19

Анонимен

преди 1 година

Няколко хиляди бели лади по-малко в тежест на държавния бюджет...

18

СМЕХ...

преди 1 година

АМИ ПРАВИЛНО ---ТАКА СИ СПЕСТЯВАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА ЗА УБИТИТЕ ВОЙНИЦИ ....И АВТОМАТИЧНО ГИ ЗАПИСВАТ , КАТО "БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИ".....ХА,ХА,ХАААААААА....

17

До 27

преди 1 година

Не се вълнувам от руско-монголска гнилоч! Що питаш?

16

Анонимен

преди 1 година

Надминават вече дори и легендите за Холокоста. Очаквам скоро и Христос да се яви в Украйна и да подкрепи Зеленски срещу дявола.

15

Анонимен

преди 1 година

Абе някой виждал ли е Шойгу последните десет дни?

14

Анонимен

преди 1 година

Да приемем, че е така1 А какво става с убитите украински войници? Те са над 100 000

13

Анонимен

преди 1 година

Ало пропагандата, не са ги горили а са ги яли понеже нямали храна украйнската армия им бликирала доставките

12

Анонимен

преди 1 година

Само хиляди? А милионите други убити лично от Зеленски с прашката му? Тях в помийната яма ли ги пущат?

11

Анонимен

преди 1 година

Руските войски победоносно напуснаха Херсонм докато украинците страхливо навлизаха в града...

10

хаха

преди 1 година

Местен жител, пожелал анонимност казал пред журналист, пожелала анонимност, които се позовал на анонимността на информатора си .... "журналисти" сър!

9

Анонимен

преди 1 година

Явно демилитаризацията върви по план!

8

Анонимен

преди 1 година

За всички зверства на войските на Путин има снимки от сателити. Технологията е вече много напреднала. Така че всички тези лъжи на болшевиките, че те не били убивали, могат да бъдат оборени със снимков материал.

7

бивш руски полковник

преди 1 година

Бившият руски полковник Гендадий Алаторцев смята ,че руските загуби вече са над 150хил души и над 7хил танка са унищожени или пленени. Смята и че русия ще изгуби войната до една година заради проблемите в логистиката.

6

Анонимен

преди 1 година

То за болшевиките е ясно. Те не уважават нито живите, нито мъртвите. Само могат да говорят "своих не бросаем" (не изоставяме своите), а на дело убиват всеки, който не мисли като тях.

5

Новата Буча

преди 1 година

Още като беше Зеления в Херсон преди седмица - прогнозирах, че иде "Новата Буча" - същата схема като в Буча, Изюм, Херсон.... Ето че дойде!!! Как работи? - Изтеглят се руснаците от някъде, после иде Зеления там ужким да се снима, а всъюност - да даде указания на место, после - се намират некакви трупове някъде и се разтяга локума за тия зверове руснаците, които не-знам-си-какво правели. Този път "много трудно" намериха труповече, щото - видите ли - ония ги били горели чак на сметището! Откачени!

4

Анонимен

преди 1 година

"В понеделник "Асошиейтед прес" уволни репортер по националната сигурност, който е предоставил грешна информация за ракетен удар в Полша миналата седмица, което е довело до широко разпространен, но неточен материал, в който се предполага, че Русия е отговорна за инцидента.35-годишният Джеймс Лапорта е бил уволнен след кратко разследване, потвърдиха хора от новинарската организация пред The Washington Post." ---- Ако за всяка фалшива новина уволняваха, нямаше да имат журналисти тия, както и тук

3

Анонимен

преди 1 година

Той също така изрази мнение, че Русия "не може да бъде сплашена и принудена да се подчини". И той отбеляза, че неотдавнашният призив към Киев от председателя на Съвета на началник-щабовете, четиризвездния генерал Марк Мили, за незабавно започване на мирни преговори с Москва, показва, че американската армия е наясно с реалното състояние на нещата във военната зона.

2

Анонимен

преди 1 година

Бившият полковник от американската армия Дъглас Макгрегър каза, че съгласно данните, които е получил от различни надеждни източници, въоръжените сили на Украйна в никакъв случай не печелят. Те загубиха над сто хиляди убити и стотици хиляди ранени. Огромно количество оборудване беше изгубено, унищожено, откраднато. Сега те правят последните си издихания и повече няма какво да предложат. Те просто трябва да изчакат, докато им бъде нанесен съкрушителен удар, който ще ги смаже. Това е лудост.

1

Анонимен

преди 1 година

Как пък всичките даващи такава информация са анонимни вееее! Колко може да е достоверна такава "новина"!? Дайте един път някой с име