82

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Ако утре има избори за президент и популиста Румен Радев е сред кандидатите, дали ще мине първи тур?

81

Политидеолог

преди 1 година

Сменете политическата система, не айдуците в народното събрание.

80

Кучкар

преди 1 година

Костя от *** е нашия безстрашен водач! Ние сме възрожденци и любим пияните ватенки дето крадат тоалетни чинии! Служу Съвесткаму Съюзу!

79

карачанаков

преди 1 година

Иванов какъв Иванов бе това е Ристе Водолазот представител на Африканската фауна в Маймунарника ДБ и от който очакваме в скоро време да се гмурне я в Суходолското,Владайското или Перловското дере, само че този път Румката няма да размаха юмручето и да вика МУТРИ ВЪН щото са негови хора така че акцията му ще бъде обречена на провал и вместо да изглежда герой в очите на безделниците само ще се изкаля ,а пък и времето захладня не е много приятно за подвизи и героизъм

78

Анонимен

преди 1 година

Много ще ме зарадва точно сега да дадем оръжия на Украйна. Разбира се, някои хора ще забогатеят и ако не дай Боже някой ни нападне-не непременно Русия, по-скоро Сърбия, Турция, Гърция, Нато ще се задейства ли?, но Бг ще си оголи задните части съвсем. И интересно колко самоотвержени войници на НАТО ще са нужни да ни спасят, например от турция Хора, опомнете се. Никакво НАТО не ви пази.

77

интересно

преди 1 година

откакто радев спря да вдига юмрук,мафията се стабилизира!

76

Новия елит

преди 1 година

ПП и ДБ за да усвоят един милярд чрез една офшорка от плана за възтановяване подписаха закриване на ТЕЦовете и обрекоха на глад 94 000 българина заети в сектора и на стут и липса на ток цялата държава.Само зе дни 20% комисионни за Киро и Асен дефакто закриха държавата през 2025г официално фалит...После идват кредиторите и вземат всичко що е останало за прибиране-води гори,душите на децата и внуците-поробени с кредити за 50 години напред...

75

Анонимен

преди 1 година

плявате се зае да не прави нищо,това което го може най-добре.

74

Реалността

преди 1 година

ПП и ДБ искат закриване на ТЕЦ овете ,ПП подписа че България няма да купува повече руско ядрено гориво-то свършва до 1 година-АЕЦ спира или излиза в основен ремонт докато преправят реакторите за френски или американски пръти с ядрено гориво.отпадъка ще го заравяме в некоя кариера щото вече с руски фирми не може да работим-решено от Киро и Асен.Всичко това ще заменят с панели и батерии за 5 милярда от неква офшорка.100 км контейнери с батерии могат да покрият само ч час енергия за държавата-1 час

73

Военен брокер

преди 1 година

Ице много си заспал брато кво си се хванал с мародерите от чужбина сега е момента да влезеш във власта ,държиш козовете.На другите избори си под линията,ПП ще ти измука гласовете и тоя път ДП и ПП общо 10% макс. ще имате.

72

ЦИК

преди 1 година

Без 5 % от машинките ДБ са аут от парламента ...

71

Бочко

преди 1 година

Ицето от обещаващ политик се превърна в секретарка на канадеца...

70

Анонимен

преди 1 година

Dали назначиха новият посланик от САЩ в Бг ?Бил много голям експерт по колониалните въпроси в Изтока .

69

Антрополог

преди 1 година

Тоя и авера му с една надуваема лотка запчнаха всичко....

68

Анонимен

преди 1 година

Дали ще говори Радев с Иванов или с посланика на САЩ е все тая. И двамата служат на САЩ

67

не мога да....

преди 1 година

Не мога да разбера каква е тая загриженост отДеБилитезаУкрайна- тя не е нито в ЕС, нито в Нато. Аз ли съмтъпили нещо.......?

66

не мога да....

преди 1 година

Не мога да разбера каква е тая загриженост от *** за Украйна- тя не е нито в ЕС, нито в Нато. Аз ли съм *** или нещо.......?

65

Димитров

преди 1 година

На 26ти тази Събота ще се проведе "Общобългарски поход за мир и неутралитет" във всички големи градове на васална България.

64

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

Два картала , два хаптала ! Тези си мислят че България почва и свършва с тях! ***! Марш на политическото бунище! Национални предатели!

63

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Румен Радев е най-слабият президент, който България е имала. При това летвата не беше вдигната особено високо. Огромен нарцис и егоцентрик, който се вълнува повече от собственият си имидж от колкото от благото на държавата. Със сигурност амбициите му не свършват с втория президентски мандат и колкото по-бързо хората се осъзнаят, че на тоя мястото му е обратно в Славяново, толкова по-добре.