23

Анонимен

преди 1 година

Ама няма лошо, дъщеря ти изигра Моанна Поцци.... много по италиански.

22

Анонимен

преди 1 година

Е, на гладен стомах не се играе. Театърат е мания за ... папагали.

21

Щерю

преди 1 година

Октопод - дъртак...

20

Анонимен

преди 1 година

Като стигнах до мнението му за корона вируса и за войната в Украйна, спрях да го харесвам и забравих всичко хубаво, което беше казал до този момент. Колко малко му трябва на човек да загуби авторитет.!

19

Опасен чар

преди 1 година

Кадафи преди да умре призна в интервю:Харесвам цяла Европа с изключение на Италия която дължи на Либия милиарди заради колонизаторите

18

Анонимен

преди 1 година

Лошо нещо ен старосста. Катания е неузнаваем, а какъв красив мъж беше само..... Помня като дете като го разстреляха до стената в една болница.. Даже плаках и цяла България беше в шок. За времето си La Piovra (октопод) си беше извънземен сериал. Даже и Ламбо се беше снимал, ама след разстрела на Катани.

17

Анонимен

преди 1 година

Лелеее колко е остарял....

16

Бр.Пит

преди 1 година

До Гиб Мелсън ... Доста си заблуден.Спомни си за Югославия....

15

Анонимен до 9

преди 1 година

Стига си писал едни и същи простотии бе амебо виж извадките от Русия е изгубила около 17К укранските загуби са чудовищни около 500К и 37К наемници това са докладите от ITIS. Какви 100К те гонят болен мозък ?

14

Пиян залян

преди 1 година

Корадо Катани , много си прав , но истината е , че краварите стоят зад всичко това !

13

Анонимен

преди 1 година

Някой беше казал, че при война множество млади мъже избиват множество други млади мъже, без да се познават и без да се мразят помежду си само заради няколко старци, които се познават и се мразят.

12

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинците трябваше да се разделят с Донбас като нормални цивилизовани хора, така както англичаните се раделиха с Хонг Конг. Без капка кръв Така както Чехословакия се разцепи на две и се получиха две нови държави, които и до ден днешен се уважават вместо да се мразят. Но украинците нямат това ниво на развитие. Резулата, реки от кръв и убити от двете страни.

11

Анонимен

преди 1 година

Мафията побеждава Супермен, Спайдърмен,Батман и прочие взети накуп......Филм на ужасите ли го водят или Маджобспсдссикфилм

10

Някой

преди 1 година

И като говорим за ***, октоподи и др. подобни не е зле ДАНС, ГДБОБ или който и да е да вземат да проверят евангелските църкви онлайн и на място. Също и пак тези църкви в чужбина. Мисля, че са опасни. Много роми ходят там и много от Варна и Бургас и тези хора наистина са злобни не типично за вярващи и са промити психически и вярват в неща който дете от училище ще им каже, че не могат да бъдат истина. Някой промива тези хора.

9

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с Италианската мафия унищожена ли е или Октопода се е разпаснал та чак при нас е пуснал пипалата а инспектор Катани

8

Анонимен

преди 1 година

Кървавото, пpocто джyдже в Кремъл погуби във войни над 100 хиляди руснаци в разцвета на силите си.

7

г

преди 1 година

заради такива изкуфели дядки като тебе страдат вечно младите , все дъртите стартират войни

6

Някой

преди 1 година

Октопода на България е в Бургас, Варна и София. Незнам троловете и мафията от кога работят в Бургас и Варна, но там е страшно. Тези хора мразят, те са промити и са психари в голямата си част не мислят реално.

5

Роза

преди 1 година

"Този,който посмее във война да ни хвърли,нека пръв се приготви да мре!"-ред от стара антивоенна песен.

4

Някой

преди 1 година

Нашите баби и дядовци се трудиха здраво за всичко. Нашите родители са доста безотговорно и объркано поколение, което ни остави на баби и дядовци за отглеждане на останаха деца и безотговорни. В това време дойде за нашето поколение като бяхме на кръстопът само хаоса и лошото от всякъде. След като моето поколение попи простотията, престъпността и падението, възпита едни *** поколения в големият си процент да те е страх да си помислиш какво идва...