9

Майора

преди 1 година

Сбр Пинокио каква успешна коалиция виждаш с Партията на Прокопиев освен това че гутито ви е един и същ? И какво искаш, за 7 месеца фалирахте държавата , тройни цени на газ и всичко друго , за 7 месеца 20 млд ле нов дълг , от които за 9 дни 9 млд лв, попълване на ошфорните ви сметки със 100млн , издаване на тайни на сайта "Биволъ" , парапети , частни воаяжи , манипулации на изборитеи прочие! Стига с твойте лъжи , за нищо не ставате!

8

Анонимен

преди 1 година

АНТИХРИСТО от ДЕМОНИЧНА БЪЛГАРИЯ

7

MaйMyнaтa

преди 1 година

Тоя се воэи в гумена лодка и oшaшaви много човеци, но вече му требва Титаник эа нещо повече

6

Анонимен

преди 1 година

Е и?!

5

Алллоооо

преди 1 година

ама, мноооо си смо тан , ама ще гледаш НС през крив макарон ако не са машинките...

4

Да се споразумеят

преди 1 година

ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.

3

Анонимен

преди 1 година

Много му се иска на тоя да управлява, ама 1 изречение не може да скалъпи думите му излизат със зор,само ааа кане,ъъъ кане,все нанякъде другаде гледа - показател ,че не говори истина или говори ,не това което мисли- чужди думи има в устата му.

2

Кьоксал баба

преди 1 година

Този ошашавен човечец е много изплашен да не остане извън софрата. ГЕРБ не е управлявал нито с БСП, нито с ДПС, за разлика от теб. Той стискаше на корнела ръката и слушкаше чинно, докато имаше кльопачка в коалицията. Сега голям борец се извъди за оръжие за Украйна и т н. А докато беше във властта, де беше, бе, ристе?

1

истината

преди 1 година

Нови избори и гласуваме за вас и ПП.Иначе продължаваме да затъваме в блатото и да изчезваме като нация.