен

преди 2 месеца

Сорросоидните лайкове са жестоко фалшифицирани. Те са си фалшиви накратко

179

Анонимен

преди 2 месеца

Имам висше техническо образование. Мнението ми не е за пари. Но в същото време често чета много неграмотни соррос мнения и съжалявам да го кажа но има хора които дори не знаят български език но преписват от опорки разни лозунги. Това е много обидно. Използвате хора които дори не знаят езика да насаждате злоба и омраза особено в ниско интелигентните среди факт

178

Анонимен

преди 2 месеца

Така изглеждат и русофилите... Арогантни, нагли и пpкмитивни с основно образование.