18

Аноним

преди 1 година

18 защо жестоко делиш жестоко обиждаш всички са българи и живеят тук и имат ПРАВА и шепа *** отнеха забраниха със сила бюлетината е тогава кой е по най 18 репресии налага делене 18 това не е добро за държавата

17

Анонимен

преди 1 година

Хартиените бюлетини отказаха близо един милион човека да не гласуват от юли 2009 до април 2021 - това са четири парламентарни избори с хартиена бюлетина. После се гласува предимно с машини и за три поредни избори за 15 месеца, гласоподавателите намаляха с още 550 хиляди.

16

Анонимен

преди 1 година

"Шофьорът, провинциалистът, аутсайдерът" - Току що описа 85% от всичките инженери, програмисти, лекари, адвокати, хора на изкусвтото, архитекти и прочие ... Ама знам ли, де - може и не толкова много хора да имат книжки вече ... виж, за другото ... не си прав.

15

Анонимен

преди 1 година

Топ 2-5% от най-добре платените и образованите у нас- логично избиратели на ПП и ДБ. Машина. Шофьорът, провинциалистът, аутсайдерът с умения от каменната ера си търси каменното писмо. Хартия.Едните ще сме винаги богати, а каменарите- бедни до живот.

14

Анонимен

преди 1 година

До Що е ДЕМОКРАЦИЯ ? Е точно тия дето гласуват с чувалите с фалшиви бюлетини са така, гласуват си както си искат. И това не е демокрация. Подкупените изборни комисии които подменят бюлетини също не са демокрация.

13

Анонимен

преди 1 година

С хартиена БЮЛЕТИНА си е от времето на Цар Борис така че с нея ще се справят всички, има и тайна на вота всички гласуваме в малко тъмно помещение, А,с менте машините на Мадурото от Венецуела всичко е на показ и до машините винаги има усложливи нарциси уж да ти показват а виждат всичко, а пък старите хора са само статисти тия нарциси гласуват с тяхната карта а комисията гледат като телета у железница и мълчат, сякаш това е редно, пълна порнография са машините на Мадурото

12

Пиян залян

преди 1 година

Чудя се в тоалетната , ако махна хартията , каква машина да сложа ?!

11

Анонимен

преди 1 година

Имаше неква секция - като бяха хартийки 6000 гласа. Като бяха машинки ... 35-40... ИзвУДИТИ си ги правете...

10

мърфи

преди 1 година

всички гласували през последните 30-тина години са виновни за менталното състояние на народа и държавата!

9

Анонимен

преди 1 година

Какво означава надписът Дневникът е подправен, който излезе на много от машините в деня на изборите на 02.10.22Въпросът ми е към жълтопаветните Ай Ти специалисти?

8

Що е ДЕМОКРАЦИЯ ?

преди 1 година

Всеки да гласува с каквото си иска/хартия или машина/!!!Налагането само на машинно гласуване е ДИКТАТУРА !!!!

7

негласуващ

преди 1 година

Не фокусирането сваля избирателната активност по фалшивите ви "избори"!Народа не ще да гласува защото ония с плакатите от всякаква възраст,пол и знатие дето висят по стените и заявяват че "Купуването и продаването на гласове е престъпление"..същите те нощем купуват и продават гласове из маалите с ясното съзнание че вършат престъпление..пък не са в затвора!За какво да ви гласуваме?И хиляда избора да правите резултата ще е един и същ!На избори ли ще си играем постоянно?

6

Анонимен

преди 1 година

Хартия и машина, какво толкова не е ясно. И сравняване на машинния протокол с изброените ръчно бележки от машината. Тези от изборните комисии по 10 души не могат да броят до 500 или до 1000 ли? Да не са неграмотни?

5

Анонимен

преди 1 година

В машинации не желая да участвам, затова не съм гласувал откакто няма хартиени бюлетини. С машината е нужно само един човек да нагласи софтуера и резултатът е предизвестен, пък бa лъцитe да си гласуват колкото искат.

4

Анонимен

преди 1 година

Е гласувам с машина.

3

Анонимен

преди 1 година

С машини или без пак от значение е кой брои гласовете.

2

Анонимен

преди 1 година

С машини, но да се сверяват отрязъците с данните в машината.

1

Анонимен

преди 1 година

В нормалните държави не гласуват с машинките.Тук искат да ни направят по-зле от Африка и Венецуела.