24

Анонимен

преди 1 година

Оттам тръгна а и тези не спират да ядат всичко което се движи.

23

И аз съм лекар ужким

преди 1 година

До Лекар - "Всеки лекар ще ви каже, че в момента в болниците е пълно с ковид" - ама може ли също да каже възрастта на тия ковиди? 70-80 ли е, или 80-90, или 90 и нагоре? И може ли почитаемият лекар да каже тия старци за "ковид" ли са дошли в болницата, или заради инфаркт и инсулт, и като са им ровчили в клечката в носа, са "намерили ковид"! С PCR теста, който не е тест и не може и не трябва да бъде използван като такъв? Както недвусмислено каза откривателят на PCR?

22

Анонимен

преди 1 година

До До 6 - "Смисълът бе да се пазиш, докато се вредиш за ваксина" ама тая фалшивата вацина -ужким пази за няколко месеца - и после пак трябва да се вреждаш - а междувременно може да си се пазиш още - а пък нормалните хора не се "пазят", преболедуваха за два-три дена леката ковинастинка и забравиха.

21

До 6

преди 1 година

Смисълът бе да се пазиш, докато се вредиш за ваксина. Ваксиниран , защитен, е вече съвсем друга работа. Ама простолюдието не схваща.

20

Лекар

преди 1 година

Всеки лекар ще ви каже, че в момента в болниците е пълно с ковид.Затова, който няма време да лежи болен е по- добре да ползва маска в болници, аптеки и градски транспорт.Политиците не се интересуват от вашето здраве, а от избиратели и затова ви обявиха край на вируса и не смеят да кажат истината, за да не загубят гласове. Пазете здравето си и не вярвайте на политиците, а на лекарите относно здравната обстановка у нас.

19

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

ОО НЕЕ Фалшивите данни от Китай за фалшивата пандемия с фалшивия вирус показват фалшив ръст?! Фалшиво съм притеснен, тревожен, ужасен и потресен!

18

Анонимен

преди 1 година

Локдауните имаха значение, когато населението не беше още ваксинирано и изиграха своята положителна роля да се спасят милиони животи. Но сега вече е излишно. Обаче сигурно техните ваксини не са особено ефективни, щом ги е страх от разпространението на омикрон. Поне в другите държави, където започнаха с китайските ваксини, се оплакаха, че не са добри.

17

Анонимен

преди 1 година

ДА ГИ ЗАТВАРЯТ КАТО СА ПРОСТИ.

16

Кунчо Бустера

преди 1 година

Искам пак да джвакам маркуча 2 месеца във ВМА с лек ковид!

15

Браво

преди 1 година

Кой несретник ви каза, че сте журналисти. Според вас забраната да излизате от дома Ви мек локдаун ли е. Нищо не работи и никой няма право да излиза

14

Анонимен

преди 1 година

От пекинската патица ще да е..

13

Анонимен

преди 1 година

Тия са болни но не от короранвирус а от глупост.

12

Анонимен

преди 1 година

При тези нищо не е нормално...при двейсет и два милиона 1438 заразени и вече са в шок и ужасТ...

11

Аз

преди 1 година

1400 случая? Рекорд? Ти да видиш. Че то в повечето държави имаше по няколко нули след 1400.Аз предлагам който яде прилеп да го застрелват.

10

Анонимен

преди 1 година

Китайците само си удължиха агонията. Д.р Мангъров беше прав, че от това не може да се скрием и че то ще мине през всички нас. Китайците се мислеха за по-специални, но не са

9

Зозо

преди 1 година

Който се е ваксинирал да му мисли :)))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Зозо

преди 1 година

Няма нулев ковид. Минахме го по 2 пъти вече. Първия път 10 дни, втория 4 дни. Не е кой знае какво. Ай сиктир!!!

7

Фалшив вирус

преди 1 година

Опитното поле на социалния експеримент "ковид пандемия".

6

Хи хи

преди 1 година

Toва требе да значи рекорден брой фалшиви положителни тестове в Пекин.

5

Анонимен

преди 1 година

Добре де, какво правим сега? Затваряме се и се изолираме, за да не ни хване вирусът. След 2 години излизаме навън и понеже организмът не се е срещал с вируси толкова време, се заразява много по-лесно. И цифрите скачат до небето. Обаче две години са били на много ниски нива. И какво от това? Какъв е смисълът и логиката?