72

Mnenie

преди 1 година

Да ги стрелят още на границата и да не ги обявяват. Там да ги оставят. Бързо ще се разчуе сред имигрантите, че в България ги пукат и ще спрат да идват Така е по средизеноморието. Пукат им в лодките. Ни лук ял, ни лук мирисал.

71

Мнение

преди 1 година

Педофилията е частен случей на ЛГБТ+ (сексуална девиация) .Вече има даже движения сред либерастите да се не се преследват педофилите . В холандия даже май имаше един в техният парламент дето ги защитаваше. В САЩ също има такива либерастки анстроения

70

така е

преди 1 година

Педофилията е много характерна за евроаталнтиците и тези финансирани от америка за България

69

Анонимен

преди 1 година

Под определението "мъже със среден до висок статус" попадат всичките български политици и депутати. Интересно колко от тях са разследвани за това (случая с Владимир Кузов от Атака не го броя, той по-скоро беше за да направят мръсно на тая партия и на Волен)

68

Анонимен

преди 1 година

Много е висок процента на жените педофили. wtf.

67

Лондон Дери

преди 1 година

Цяла Европа знае,че който няма пари да отиде в Тайланд,ходи на БГ черноморието.А тук седнали да ми разправят за някакви колекционери на забранени филми,не че ги оправдавам,но не са хванати на местопрестъпление Цяла Европа идва в България да мърсува на Слънчака,но никой и дума не обелва.Все пак там е големият бизнес на ,,големите хора в държавата.И това ако не е лицемерие?Преди години около Хасково бяха снимали софийски прокурори със деца/скрита камера,актови снимки/, и всичко се покри така добре

66

Анонимен

преди 1 година

...преситени, такива, които купуват само, вече всичко са опитали...Даже животни не ги наричам, защото ще обидя животните.Извратеното е, че те си мислят, че са някаква си "висша " класа.Ако човек е чел малко повече, знае, че е във всички области. Що за организми са тези, които насилват беззащитни и слаби същества, за да се насладят на поредното си удоволствие. Не е ли в политиката, не е лив икономиката? ...За такива трябва да има лагери. И да изпитват всеки ден това "Удоволствие"!

65

Анонимен

преди 1 година

това не са мъже, а човешки м ъ р ш и!

64

Анонимен

преди 1 година

В белите дРъжави .... ДО ЖИВОТЕН !

63

Анонимен

преди 1 година

Да , ''СРЕДЕН И ВИСОК СТАТУС'' ,... евроGeйci , от всички държави в ЕС .

62

Анонимен

преди 1 година

Публичен лИ нч

61

Анонимен

преди 1 година

Трябва да бъдат разкрити,после всичко ще се нареди.

60

Престъплението

преди 1 година

Чл. 159. АЛ.3 ОТ НК -Който излага, представя, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал на лице, ненавършило 16 години, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.

59

Какви педофили?

преди 1 година

Хванатите, са мъже, които са гледали или са съхранявали на дисковете си видеофилми с детско порно....6 години затвор?!?

58

Анонимен

преди 1 година

По дефолт, следва до един да са русофили. Справка - сексуалните насилия над деца на руската армия в Украйна. И да не се бърка с плющенето от страна на чеченци на руски войници, двете неща нямат общо - второто е по взаимно съгласие.

57

Albi

преди 1 година

Отвратително. По IDX гледам че в САЩ има база данни със сексуални престъпници. Тук кога? Много са, спотайват се тия човек винаги трябва да е нащрек. Кой знае колко такива се въртят около площадки, училища и градини и дебнат само.

56

Стамболов

преди 1 година

Някакав чужденец ги зарибил теа психопати,да ги пуснат за 10 дена в Централен софийски после нема да гледат и реклами за детцки сиропи за кашлица даже...

55

Прокуратурата Бачка

преди 1 година

Всички мъже със среден до висок статус са заподозрени. Предлагам прокуратурата да ги арестува и да докажат невинност в съда. Както направиха с Боко Тиквата... нали.. а относно тези "хванатите", защо си мисля че ще ги пуснат съвсем скоро и ще се почувстват съвсем безнаказани и може да стигнат до още по-опасни деяния. Даже някой долу написа, че вече някои били пуснати, сигурно ще им върнат и порното с извинителна бележка. Е това е държава баце.

54

анонимен

преди 1 година

Социопати, защото не обичат педофили ли? Я по-серионо! Щом се отнаася до дете, милост никаква! И убити имаше дори, да ви припомня!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 1 година

и обикновено коментират статии в днес бг. Социопати от класа.