89

Джелсомино

преди 1 година

Виждал съм как гори литиева батерия, бързо и неспасяемо. Ами ако при 130-140 км/час ти се запали колата какво правиш, ако скочиш ще се пребиеш, а докато намаляваш скоростта ще изгориш набързо.

88

Щирлиц

преди 1 година

Ако Поршета плачат зад теб,значи и техният акъл е колкото твоя.

87

нещастници сте

преди 1 година

Имам Тесла 3 Перформанс. Поршета плачат зад мен. Зарждам я БЕЗПЛТНО на суперчарджърите. А вие, тролчета с миризливите изпърдяни дизеляци си пишете тук за жълти стотинки.

86

нн

преди 1 година

Е, това написаното доказва, че е-кола запали ли се, не се гаси с вода. Това е доказано и се знае, че пламне ли литиевата батерия, няма угасяване, единствения начин да се угаси е да се засипе с пясък, почва и нещо от този род, просто да се задуши .

85

гого

преди 1 година

До Еааааааа навързах точките - стана ми ясно зашо след като лошите руснаци с оттеглиха от там - добрите кравари веднага се втурнаха да спасяват авганистанците - до сега не ми беше ясно от какво точно искаха да ги спасят но сега ми светна . заради лития е било - те и индианците така спасиха навремето - заради змята им - абе американците са си парче спасители - дано и нас не ни спасят по този начин.

84

злобар

преди 1 година

Чудесен подарък за инатливи , проблемни и вироглави тъщи .

83

Анонимен

преди 1 година

Видя се, че тези детски колички не стават за каране, не за марката, а по принцип за ел.колите. Бензина си е друго.

82

Е

преди 1 година

то лития така гори. Между другото страната с най-големи запаси от литий за открит добив е Афганистан. Някои сега ще свържат точките други ще си заспат пак на крушка с лика на Сталин

81

До 86

преди 1 година

Поредния пример за хора които не мислят в перспектива. Те и ДВГ колите в началото са били бая проблемни. А фактите са че от 2 години има електромобили чиито батерии не горят. Ама изобщо. Масови и достъпни модели, произвеждани в десетки хиляди бройки. Така става когато има технологично предизвикателство - намира се решение.

80

злобар

преди 1 година

Не помня дали споделих тука че станах свидетел на две експлозии на коли с газови уредби без произшествия и жертви . Видях и пожар на микробус дизел хората наизлязоха даже много спокойно от микробуса .Но на електрическия автобус който се запали по време на престоя на стоянката никога няма да забравя. Буквално за секунди стихията го обзе метал,алуминий се топяха при звуци на ужасно пращене и трещене на огъня.

79

Бгг

преди 1 година

Номерата им трябва да са огнено червени. Обаче някой си мислят че са еко и ги боядисват зелени.

78

мнение

преди 1 година

Всеки електромобил трябва да бъде задъжително с каравана с пясък

77

1

преди 1 година

Купете си електричка сега... За нула време ще ви запари на д-то. Горещи оферти, чак парят. Тези коли са поредното доказателство, че хората са и.ди.о.т.и.

76

даммм

преди 1 година

тези пожарникари явно наистина са били доброволци щом са гасели с Вода, да вземат да се занимават с друга доброволческа дейност, че следващия път ще стане още по -лошо.

75

Батко ви

преди 1 година

Значи от коментарите разбрах, че който си вземе електрически автомобил, трябва да има и доволно пясък в случай на пожар. Най- добре един самосвал да върви отзад за всеки случай. :)))

74

Иван Вазов

преди 1 година

Не се гаси туй, що не гасне.

73

Анонимен

преди 1 година

Според статистиката един обикновен автомобил се гаси с около 500 литра вода. Много сме еко обаче тези с елетромобилите... Да не говорим, че в батериите има токсични елементи, които да отишли в земята. Много сме еко обаче...

72

Анонимен

преди 1 година

Това не се гаси с вода, има доста време да се осъзнаят какви проблеми си вкарваме с електромобилите и защо не трябва да се паркират в подземни гаражи. Но хубавото е че тук масово навлизане ще 5-10 години след пълната забрана което е още 20 години и дотогава ще има нови по-добри технологии и ще се предвижваме с дронове. Който не вярва да си спомни какво беше 2000-та година ако тогава не е бил още в гащите на баща си.

71

иу

преди 1 година

това ако се запали в паркинг на мол.......! е къде му е екологията??

70

Boto

преди 1 година

Ей требва всички компании дето произвеждат електромобили и държавите, които искат да се забранят дизелите и безниза да назначат по един профисор от dnes.bg да им дава акъл. Да сигурно сега батериите не са най-екологичното, но преди 500 години дизелите много ли бяха екологични. Вика му се усъвършенстване. Първо колите не минавата 100 километра и се зареждаха 2 дена. Сега минават над 500 и се зареждат за 45 мин. Утре кой знае (освен професорите в Dnes-a) какво ще се случи.