31

Анонимен

преди 1 година

Самият факт че е в непозната среда може да го уплаши до смърт. Аутистите обичат рутината, едни и същи места, едни и същи пътища, едно и също ядене от.н. Оцелял е не само защото някой му е давал вода и храна, но и защото е виждал познати лица.

30

Анонимен

преди 1 година

Беше си жив експеримент,дори и не поръчан,сега се анализират резултати.Изнудване.Отвличане."Сашко,върни се "ВЕЧЕ"!?

29

Ах

преди 1 година

Напълно съм съгласен,че ни взеха за балъци!!!Дори за трениран човек трудно ще издържи 9 дена в планината при тия условия.Изкараха го ,че е свръх човек!!!Да спрем да си разправяме приказки от 1001 нощ,и да кажем истината!!!Излиза ,че аутистите са сврйх чавеци,със свръх възможности...няма да коментирам разните твърдения,но да сме реалисти!Как в същия ден ,когато се обяри наградата го намериха??как няма измръзнали крайници,как те се е простудило?история съшита с бели конци.

28

Анонимен

преди 1 година

г-жо Весела Банова сигурно ще вие още на първия ден у планината от студ, влага и глад ама да тя да си каже

27

Анонимен

преди 1 година

Че то друга снимка показаха ли?

26

Анонимен

преди 1 година

само5 часа е бил навън,аутистите са инвалиди с чужда помощ,изнудвали са бащата за нещо ,защото е нотариус,не ни заблуждавайте,инвалид на 12 г.да оцелее 8 дни в гората на минусови температури,а полицията да работи.

25

ловец

преди 1 година

До Анонименне е вярно, оцелявам си като пич така

24

ловец

преди 1 година

До Анонименизбирателите на герб спокойно биха повярвали на това

23

Анонимен

преди 1 година

е като е пълна с храна и вода - аз що ходя да купувам по магазините ами не запаля колата и вместо на хипермаркета да отида на хиперпланината да напълня багажника с иедене

22

Анонимен

преди 1 година

Сашко си е направо за нешънъл джиографик!

21

Анонимен

преди 1 година

Планината Била е пълна с храна и вода и още нещо

20

Майна

преди 1 година

Детето НЕ е взето, за да го насилват, а за да изкарат ПАРИ ОТ НЕГО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН!!!

19

О хо хо

преди 1 година

С АУТИЗЪМ ИЛИ БЕЗ - ОЩЕ НА ВТОРИЯ ДЕН МОКЪР И БЕЗ ОГЪН В ПЛАНИНАТА СИ С 1000% БРОНХОПНЕВМОНИЯ!!! СТИГА ЗАБЛУДИ ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА!!!

18

Сата НАТО

преди 1 година

Този психолог не е добре с психиката. Аутистите можели да не ядат по три дни. Да, могат и след това влизат в болница. Това дете според него не е яло 8 дни и се движи из горите се едно нищо не се е случило...

17

Бате Мате

преди 1 година

Ще има сега 6 милиона статии - всеки ще се изходи по тая тема! Да питам само: Ако вземе да кихне, ще има ли статия? Явно дивите овце не разбраха, че всичко тук смърди.

16

Анонимен

преди 1 година

От написаното от Весела Банова разбирам че аутистите са свръх човеци - вярно ли е?

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен.Тези взеха народа за пълни инфантили. Абе , майната му на народа ама ДЕВЕТ ХИЛЯДИ доброволеца кръстосват гората денонощно цели девет дена ....... Ако после се окаже че малкия Сашко въобще не е бил в гората през цялото това време глави ще падат .....

14

Анонимен

преди 1 година

пуснете госпожа Банова не за девет дена - само за 4-5 денонощия у планината по маратонки и анорак

13

Анонимен

преди 1 година

Тези взеха народа за пълни инфантили.

12

Планинар

преди 1 година

Весела Банова трябва да бъде изоставена в планината ей така както дава тези умозаключения САМО по бяла престилка за около седмица за да и стане ясно че дори и за възрастен човек , БЕЗ аутизъм ще му е много много трудно да оцелее без храна и вода толкова време ... п.с. Сашко препоръчва вода от локвите и горски боровинки ... ако добрата докторка успее да намери някакви ... за спането на открито няма идея. Може би меча бърлога ... Добре че детето се намеро, но ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ СММЪРДИ ТА СЕ НЕ ТРАЕ.