25

Бегай бе чорап

преди 1 година

Нали НАТО е дефанзивен съюз. Колко войни разпалихте. Колко милиони невинни хора избихте. Колко още искате да убиете. Жадни сте за кръв. Сатанисти сте.

24

Китай колко войни е

преди 1 година

разпалил и в колко войни е участвал последните 50 години? Практически нула. А САЩ? Виетнам, Афганистан, Сирия, Либия, Ирак, Сърбия. Нямат брой и чет!Обаче протежето Столтенберг излиза и обяснява! Нека си говори. Нормалноте хора виждат. Не са слепи.

23

България и Китай

преди 1 година

България и Китай винаги са имали перфектни дипломатически отношения. Посолствоно на КНР в София е най-красивото посолство според мен. Не е като бараката на Козяк. Вижте как посрещнаха Р.Радев на държавното си посещение в Китай. Си и съпругата му бяха подготвили представителни роти, оркестър и деца, които вееха българското знаме. Велико! А Бойко, като слезна във Вашингтон, и се огледа за някой официал от Белия дом, то нямаше никой. От там Тръмп го прекара през задния вход. Унижение от САЩ! Товае

22

Анонимен

преди 1 година

Столтенберг , Русия и Китай са ''слаби'' , ама не се заяждай , щото ще ядем дРъвото !

21

Тоя изпушил мозък

преди 1 година

вече толкова му дърпат конците, че му се оплетоха и не знае ккво прави и какво говори. Като роботче чете каквото му подадат. После на края на месеца си взима заплатката и е доволен.

20

Анонимен

преди 1 година

Кой казва коя страна как да се развива?!Защо това да е заплаха за мен?!Ако е заплаха за САЩ, какво ми пука?Съвременник и потърпевш съм от резултатите от "евроатлантическите ценности"Таковаха съдържанието и на думата -ЦЕННОСТ.Имам български, човешки, професионални и обществени и не съм длъжен да да имам милитаристични и враждебни "ценности" на една изключително престъпна клика и нейната репресивна групировка НАТО!Радвам се, когато една страна се развива с усилията на народа си!

19

Анонимен

преди 1 година

До кога нато-вските войни ще се наричат ''операции'' ?

18

Анонимен

преди 1 година

Не закачай китаецо, руснаците може да са слаба рикия, ама китаецо е с хиляди във всеки по-голям град в световен мащаб и ако нещо стане, ще ви изядат ушите още на ваша почва.

17

До 16

преди 1 година

Точно така е! Китайците практически живеят с пистолет опрян в слепоочието им. Американците постоянно дрънкат оръжия в региона. И създават сепаратистки настроения и разединение в различни области на страната.

16

Анонимен

преди 1 година

Китай е могъща сила.До две три години ще задмине САЩ и ще стане най голямата икономика в света а до 2030 ще има най модерната и силна армия.В сънз с Русия ще са новите световни господари.

15

Анонимен

преди 1 година

Абе махни го Китай , нали Украйна е ''по-важна'' ?Не случайно , отдавна се говори че ако Тайван падне в ръцете на Китай , то нато-то няма да има присъствие там , което е най-голям крах за сащ , Украйна не е фактор за щатите , по-важната е Тайван , и присъствието им в този регион , от особена важност !

14

САЩ имат 400 бази

преди 1 година

около Китай. Много от тях са със стратегически ядрени оръжия. Китай колко бази има около САЩ или около Европа? А Столтенберг? Пак си четеш каквото са ти написали на листчето! Чети си!

13

Китай

преди 1 година

в Северния Атлантик ли е? НАТО вече навсякъде се вре!

12

ПроСоТо

преди 1 година

опаляяя!...Нали Блинкен беше в Китай?..Май са му "Отрезали квитанциите" чайнизите ?..

11

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама има и от Китай всеки може да твърди, че има нарастваща заплаха от страна на САЩ и западните страни, нал тъй?

10

Анонимен

преди 1 година

Айде сега с Китай ще се захванат. Кое ще разбутаме, уйгурите ли? НАТО е едно раково образувание което се изхранва чрез войни и кръв и постоянно търси такова!

9

Анонимен

преди 1 година

Офффф..... айде беж да издърпаш ушите на председателя Си. Да видм как ще стане )))

8

Столтенберг

преди 1 година

Икономическа зависимост е позволена само и единствено от трансокеанските мега корпорации! Всяка друга зависимост е недемократична и предпоставка НАТО да се намеси за установяване на демокрация.

7

Анонимен

преди 1 година

Хегемонът е на път да бъде заменен от друг... Вече не може да смогне да удържа положението навсякъде по света... Дано в новият световен ред, човекът да е в центъра на всичко, а не алчността на корпорациите!

6

Анонимен

преди 1 година

Когато запада даде пари на такива като България и Африка условието е да не се харчат за ТЕЦ-цове и АЕЦ итова обрича африканците на бедност.