38

баба мара

преди 1 година

гласуване само с машини с хартията се купуват индииските гласове затова е целиявои аз не гласувам не заради машините а защото няма за кого на никои невярвам затова избори 2023 г докато случим на хора

37

Гласуват с машини

преди 1 година

И в ЕС гласуват с машини - изцяло в Белгия и частично - във Франция. Четете Wikipedia - Electronic voting by country. И другите ще започнат, въпрос на време е.

36

Да се споразумеят

преди 1 година

ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.

35

анонимен

преди 1 година

Стига сте го дъвчили това гласуване, разбира се, че трябва да е смесено. Така или иначе и при машинното гласуване се печатат хартиени бюлетини/ колкото са имащите право на избор/, харчат се едни огромни средства и после всичко отива на ***. А там където не им тръгнат машините защо се се преминава на гласуване с хартиени бюлетин.При положение, че няма 100% сигурност в машините, според мен редно е да е смесено гласуването, хората трябвя да имат право на избор, нали това е демокрацията.

34

Анонимен

преди 1 година

Защо сега със сила ни налагат хартиените бюлетини?! Май искат да откажат още половин милион човека да гласуват.

33

Анонимен

преди 1 година

За хартиена бюлетина са мошениците, фалшифициращи изборите и купуващи гласове. Ясно е, че машините са по-добрият вариант за честни избори.

32

Машина vs Хартия

преди 1 година

Миналата година в Забърдо една партия е получила 140 хартиени гласа от около 240 гласували. На следващите избори без хартия, там са гласували 120?! И особено осезаем е спадът в гласовете на партията със съмнителните гласове, с около 120. Случайност?

31

Аноним

преди 1 година

АЗ НЯМАМ НИКАКВО ДОВЕРИЕ НА МАШИНИТЕ И НАЧИНЪТ ПО КОЙТО НИ ГИ НАЛОЖИХА НАСИЛСТВЕНО СЪС ЗАБРАНИ РЕПРЕСИИ ЕДНИ ЧАСТНИЦИ ДЪРЖАТ ФЛАШКИТЕ И ЦИК НИЩО НЕ ПРАВЯТ ТОВА КАК СЕ НАРИЧА МАНИПУЛИРАНЕ ЗАТОВА Е ТОЯ НЕИСТОВ РЕВ *** САМИ СЕ ИЗЛАГАТ

30

нормален

преди 1 година

кой както иска да гласува ! това е право на всеки . харвардските измамници нямат право да ме задължават как да гласувам .

29

Анонимен

преди 1 година

Изглежда Путин и Ердоган са се разбрали България да влезе в състава на Турция. Русия няма интерес от враждебни държавички в нейната зона на влияние, а Турция има интерес от територията на България. Ердоган може да даде гаранции на Русия и България да се присъдини безпроблемно към Турция.

28

До 24

преди 1 година

Машините са на Мадурото а че по време на тиквата са получени това не ги прави пройзведено от тиквата и тая вечер Леваци ще го смучете на Тиквата утре на Мадурото никога няма да ви върнем Машините бе меки китки

27

Камък,ножица,хартия

преди 1 година

Бг депутатите по-добре да внимават, да не би хората вместо с машини и хартия, да решат да гласуват с камъни и павета.

26

Анонимен

преди 1 година

Новата финансова система която ще се формира около военния блок AUKUS има смисъл само след като старата система бъде разрушена. Путин за това не отиде на G-20. G-20 e умрял съюз, вече няма никакъв смисъл да се занимава с него.

25

Аноним

преди 1 година

И защо е този рев за тези машини флашки *** иначе при Слави голям рев *** жалко при Слави сте бюлетина е демокрация а не наложените със сила машини

24

Анонимен

преди 1 година

Изместват проблема. Нямам никаква вяра на гласуване с хартиена бюлетина, при която се разнасят чували с фалшиви бюлетини, подправят се бюлетини и протоколи и се купуват гласове. Машините никого не да отказали да гласува.

23

Анонимен

преди 1 година

При ГЕРБ и хартиена бюлетина гласуващите за парламента намаляваха средно с по 245 хиляди на избор (за 4 избори намаляха с 980 хиляди), а след ГЕРБ при гласуване предимно с машини, намаляват средно с по 186 хиляди на избор (за 3 избори намаляха с 558 хиляди). Излиза, че сега като върнат хартиената бюлетина, ще откажат още 250 хиляди човека да гласуват.

22

Долния малоумник 24

преди 1 година

Машините са на тикворо, бе мал,оум,ник, аде оди да смучеш изсъхналата чепка на тиквуня.

21

Анонимен

преди 1 година

Тука някакъв гербер си мисли че като пусне няколко мнения и може да говори от името на цяла България. Смешна работа.

20

Анонимен

преди 1 година

Меките китки искали машините на Мадурото знаем защо оти са от Мадурото, а пък цялата Страна си искат хартиената БЮЛЕТИНА знаят как и си Гласуват без помощ, аре у Лево че ни писнахте с тия Мадурски машини ,не се търпите вече бе ЛЕВАЦИ

19

Анонимен

преди 1 година

Банкоматите отказаха хиляди хора да си взимат пенсиите и заплатите. Така добре ли звучи? Какво демагогствате че хората не се оправяли с машини. Чете се на екрана и се натиска нищо сложно няма. Хората не искат да гласуват защото кандидатите не стават.