21

ТестУсер

преди 1 година

Когато европа започне да приема съвети от престъпник от мултигруп, тогава вече ще сме напълно загубени.

20

Мецола пецолаклецола

преди 1 година

- на турчин вяра да нямаш турчин вяра няма!

19

Батман

преди 1 година

Мецола него слушай ти си наред с ума си знаем че няма да предадеш България в тоя шенген..Границите ни са сигурни под масата.. особено на летище няма да кажа дето 40 чужденци са минали без проверка по време на обяд защото нашите контролни си казаха нека всички хапнем..и да оставим летището на самосвол..има милиарди причини България да не се допуска в шенген.. искам да защитя моята страна от шенгена защото знам че само правителството ше има полза от това..и нашите босове по бензиностанции те

18

Хитрец

преди 1 година

Ако аз поговоря за истинската България която правителството се опитва да крие. Не само ше я приемат ами направо ще я присвоят за защита на народа.. а тоя вежди да си скуби веждите че не може да погледне реално колко България заслужава да е в шенген, запомнете никога ама никога няма да е в шенген по дествителен защото всяка една страна не харесва крадлива страна..

17

Бaй Kypти

преди 1 година

Taa мeчka, gaли шa нocи мeg?

16

Член от 2007-ма

преди 1 година

Руския *** пак пише против интересите на България. Как да не засужава бе? Митниците ни са под контрола на Краун Агентс. Като беше напечено спряхме целия поток от емигранти и се пренасочи през Гърция (която е в Шенген) !! От години много народ работи по з. Европа в кой в разфасова месо, кой разнася поща, кой кара камьон - хората (общите работниците) от години пътуват напред назад. През короната пропищяха че нямало работници. Ми няма, като пътуването е трудно. България заслужава да е в Шенген.

15

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало да сме вече в шенген. Поне по въздух. Ужасно е това чакане за паспортна проверка.

14

Анонимен

преди 1 година

Хахаха главният Мултак тръгнал да се прави на политик, къде бе се льо къде си трагнал да се правиш на европеец с мулташкото ти минало...

13

Анонимен

преди 1 година

Как да ни приемат.Шеф на НС приятел на Илия Павлов дето беше в някакъв списък на държавния департамент.Е няма как да стане.Хора с престхпно мислене и поведение са начело на държавата ни.Това се вижда навсякъде.Не мислете запада за наивен.

12

Анонимен

преди 1 година

За съжаление не заслужава.

11

Мултак N 1:

преди 1 година

Мецо,шЪ тЪ изям Мъ!

10

Муахаха

преди 1 година

Не, не заслужава!Като Български гражданин който пътува честно и въпреки че знам, че в шенгенското пространство ще ми е още по-удобно да пътувам без граничен контрол и паспортни проверки, аз съм против разградената ни държава да се превърне в основен източник на безконтролно навлизане на арабски и африкански камикадзета в Европа!Не можем нашия си гъзъ да опазим,тръганли сме да се пънем,че сме се способни да опазим всички!Не сме готови за там!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Мецола ако не ни *** в Шенген тогава ще има и шут в *** на Македония

8

Иван

преди 1 година

Веждичка подпийнала, България заслужава да е в Шенген, защото пази с тялото си външна граница !!! Не защото е "осъдила" нещо. Аман от псевдополитици!

7

Сата НАТО

преди 1 година

ГЕРБ не заслужава да е в Шенген.Възраждане и БСП също.

6

Склуптор

преди 1 година

Но честен! Пооочти, малкия Минеков.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя удари полицай докато беше в Столична Община.Не че е работил нещо там,ама беше.За награда Борисов го направи министър на Културата!Много е културен бие шамари на полицаи!После мина на червено на бул.България и направи катастрофа.Дали беше пил,вероятно,но за някои законите не важат в тази територия!Как се аргументира,че трябва да ни приемат в Шенген не е ясно.Държавата ни се управлява е от такива екземпляяри!!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Този аллкохолик не разбра ли, че от ЕК и особено ЕП нищо не зависи? Единствения ни шанс беще да спираме бюрм и Албания, но гербаджиите вклюително вдигнаха ветото.

3

Анонимен

преди 1 година

И това го каза главния мултак. Дъно, дъно, дъно.

2

Анонимен

преди 1 година

Абе как очаквате държава в която най-известните лица са Делян Пеевски и Петьо Еврото да бъде допусната в Шенген? Да могат ония да си правят далаверите даже и без граничен контрол?!? Е няма как да стане