32

Анонимен

преди 1 година

Освен ПП да се включи в управление на ГЕРБ или обратно , не виждам как може да осигурят необходимите гласове за правителство . А Нинова ако продължава с безпринципните си коалиции , ще има да се учудва и на изборния резултат на БСП . Станишев не успя да затрие социалистите, ама тя май ще успее

31

Анонимен

преди 1 година

Нинова,вече изпадна в ролята на водача на Германия в последните дни на 1945 г. Никоя партия вече не те ще за съюзник, включително ПП. К.Паскалев стяга нова лява коалиция, в която ще влезнат и ППО на София град, разбунтувалите се социалисти от Видинско и Пловдивско, нищо чудно тези от Великотърновско и евродепутати от БСП. Усещаш ли как властта може да се изплъзне? Следва Сик тренсит глория мунди

30

Анонимен

преди 1 година

Тази партия замяза на магистралка,върти,сменя посоките,както и е угодно,на следващите избори ще залезе,жалко за социалните политики,които бяха единствения и плюс

29

Анонимен

преди 1 година

Борисов също има биография,но криминална.

28

Анонимен

преди 1 година

Некадърността ще направи кабинет както преди година.Естествено все ще се намери един още по-голям *** да го съсипе.Това е пътят към властта на Радев.Радев поне има някаква биография на военен.Другите нямат и това.

27

Анонимен

преди 1 година

По-шокиращо е наличието на живи комунисти в 21 век.

26

Преговаряйте

преди 1 година

Можете да се споразумеете с ПП и ДБ за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това би трябвало да устройва БСП, защото така няма да загубят пенсионерски гласове на изборите, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнете и да се разберете, защото иначе реално помагате на ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 1 година

Оказа се че "смелия" президент е само безгласна буква и парадът ръководи Деса.Не дуловскат,а бургъзката.Ужасих се от една публикация за какви кадрувания става въпрос.

24

Анонимен

преди 1 година

Нинова и Слафчо ги варят в един гювеч,защото в решителния момент обръщат палачинката.Не Македонияяяя,а парииии.....

23

АК-47

преди 1 година

На България защо изобщо й е нужно правителство. Така или иначе се изпълняват заповедите на американското посолство. Прочетохте ли какво е казал външния министър на Унгария на техния американски посланик, човекът си защитава страната, не като тукашните ***. А Министерството на отбраната на Латвия е отказало на Украйна гаубици, която общо взето е русофобска.

22

Анонимен

преди 1 година

Че то така трябва да бъде! То от вашите партии омръзна на цялата страна, а понеже от народа не ви пука остана само президента да ви го покаже.

21

Майна

преди 1 година

СВАЛЯМ ШАПКА НА РАДЕВ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОТ НАРОДА!

20

Днес

преди 1 година

ДБ - 9 метра под земята след нокаута на Радев!! Разумната Сила! Браво!

19

До 22

преди 1 година

ПО- ДОБЪР Е ОТ ВАС!!!!

18

Е че

преди 1 година

ДБ имаха Панов и 3%.

17

Анонимен

преди 1 година

е - шокираща - Рундьо си пази упралението което се очертава да е колкото един мандат на правителство - даа го наречем чорапеното правителство - две години близо управлява - колко му е още две да избута

16

България е

преди 1 година

...чергата, която всяка партия дърпа към себе си докато чергата се скъса!!! Похвали за Радев и Правителството му сега! Поправя си огромната грешка с Последните Погромаджии на държавата!

15

анонимен

преди 1 година

Ах вие, комунистическите лицемери! Когато Радев вдигаше юмрук и беше двигател, който подпомогна свалянето на ГЕРБ и довеждане на власт на харвардските некадърници, вие сте си траели и доволно сте потривали ръцете. Сега надигате вой до небесата. Що за стока е Радев на всеки нормален и средноинтелигентен е ясно отдавна. Целта му е еднолично управление като на кумира му Путин.

14

Цъ

преди 1 година

ПАРТИИ= ЧЕРВЕНИ, ЗЕЛЕНИ, ОРАНЖЕВИ, ***, ПРОКЛЕТИ КРАДЦИ!!!

13

перко

преди 1 година

Не се карайте, бийте се! Атовете се ритат, мааретата страдат!