102

Гошо

преди 1 година

Радев ги нахока с право тия тикви

101

Стършел

преди 1 година

Радев се забрави в страха си и комплексите си да не изглежда слаб и нерешителен. Жалко. Бог да го прости, но ние не трябва! Да си ходи!!

100

Българин

преди 1 година

Радев не мисли за българския народ, само как да е ибр икчия на руснаците. Гнусно падение за наш президент

99

Анонимен

преди 1 година

Радев е най-добрият президент от най-новата история на РБ.

98

Решетников

преди 1 година

Радев,няма да отстъпваш,иначе...ще разкрием , че си наш агент още от 90 те години ....

97

Българин

преди 1 година

А на нас ни е готино да продаваме боеприпаси и то за милиарди.И основно да ги плаща САЩ.Ние трябва само да печелим.Не може да дадем нищо щото война ,а като го продаваме не е войнаКолко боеприпаси продадохме в Сирия.И пак лошата Америка ни ги плаща.*** иска да е тарикат вечно ама не може.Фърчилото е русофил ,ама ние не сме.

96

Какво да дадем

преди 1 година

Словакия си даде зенитно-ракетните комплекси С300 на Украйна с надежда да получи в замяна американски ЗРК "Пейтриът" но и до ден днешен нищо не са получили. И с нас може да стане същото. Ще дадем, а кога ще получим не се знае. Зимно облекло, обувки, бива. Старите въшкарници от царско време сигурно още отлежават в нафталин по военните складове.

95

Леле

преди 1 година

Леле, Радев направо ги закопа. Генерал гном се чуди накъде да гледа. Иначе по студиата срещу женичките е много смел. Кьоксал баба и той взе да хънка и мънка.

94

да му кажа

преди 1 година

на "десантчика" от плажа, че Литва заяви, че няма да предостави на Украйна обещаните по-рано германски "Панцерхаубице 2000" и системите за ПВО - NASAMS, които има на въоръжение, обаче продължава да подкрепя Украйна. (Ще продължават да лаят)Хъм хъ, хъхъ.

93

Браво, Радев!

преди 1 година

Най-нарая някой да им каже в очите това, което смазващото мнозинство от БЪЛГАРИТЕ мисли! Нито сме русофили, нито украинофили, американофили и каквито и да е! Принципът "Нашето мнение е право и който не е с нас, е против нас" вече влудява целия народ! Да наречеш "модернизация" изземването на оръжие от РОДНАТА и вече ОПОСКАНА армия и да го ПОДАРИШ на ЧУЖДА, при това на прага на световна война, е за разстрел! И да се пишеш с това "радетел за армията"...защо хората ви мразят се чудете!

92

Президента

преди 1 година

Арестувайте ги и ги изгонете вън !!!

91

bg man

преди 1 година

Бой ! Иванов да го изгонят !

90

Рапунцел

преди 1 година

ДБ е вредна за страната ни.

89

Клошар

преди 1 година

Всичките тия палячовци (от ДБ и ПП) да не би да са ги избрали нашите съседни държави????Така че ще си ги търпите, колкото и да са миризливи

88

Ами дб

преди 1 година

Мрънкача Ристю пак мънкаше и ъъъкаше той друго не може,ама солидарен бил сополанкото.

87

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са единствените нормални и затова президента говореше само с тях уважително... то другите фашизоиди като ДБ как да ги хокаш? Презиндетът беше прав в случая

86

ЗАРКОВ ЗВЪН!

преди 1 година

Българската православна църква и ДАНС да се самосезират по случея с "Демократична България". Тази организация има всички характеристика на секта с вожд Христо Иванов. Тези хора са абсолютно болни шизофреници, които живеят в някаква паралелна реалност и правят опит да въвлекат в бълнуванията си целия български народ, а в медиите се лансират като някаква едва ли не дясна партия. Това не е партия, това е болна, шизофренична сбирщина, която е опасна за националната сигурност.

85

Анонимен

преди 1 година

радеф си правеше PR на тази среща, него не го интересува да има редовно правителство, дори обратното му е много изгодно, тръгнал да държи сметка какво било направило предишното правителство за 6 месеца, а не попита герп защо построи на путин тръбопровод с народна пара 3 милиарда...

84

Анонимен

преди 1 година

русофилите ореваха форума, че сме били хамерикански васали... ами руски се вижда, че не е много изгодно за народа - бедност, липса на развитие, корупция, кражби, лъжи, никаква търговска предвидимост, а за хамерика не сме важни дори и като васали

83

Анонимен

преди 1 година

На военните консултанти на Радев им се иска да сме на прага на войната. Според мен, вече сме участници във войната, като продаваме оръжия на Украйна. Военните, които се правят на много хитри, нека да отиват и те с оръжията си.