105

Анонимен

преди 1 година

Достойна постъпка !!А по времето на великия генерал Боко станаха толкова много знакови,неразкрити убийство.Оставка не беще дадена !!!!

104

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Толкова сме зле от 2002 насам, че и македонците могът да ни излапат с парцалите. Няма НСГВ, БНА както и всичко друго, а което е останало работи за мафиоти. Оръжие за запасняци дори няма ВЕЧЕ всичко е продадено. При една обстановка грабваме прашките и коловете, но ще бъде по добре да ги насочим понапред към ония от 1998 година които се пподписаха за това да няма БЪЛГАРИЯ.

103

Аз

преди 1 година

Един ръководен кадър, от онези пенсионерите, се беше изцепил "Онези там, демотивираните!" Шокк! А, ти, кой си бе, другарю МОТИВИРАН, дето ти пищи телефона всеки месец по два пъти - на пенсия и заплата? И си пърдиш на стола на отворен прозорец с климатик през лятото, а "онези долу" се пържат на 45 градуса жега! ***, ***!

102

затова

преди 1 година

са уредени и които е умрял сам си виновен

101

Анонимен

преди 1 година

От системата на МВР И МО ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ КОИТО СА НА ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ЕДНОВРЕМЕННО ВЕЧЕ СЕДМА ГОДИНА ЗАЕДНО СЪС ЦИВИЛНИТЕ КЪДЕТО ИМА ДЯДКОВЦИ И БАБИ ПО НАД 70Г.НО ОЩЕ СА НА РАБОТА НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ...НЯМА НЕЗАМЕНИМИ,ЗА ЕДНИ МАЙКА ЗА ДРУГИ МАЩЕХА,ЗАТОВА ВСИЧКО Е ОПЛЕТЕНО КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА И НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЗА НИЩО,ТЕЗИ СИ ВЗИМАТ ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ А ДРУГИТЕ ПЛАЩАТ С ЖИВОТА СИ....

100

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Всеки според качествата си.Боян Боянов Расате е Мъж,който знае да люби Родината си.Навярно само някакви костюмирани грозни турци и роми биха били против тива Радсте дс е Министър на Вътрешните работи. Нужни са ни оростички,но пълноценни решения. Нека Боян назначи полицаите.Ще бъде бързо,точно и ефективно.И друго.Защо никой не покани Господин Ротшилд да се заеме с икономиката ни? Защото няма да се краде повече,нали?Леа Коен-Министър на Правосъдието ! Шалом!Галом! Аром!Да живее Майка България !

99

В.

преди 1 година

Махнете Свестните и поставете Лаладжии.

98

аз

преди 1 година

Радев много искаше да управлява. Скачеше. Вдигаше юмруци. И резултата е пълна анархия в страната. Или целият му зор беше да го преизберат и да си гарантира с Деса нови 5 години безгрижен живот.

97

Анонимен

преди 1 година

До Бай Сашо Е да де ,ама ,,реформите ,,се правят от парламента ,така да се каже ,там се коват ,,реформите ,,. С такива демократични закони от такъв демократичен парламент ,резултатът е плачевен . Там е заровено кучето , та.а.а.м в демократичните ценности ,а не в полицията .

96

Омбре

преди 1 година

Пострадалия полицай трябваше да бъде пенсионер но благодарение на ГЕРБ и компания скоро ще почива в мир.

95

Бай Сашо

преди 1 година

Това Мега-министерство МВР "гълтащо" по близо 2 000 000 000 лева всяка година от джоба на българския данъкоплатец, "плаче" за РЕФОРМИ в последните 20 години. Защото то е натъпканос некадърници с дебели "връзки" , взимащи над 2 000 лева заплати. Макар че тези гащници в министерствотоса прекалено много, за оредялото ни население на страната. Защото наличния му състав наближава числотоот 67 000 души. Унгария която е с по-голямо население от нас / 9 000 000 000 души/ в органите им на МВР, имат едва . . . 28 000 човека !Забележка:Тези тюфлеци, ако си тръгнат от МВР /в което много се с

94

Анонимен

преди 1 година

Не разбираме за какви са им тия автомати ,първи стреляш после питаш и след два дни всички че знаят че не трябва да минават нашата граница

93

Румен

преди 1 година

Тези депутати, Които тридесет години само бавят промените са за съд. Пречат за прокарване на законите от ЕС.

92

СС

преди 1 година

От 4000 досъдебни производства само 158 ефективни присъди ??? Какви съдии и прокурори има България !!!

91

Бич може

преди 1 година

Елате да видите в Кърджали какво става,пияна полицайка отива на работа клатушкайки се.Дърти ченгета взимат пинсия и заплата и и гледат сеира смееики се.

90

Бившо ченге

преди 1 година

МВР е смърдящ клозет пълен с некъдърници.Ако там все още работят нормални хора то те си губят времето.

89

Анонимен

преди 1 година

А министъра кога?

88

Анонимен

преди 1 година

Поне се демонстрира малко морал от едининици. Чест прави, че се подават оставки, но това не е решение на проблема с бежанците. Трябва крути мерки и закони за трафика на хора. И няма ли ленти със шипове, които да се слагат на пътя, та да не са телом срещу дивите трафиканти? Има технически чалъми за спиране на движещи се обекти

87

Анонимен

преди 1 година

С тия машини я не обвинявай гласоподавателите! Мадурките избират, който им плати софтуера. Жалко за полицията, прокуратурата на ниските нива се мъчат да направят нещо като хората, но началството им кешира далавери и печалби.

86

народ

преди 1 година

Гласоподателите са виновни отиват на избори за невежа промяна и получават измама.