21

Да се споразумеят

преди 1 година

ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.

20

П.К.

преди 1 година

Този е един от големите плямпаджии на отпа-дъците, "начело? с гнома от държавната сигурност. Даже пранги, съд и въдворяване зад решетки за такива са твърде малки наказания за техните шашми, внушения и противобългарски действия...

19

Смех..

преди 1 година

ФАНТАЗИИТЕ НА МУТИНЧО...!

18

Глупости Маутинчо...

преди 1 година

БЕЗ БСП И ГЕРБ---НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО---ЗАБРАВИ!!!!!

17

Панта

преди 1 година

Ако нямате различия с БСП, е бати БеСеПе то😂

16

баба мара

преди 1 година

нямате никакви проблеми с бсп защото нинова е ваш внедрен от костов човекда съсипе бсп и след това да се покрие ако може така че стига с тези изтърканиопорки

15

Румяна Димитрова

преди 1 година

Мили сънародници! Оттези лапникокаловци ,нищо съществено не може да се очаква. Тези "народни избраници"гледат само собствените си облаги;ядят нашите пари и направят нищо съществено за народа. Че,ще има избори през м.март 2023г е факт и после какво?... Пак старата песен на нов глас!Пак,ще се намърдат в Парламента едни и същи и всичко,ще се повтори отначало. Аз оправия невиждан. А,този Росен Димитров,който говори небивалици и нищо съществено,имам чувството,че иедин пирон не може да збие.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "Мачкай ГЕРБ-авите бате Марто! Народа е с теб!" - ___ - Е, те това е най-голямата и най-грубата политическа грешка, с която ДБ се самоунищожиха за пореден път! Ум царува, ум робува, ум патки пасе!

13

Меко казано

преди 1 година

Странно заключение. Какви допирни точки може да има между една крайно дясна партия и комунистите? Лакомията и властта. Нека умника логично да обясни, защо бяха заедно в едно правителство?

12

Анонимен

преди 1 година

Малтинчо пак се изходи по голяма нужда. Търси наивници да му вярват.

11

Анонимен

преди 1 година

общото меду всички е да уреждат роднини на работа във фирми за които лобират и да ни съдират кожата от гърба. за това нямат никакви червени линии и срам

10

Анонимен

преди 1 година

Късно е вече, имахте 100% съвпадение и помним много добре, за жалост хората не ви наказаха за това.

9

Анонимен

преди 1 година

Мачкай ГЕРБ-авите бате Марто! Народа е с теб!

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Недейте хули човека ! Той, както твърдеше ,разбирал и от атомни централи и от електроенергетика . . Въобще ,всестранно развита личност .

7

Влади

преди 1 година

Бла бла бла! Тоя някога нещо работил ли е, освен дупетатин и усвоител на Сорос грантове. От икономика нищо не разбира, като Асьо Пидераза, какво ли знае?!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Хаха до сега управляваха с БСП и като им пропадна работата били имали различия. Пълни измамници.

5

ама тези

преди 1 година

си се изказват и чакат да управляват, все едно са първа политическа сила, я да се осъзнаете, че никой не ви понася и още по-важно , нищо не зависи от вас, колкото и да си мечтаете

4

Анонимен

преди 1 година

Марто земи изпей една песня бре!! Стига си се занивал с глупости. Виж може и с Ицо Депутата от Ъпсурд проектче да заформите. Сингъл да пуснете. Да се радва електорат..

3

Писарят на мрака

преди 1 година

Всичките са едно котило. Котилото на БКП . И производните им мафии. Още не могат да разделят бащините куфарчета с каймета от здрача на демокрацията.

2

Анонимен

преди 1 година

тези сектанти от сектата на заврения зет Пепеляшко, съжален и прибран от Ленчето от Драгалевци, защитават, говорят и т.н. само след разрешение от Пепеляшко. Като ги питат нещо, на което трябва да отговорят веднага и почват трябва да се помисли, ще ви уведомим и т.н.