45

Шрек

преди 1 година

Основната функция на генералния секретар е да е разтревожен, обезпокоен и притеснен. С една дума - секретар.

44

По същество

преди 1 година

И? Китай не е в Северният Атлантик. Какво те бърка теб това?

43

Анонимен

преди 1 година

сега се насочиха против китай сатаната видя че губи първото си место като свъхдържава почват да реват куклите русия е виновна за кризата сега и ще кажат че и китаи са виновни за кризата ами не купуваите нито от русия нито от китай и да видим как ще живеи те

42

Бравоска

преди 1 година

"Гътнахте " Путин , а сега хвърлете върху него по корем и Си , а после и Кимчо и всички да седнам да похапнем за Коледа !

41

Анонимен

преди 1 година

А кога е свободен пазар и кога ,,зависимост,, Ами нали искахте един глобален свят с пазарна икономика . Еми китайците тва дето запада го иска от тях им го дадоха . Ся що реват че са ,,зависими,, от най добрия на пазара ??? Нали са против комунизма ? Е на ви сега капиталистически Китай .

40

Анонимен

преди 1 година

Набутали сме се в два съюза от страхливци. Поне да си избират по-малки врагове, а пък те все нависоко скачат - Русия, Китай. Истината е, че ако китайците изпратят снимка на празни улици на Шанхай "средния западноевропеец" ще остане почти без подаръци за Коледа. И като му спрат и тока ...

39

Анонимен

преди 1 година

Тоя ся да не поиска 98% от БВП да даваме за оръжие и демократични войни ?

38

Китайците работят

преди 1 година

и пестят и затова са голяма заплаха очевидно. Виж ако бяха мързеливи и ако държавата им беше разграден двор, Столтенберг щеше да се подсмихва мазно. Ама сега е много сериозен.

37

E, и

преди 1 година

Оплюха Русия , насъскаха два близки народа един срещу друг! Разбъркаха Европа! Сега ще спрат и дизела от Русия! Каквото кажат САЩ, това става! Натовските бази навсякъде, като умиротворители! Опитаха се да смачкат Русия! Сега се насочиха към Китай! Дали ще стане? Е, тогава ще е страшното! Европа вече е подчинена на САЩ! Икономиката на Европа запада! Ще чака благоволението на САЩ за газ, за дизел! Навсякъде по света е хаос!

36

до Мравояд

преди 1 година

от твоите господари, съм толко гладен и беден, че ако те вида ще ти откъсна носа с двата зъба дет са ми останали от бай Тошо и ще ги свара на супа. От евроценностите съм огладнел до припадък. А ти, мравояде си милионер, ама нема да е все така! Чал

35

До 34

преди 1 година

Уйгурите са толкова репресирани, че само тяхната провинция има БВП колкото няколко Българии. Там има земеделци Уйгури, които са мултимилионери. Откъде накъде ще ги репресира така Китай! Затова ЦРУ от 2000 година почнаха да им вкарват разни радикализирани елементи да оравят атентати за да ги освободят и демократизират. Та се наложи Китай да се намеси и да спре демократичните атентати. И сега горките Уйгури отново са осъдени да живеят спокойно и богато и да просперират. Ужас!

34

АЗ СЪМ МРАВОЯД

преди 1 година

Позицията на нашата партия е България твърдо с ЕС и НАТО и в услуга изцяло на САЩ. Само така ще просперираме! Скъсване на всякакви дипломатически отношения с Китай и Русия. Пълна военна помощ за Украйна. Изгонване на руските и китайските дипломати от България. Твърда позиция и остър тон, срещу Путин и СИ. Аз лично ще ги поставя на място тези. А вие тук сте шепа, ид...оти, които не знаете, че Аз командвам България. Днес и на Радевия му казах. САМО САЩ, ЕС И НАТО! ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА! от Мравояда!

33

До 31

преди 1 година

Така е! Например в съседна Гърция Китайци купиха западащото им пристанище Пирея и го превърнаха в едно от най-успешните пристанища в света. Като това добринася сериозно за Гръцкото БВП, а Гърция се превръща във врата за Китайски внос към Европа. Гърците са в потрес от тези брутални Китайски заплахи. И на колене молят Киро Гела да откупи пристанището и да го нареже на скрап, каквато е практиката при нас!

32

САМО РУСИЯ И КИТАЙ

преди 1 година

България трябва да върви рамо до рамо с Русия и Китай. Трябва част по-скоро да излезнем от НАТО! Сега е моментът да излезем и поискаме от Путин модерно въоръжение, боесподобна армия и евтини ресурси. Ще забогатеем много бързо.Докато сме в НАТО и в ЕС ще си тънем в мизерията и едва ще свързваме двата края. А САЩ ако стане световна война ще стрелят първо от България от базите за да ни хвърлят курбан първи. Ние за тех сме само с...кс. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА заедно с Англия, която ни е бомбила!

31

Анонимен

преди 1 година

Разбира се,че Китай е"заплаха"западът трябва незабавно да почне със санкциите,не може да има хиляда"репресирани"Уйгури и същият тоя запад да седи безучастно!

30

Сега ще излезнат ДБ

преди 1 година

да обяснят как трябва да пратим оръжия някъде другаде! Тия *** от НАТО зорлен ще ни скарат и с Китай. Накрая ще останем съвсем пещерняци. Обаче ще имаме Ф16, с пари на заем.

29

М

преди 1 година

Сега пък Китай ни е виновен. Който не е с нас той е против нас. А ние сме миролюбиви, демократични на мравката път правим. Малко послъгваме и сме лицемерни но си имаме ценности.

28

До 28

преди 1 година

Хахаха Така е! Китай например заплаши съседна Сърбия с железница Белград Будапеща. Железницата е почти готова. Сърбите са ЗАПЛАШЕНИ ОТ ЛОШИЯ КИТАЙ ДА пътуват до Будапеща само за 3 часа! Ужас! Вучич е в шок от тези брутални заплахи! Сърбите се оплакват през ден!

27

Джо

преди 1 година

СИ, кво стаа ? - СИ: Нищо, кво да стаа, бачкаме си! Джо: Нещо май пребачквате, намалете темпото, щото ние сме хегемона! СИ: Бехте, са сме ния! Джо: Оти па да сте вия ?! СИ: еми така, да! Джо: ще ядете дървото! СИ: ще ядеш масура ? Джо: Активирам член 5, ***! СИ: Ало, Кремъл ли е ? Дайте ми, шефа Ви! Алоууу, Владко, дай 2 сармата на заем, плащам колко кажеш! - Владко: За чих са ти ? Си: за САЩ! Владко: Ааа, на ти 5 без пари! СИ: Джо, къде си бе ? Джо, Джо ?? А...бил е на линия...изчезнал е!?

26

И с какво ни заплашв

преди 1 година

А Столтенберг? За България може ни тунел под Шипка е огромна заплаха? Или пък нова железница? Или пък инвестиции в производство и наука? Страшна заплаха е! Веднага да се спре и всички пари да се дадат за тенекии Ф16 на чертеж! Никакво развитие!