24

Ядосан

преди 1 година

''Перник ни показа, че добрите хора все още съществуват'' ТЕЗИ ДОБРИ ХОРА КЪДЕ БЯХА КОГАТО ИЗЧЕЗНА МИРОСЛАВА ОТ ПЕРНИК ПРЕДИ 11 ГОДИНИ?!?!

23

Анонимен

преди 1 година

серозно - Сашко ходел и обирал кроасаните след доброволците и през това време се криел от тях - божке, божкеее колко *** народ, а колко кашона кроасани са наръсили из гората и как се рабра че човек бил късал опаковата и точно момчето а не прегладнели доброволци - единия фърля кроасани, след 2 часа минават гладни доброволци и ги изидат или някои хапват и си фърлят ***

22

До 25

преди 1 година

Човек може да изкара без вода и храна и две седмици, а хора,които практикуват лечебно гладуване изкарват и по 20 дни. Аз лично съм изкарвал 7 дни.Отслабнах с 11 кг.

21

Анонимен

преди 1 година

Имаше случай на две момичета по на 22-23 години, в разцвета на силите си, които се бяха изгубили в джунглата на Панама. И въпреки, че там е топло и са намерили река,от която да пият вода бяха умрели от силен стрес и изтощение. Та в случая фактът, че е с психични отклонения,най-вероятно е спасило това момче. А и доброволците са оставяли кроасани в гората, които са намирани изядени с разкъсана от човек опаковка ,а не от животно.

20

Анонимен

преди 1 година

е кво толкоз са цъклете бря - това са само едни 9 дена в планината на студ през ноща, голяма влага , дъжд от време на време и тук таме некой чакал или лицица, те змиите сега се прибират по ралупите, дренки бол

19

Анонимен

преди 1 година

По принцип опитен човек на средна възраст в добра физическа форма може да оцелее около 1 месец без храна или с минимални количества. Но без вода максимум 3 дена. В дивата природа има доста неща които стават за ядене. Но хората не ги познават. Сега през есента може да се намерят диви ябълки, шипки, глог, гъби, шишарки, орехи, лешници.....а покрай водоемите има папур. Корените му се ядат. На много растения корените са ядливи. Също младите клони на много дървета. На иглолистните връхчетата.

18

Анонимен

преди 1 година

Сега разни антиваксери, зелени човечета и всякакви червени особи пеят в хор че е бил похитен.

17

Анонимен

преди 1 година

Да , вярваме , че на -5 в планината ще изкара 9 дена без вода и няма , да му е студено.. Говорете си колкото щете.. Баща му е Нотариус.. Много ясно , че за мангизи са го отвлекли. Не вярвам на нито една дума написана. Хора умират на 2-3 градуса за 1 ден той изкарва 9 дена ,.. ние да не пасем трева !

16

Анонимен

преди 1 година

сериозно - още един психиатър да се изкаже или да вземе да ни покаже как става тая работа - айде бе Веселин Герев - да те пуснем у планината по маратонки и анорак и с доброто ти настроение за 9 дена и после ще дойдем да видим как си - А?

15

Анонимен

преди 1 година

Вчера и от Търново се изгуби момиче на 17 г., ама за него нищо, налЕ?!

14

хм

преди 1 година

След това медийно прехласване по приказни мотиви ,солидарността на хората ще спадне поне с 10 процента. Изключение е аутист да е интелигентен. Това заболяване все пак е малфункция на мозъка и отказ от контакти с други хора. Уврежданията започват много по -рано от при другите подобни. Та толкова време ,без обувки ,без храна и вода , из храсталаците в студа ,при лекото си облекло ,да се появи хей така от нищото в местност претърсвана грижливо преди това... Мислите , че народа са само *** ли

13

Анонимен

преди 1 година

Да разгледаме един друг проблем в обществото ни, който този случай осветли: оказва се, че версията на ясновидец е много по-логична, достоверна и точна в сравнение с мненията на криминалисти, психолози и всякакви там специалисти. И после ни казват да вярваме на специалистите! Е как бе, като самите те вярват в приказки и си фантазират? Как да им вярваме? А и кой ги назначил такива да са специалисти изобщо?

12

Анонимен

преди 1 година

8 дни без храна не е проблем. Без храна се издържа до към 40 дни. Въпросът е за водата, има специалисти са на мнение, че може да се издържи максимум 10 дни без вода. А това е млад организъм. Така че се вписва и в двете. Друг е въпросът за температурите, но при положение , че е дете с особени потребности и възприятия на заобикалащия го свят. Вероятно е имало стрес, но в много по-малка степен отколкото ако беше дете без тези особености. Това да не изпитваш страх в планината му е помогнало много.

11

do 4

преди 1 година

два дни неядене е нищо, българина не е оставал гладен и не знае, че без храна може да се издъжи доста

10

Анонимен

преди 1 година

Аман. Сашко та Сашко. Стига за него

9

Райко Кр. от перник

преди 1 година

Не съм с впечатление хората в България да са добри, особено в Перник, по-скоро са зли и злобни, да гонищ Михаля, т.е. да търсиш Сашко не те прави добър, по-скоро говори, че доста врече стоиш във фейсбук, където има мегатонове подобна добрина.

8

Анонимен

преди 1 година

За някакво копАленцееее, толкова шум

7

Ми

преди 1 година

8 дни Не ял, но кръвната му захар - в норма!!! Даааа, явно Сашко е Извънземен!

6

Анонимен

преди 1 година

много е важно и професор Витанов да даде становище по въпроса и да направи един обстоен математически анализ:)

5

Анонимен

преди 1 година

Извинявайте, ама в тая страна има много деца. Ако за всички пишехте по 200 статии на седмица само за това щяхме да четем! В заключение - опитът ви за отвличане на внимание неуспешен!