14

Анонимен

преди 1 година

Госпожо Йотова, недоверието на гражданите е проеокиранп И от Вашето поведение, Лично Вашето отношение в последната година по много въпроси е направо УГОДНЯРСКО на чужди и дъбоко вредни з Бъкгария интереси. Позор за образованието Ви и за инвестициите, които са вложени еъе Вас като управленски кадър!

13

Анонимен

преди 1 година

Йотова и Радев управляват две години страната и се оплакват, че управлението е лошо...

12

Румен

преди 1 година

Кой провокира недоверието, омразата, разделението и съсипването на държавността??? Кой вдигна юмрук и ръководи платените от олигарсите протести? Кой ни натресе, в нарушение на Конституцията, доказани крадци и измамници за управници? Кой, заради 2 мандат счупи държавата? Ти, илиано + радев. Импийчмант и премахване на клатикурата вице!

11

Анонимен

преди 1 година

Скрий се кифло!

10

Анонимен

преди 1 година

Скрий се ***!

9

Ангелина

преди 1 година

Недоверието на обществото към институциите е напълно основателно. Когато във всички институции и най- важното на ръководни длъжности застанат хора с личностни - нравствено- етични качества и професионализъм ,тогава ще се върне доверието на хората към институциите .Тогава ще е без значение ,кой е на власт и политико- икономическите кръгове няма да могат да влияят върху институциите.В този ред на мисли - не са толкова важни политико- икономическите кръгове ,а хората в институциите да са морални.

8

ако са честни

преди 1 година

Най-доброто което могат да направят този състав на президентството в България е да поднесат публично извинение затова че докараха мафията на власт и да подадат оставка.

7

Анонимен

преди 1 година

Недоверието в най-голяма степен беше посято преди две години от юмрука на Радев. Накара ни да се мразим, както никой досега. Доведе отрочетата си от ПП.

6

Анонимен

преди 1 година

Не бе Йотова. На народа му липсвало магнезий.

5

Анонимен

преди 1 година

В Столипиново особено всички говорят френски.

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя Трюдо какво се хили? Африканците в стаята знаят, че се е мазал с черна вакса за обувки за гимназялния албум за да се подиграва на черните.

3

Анонимен

преди 1 година

"България е член на Международната организация на Франкофонията от 31 години." Какви ползи имаме, че сме членове? Нима влезнахме в Шенген или Франция направи някой завод или ЕС ни даде пари за да развиваме истинска наука и производства, а не само за асфалт и тротоари? Ние сме тотално инфантилизирани и ебилизирани.

2

Анонимен

преди 1 година

В много страни се наблюдава общ скептицизъм към публичните политики и недоверие към основните елементи на публичната сфера.Защо ли?Инфлацията кара всеки да е скептичен.Хората без значение какъв език говорят са си еднакви и се чудят на *** санкциите на политиците.

1

Анонимен

преди 1 година

кой го казва! радевата калинка!