13

Антикомунист

преди 1 година

Трябва в ИК да има промяна- да се гласува единствено с хартиените бюлетини, но щом една бюлет. вече е в урната когато се изброяват бюлетините най доброто решение е тя винаги да се счита само за действителна, независимо дали някой я е надраскал или не.Така бюлет. се възприема като парична. банкнота, т.е не е фалшива.Така лесно отпада опорката на Мадуро и комунистите за уж многобройните не действителни хартиени бюлетини и изхвърляме машините на Мадуро понеже вече няма недействителни бюлетини

12

За 15

преди 1 година

"Демократът променя метода на хуманитарните науки, когато някой извод започне да го безпокои." Николас Гомес Давила

11

Анонимен

преди 1 година

Видеонаблюдението въведено от 2012 г в десетки хиляди избирателни секции в Русия не е популизъм. Там то работи перфектно и изборният процес се наблюдава от всяка точка на света. Ах, да. Забравих, че там е диктатура, а у нас е демокрация и свобода.

10

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на хартиените бюлетини е че при гласуването с тях се образува опашка, по-бавно става. Така кой знае каква нужда от камери няма. А пък машините могат да се превръщат и в скъпо струващи принтери, които отпечатват нещо, което после да го няма в паметта. Затова за машинно гласуване се търсят държави с неграмотно население или такива, в които много вЕрват в прогреса, или такива, в които има най-много посредници на глава от населението.

9

Жоро Ланеца

преди 1 година

11000 гласа ти осигуряват депутат. Този депутат, ще взима по 10000 лева или 480 000 лева за тези години + екстрите. Освен това, имаш и субсидия за партията. После, можеш да правиш ОГРОМНИ пари, само с няколопредложения и законопроектчета. А на мометни, един глас може да струва над милион лева. Споде вас, дали нямат интерес, не по 200, ами по 500, че и 1000 лева да вземат да дават за гласове?

8

Анонимен

преди 1 година

Проблемът им с машините е, че не може да покажеш доказателство, че си гласувал. Не можеш да задържиш картончето или да пуснеш фалшиво, защото си има специален код от машината. Не можеш и да щракаш. Ама виж - ако имаш камера, която снима нон стоп ... Става малко по-лесно. Па и ще е срамота, ако някой я сложи така, че да се вижда картончето, преди да го пуснеш в урната (нали има и разписка).

7

Анонимен

преди 1 година

Ето искат да си скрият измамите да не ги заснемат при броенето. Било популизъм горките как се опитват да се измъкнат. Изборите се правят за хората в името на народа и ако народа не може да гледа какво се случва със собственото му гласуване значи имаме голям проблем с доверието. Крадците искат да се крият от народа и да го крадат.

6

ХИТРЕЦИТЕ ПП

преди 1 година

ЩОМ ТАКА ЯРОСТНО ИСКАТ МАДУРКИТЕ, ЗНАЧИ ГОТВЯТ ИЗМАМИ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО!

5

Анонимен

преди 1 година

"Съгласете се та те са 1 към 1 като парите. " - Не ми казавай какво да правя!

4

Анонимен

преди 1 година

До ХИТРЕЦА ДОГАН 4: ПП щом така яростно иска машини значи добре работи измамата с машините

3

Антикомунист

преди 1 година

Здравейте хора. Знаете ли какво решение на проблема с машините за гласуване и на бюлетин.от харт.ми хрумна. Така!!!!Най важното е според мен да огледаме внимателно естеството на традиц.харт. бюлет. Съгласете се та те са 1 към 1 като парите.Какво означава това. Ако някой изцапа или дори напише нещо на банкнота от това тя не става фалшива, така трябва да се гледа и на харт бюлет. и да се изключи хипотез. за недейств. бюлет.С това премахв. опорката за недействит.бюл ет. от комунистите искащи машини

2

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

То кога е имало честни избори? Видяха, че с машините започват да губят позиции и вой до небесата. Някой ден и хартията няма да им помогне. Рано или късно всички ще излезнат и няма спасение от народния гняв.

1

Анонимен

преди 1 година

Както и хартиените бюлетини