49

Валери

преди 1 година

А коалиция между ПП и ДБ е коалиция на продажници!

48

Петър

преди 1 година

Яд го е, че него не са го поканили, пък нали е бивш министър на Борисов и бивш коалиционен партньор на Корнелия.

47

П.К.

преди 1 година

Каквото и име да давате на следващото БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ВИ ИЗПРОВОЖДАТ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР - и вас и вашите "благодетели". Изяжте го, оплаквайте се, жалвайте се...на Арменския поп...

46

Красен

преди 1 година

Струва ми се, че Делян Пеевски е същия като Иво Прокопиев! Единият е зад ГЕРБ, ДПС и БСП, а другия зад ПП и ДБ! В задачата се пита защо тогава ПП и ДБ бяха в коалиция с лявата партия? Бенпринципност само и само да бъдат на власт и да грабат...

45

Аман

преди 1 година

"Според него има възможност и за истинско реформистко управление"Кой опит бе Ице? Докога ще ви гледаме сеира?

44

Анонимен

преди 1 година

КЪЛВАЧА И НАСТЪПАНАТА ЖАБА, ВЪН ОТ НС !!!!

43

Бай Илийчо

преди 1 година

Сопа,сопаа дорде не играй управия няаа има !

42

та така

преди 1 година

лодкарю , теб и пп не те искат но им трябват гласове !

41

Аноним

преди 1 година

Само се чудя кои гласуват за тези или са машините кои гласуват за тези

40

анонимен

преди 1 година

Отвратително неприятен тип е този Хр.Иванов. По това може да се състезава само с приятеля си другаря Ат.Атанасов. Как се събраха двама толкова нехаризматични типа не знам. Че и двамата страдат от грандомания.

39

Анонимен

преди 1 година

Г-н Иванов, ГЕРБ поканиха най-напред ДБ, но високомерно отказахте! Сега ще си берете бплодовете от безхаберието! Първото, което се случи, за начало Радев отсвири ДБ! Честито! В киреча, по вода!

38

каза Ристо,

преди 1 година

за коалиция на реванш, само да сте във властта, всичко правите вие, ей такъв продажник, като този е рядко явление, само излъга избиратели!

37

Illiana

преди 1 година

Христо Иванов ти А нищо не ставаш. Ти си нацист, *** е украинка. Като толкова много те гложди да се биел за нацистите в Украйна и заради мама, отивай си сам, но не въвличай цялата държава заради собствени, и най-вече лични амбиции. Ти си малък и жалък мъж. Вместо да мислиш как да се направи така, че икономиката на България да тръгне и да имаме износ, тоя Христо тръгнал да мисли за Украйна. Твоята партия скоро няма и да я има. Така да е! Аман от такива хора. И СДС, и герб, и пп- вън! Дабъде

36

Анонимен

преди 1 година

Ристо Мравоядов ще намери убедителна причина да се коалира и в Възраждане ако се наложи. Той е политическа амеба.

35

Анонимен

преди 1 година

Не мога да ви разбра,защо сте прекръстили Ристе от Грантояд на Мравояд,по би му отивало Мършояд!

34

до 47

преди 1 година

а Продаждане ще направят гражданска война ако дойдат на власт! Това ли искаш за децата си?! Оня ненормалник, дето ви лъже, че Лева бил страшно стабилна валута, като бутне борда и останете с парички за хляб и кисело мляко в джоба, ще наизлезете по улиците да се трепете един друг! Сами, без ЕС и НАТО, само с Прогожин да раздава пачки на който му е угоден!!! Промито мозъче, нещастно!!!

33

Муахаха

преди 1 година

Абе тоя преди няколко месеца не беше ли в коалиция с БСП?!?! Тажка форма на шизофрения!!!! Комунистическо чадо, било в коалиция с бившата комунистическа партия, подскача срещу комунисти! Де се е чуло и видяло?!?!

32

Дже ндъ р фен

преди 1 година

Барни, кажи кво ша праим ако ни отрежат вълшебния софтуер?

31

Прожектор

преди 1 година

Радев се опитва да вмени "вина" на ДБ заради военната помощ за Украйна, за да се оправдае защо не връчва на тях третия мандат. Адмирации за Христо Иванов за това, че разобличи по най-безапелационен начин проПутинската политика на Радев ! Цитирам по памет Христо Иванов: "Войната на Путин започна още с анексията на Крим. И още тогава България не даде недвусмислени доказателства за солидарност с Украйна, което се дължи главно на Вас, г-н Радев !"

30

1

преди 1 година

ристю носа издуха супата. а кирчо,кокорчо и чифу.та лорер да бягат по-далеч, че Гешев е им приготвил килии на лично място.