9

Анонимен

преди 1 година

Айде да си говорим сериозно сега. "чисто това Model S се удря в отломки на пътя. ...след сблъсъка от долната част на електромобила започва да излиза дим. ... Model S пламва почти веднага и изгаря напълно." Ей това искат да ни задължат да караме. Ей заради това искат да ни забранят нормалните автомобили. Ето в това искат да си возите децата. А ако стане катастрофа и си замаян за 30 секунди? А вратите как се отварят? Механично или електрически? Това са напалмови бомби без предпазител!

8

Анонимен

преди 1 година

Еко,кво да правиш.

7

Анонимен

преди 1 година

Автомобил-играчка - пали се без НИКАКВА причина - 55 000 литра вода се изливат - няколко часа гори с токсичен пушек - екологичност 100% - извод да забраним нормалните автомобили!

6

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно да продължават да наливат милиони тонове вода върху горящите електромобили-играчки - а какво ще стане с асфалта, ако оставят батерията да гори, без да я охлаждат??? Да, горящ метал се гаси с пясък, не с вода, но откъде да го вземат този пясък и как да го изсипят безопасно върху горящите отломки? Направили са каквото могат.

5

Ами

преди 1 година

Леките метали като литий горят и избухват при досега си с вода. Това се учи в часовете по химия още в осн. училище. Има два начина да престане пожарът. Или батерията да изгори нацяло, или да се прекъсне досегът ѝ до кислород. Но това става с пожарогасител, а не с вода. Самите литиево-йонни батерии са изпбретени през 80-те години и много често са давали дефекти и са се самозапалвали още във фабриките.

4

Анонимен

преди 1 година

"Бяха нужни повече от два часа непрекъснато изливане на вода върху автомобила" - не бе, не са били нужни! Вижте си в интернет снимките! От автомобила са останали около 2 джанти! Каквото е имало да гори, е изгоряло! И Атлантическия океан да бяхте излели отгоре, нямаше нищо да промените! Кога хората загубиха способност да осмислят реалността?

3

How Dare You

преди 1 година

Екологично да си е..... ! Зелената измама ви ограби! И тепърва ще ви грабят още!

2

Майстора

преди 1 година

Не проумявам какво се случва по света. Такава тъпота е абсурдна. Магнезий, литий- НЕ СЕ ГАСЯТ С ВОДА! Дори да потопиш батерията под вода, та ще гори, докато спре да гори! Как е възможно да продължават да наливат милиони тонове вода върху горящите електромобили-играчки? Няма ли кой да им каже? Няма ли да загреят? Във филмите-пародии от преди 20-30 години имаше повече логика и смисъл, отколкото в сегашната " реалност"? Какво става бе хора?

1

Анонимен

преди 1 година

а така, а после ми ограничавайте времето за душ, да не взема да "хабя" енергия, като че ли някой друг ми я плаща