27

Анонимен

преди 1 година

До 28. А вие къде прочетохте че Сашко е Аспергер?Сашко е в другата крайна формa на аутизма, т нар нискофункционален. Той дори не може да държи сам химикал. Аспергетите са напълно вербални, Сашко почти не говори.За какъв Аспергер говорите?

26

Хахахаха

преди 1 година

До ф..... Абе пичаггга преди години се загубихме по билото на Стара Планина и накрая спахме в бившата х.Планински извори- пиша бивша щото е изтърбушена и изоставена... Значи такъв студ брахме че сме спали прекО сили 3часа, нямахме търпение да стане 5-6часа да се покаже слънцето и да тръгнем, а ти говоря за Август месец лятото!!! Я преспи ти една ноемврийска вечер в планината да те видим дали ще вярваш. Палячоо!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Извинете, но Грета Тунберг има същата диагноза от същия спектър аутизъм - на Аспергер (синдромът на малкия професор) и благодарение на АДЕКВАТНОТО отношение и подкрепа на родителите и родината си, стигна много далеч! И никак няма вид на трудно комуникативна. Така че не ми говорете колко е некомуникативно и уплашено това дете, докато обществото у нас третира такива като него като "болни" , които трябва да се "лекуват "! А те са просто РАЗЛИЧНИ!

24

Анонимен

преди 1 година

Преди 10 дни бездомник почина от студ на пейка в Благоевград.

23

ф

преди 1 година

Две чудеса има в тази ситуция. Чудото на солидарността и колко хора отделиха време и енергия да търсят момчето. И чудото на конспиративната тъпота, което може да се наблюдава в коментарите от тия, дето не са си мръндали пръста да помогнат.

22

Зозо

преди 1 година

Някой го пусна и прибра парите. Другото са глупости на търкалета.

21

Анонимен

преди 1 година

Бащата нали щеше да дава 100бинки?!?! Аре да не ги дава ами ДА ПЛАТИ РАЗХОДИТЕ за бъркотията която създаде, щото тоя хеликоптер джипове и прочие техника не работят със соларни панели ами харчат гориво, за надници на всички участници в търсенето да не говорим.... 100бона няма да покрият разходите!!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Чудо е че има хора,които вярват на това.

19

Хахахаха

преди 1 година

Само аз ли не вярвам в "чудеса" и в Дядо Коледа?!?! Разследване и ако се наложи съд за бащата и всички които са му помагали.... Още миналата седмица написах, че може и да има нещо гнило с бащата - Е сега вече съм СИГУРЕН!!!

18

Lina

преди 1 година

Добре, че бяха доброволците и откупа. Но да си пишем истината - имаше голяма разлика между полицаите, които пушиха и подпираха джипките и ПСС и доброволците с кучетата и моторите . Всички се организираха сами. Да не те търси Бг милиция, ако нямаш порше и чантички LV , няма никакъв шанс.

17

Анонимен

преди 1 година

До 20 интересно е защо точно американските нпота и медии са най активни, помним и един случай как едно момче влезе в американското посолство и не излезе

16

Анонимус

преди 1 година

"Центъра за изследване на демокрацията" е най-старото все още действащо американско НПО. От 1990г. насам този т.нар. център обявява стажантски позиции на млади хора, промива им мозъците и ги пуска из общественото пространство като един вид "експерти". Тук този "експерт" се опитва да ни убеди че 12 годишно дете с психически особености е българския маугли, 9 дни е хранен и поен от вълците на Голо Бърдо. За Бога хора, не гледайте телевизия!

15

Анонимен

преди 1 година

Чудото се нарича 100 000лв. Медиите и някви изкуфели чицаци директори на институциите занимаващи се с "издирването" , както и бащата си мислят, че ядене доматите с колците. Ама някои от нас не са като стадото дето се е ваксинирало.

14

Анонимен

преди 1 година

В Соца по време на жестокия "червен терор" /1944-1962г. . Като ученик в пети клас пишеше , че партизанчето Митко Палаузов на 15 г. е живял в гората цял месец . Но и казваха. че ятаци са му помагали с храна. За малкия Александър без вода без храна, без маратонки 8 дни !

13

Анонимен

преди 1 година

тука можеше много добре да се направи еднно продуктово позициониране - "Сашко е оцелял понеже е намерил склад с колбаси Орехите , заради които е получил нужното количество протеини"

12

1

преди 1 година

Този не изглежда много щастлив. Нещо не е така...

11

Анонимен

преди 1 година

Много изчетох за случая , но и журналистите са част в престъпността за премълчана информация с манипулиране. МВР да си свърши работата. Все пак сме държава в цивилизована Европа

10

Анонимен

преди 1 година

"Центъра за изследване на демокрацията" е такоз чудо не знаех че има , даже не искам да питам с какво се занимава центъра

9

Анонимен

преди 1 година

До 12 и да не си ясновидец това е ясно, само дето не са били познати хора а похитители :)

8

Анонимен

преди 1 година

В клипа на Цанов ясновидецът им казва всичко - тръгнало е с познати хора, бащата потвърждава, че с непознати не общува, но с познати може да тръгне. Завели са го у тях, после са се изплашили да не ги обвинят в отвличане и след няколко дни го оставят в гората, където ще бъде претърсвано, за да го намерят хората. Туй то.