26

Анонимен

преди 1 година

Нов цирк със стари клоуни не се прави.

25

Антон Путев

преди 1 година

Какво се разккекерчил този? Я да го набухтят с голямата тояга на фронта да не е нервен.

24

Анонимен

преди 1 година

Член съм на ДСБ, но категорично не одобрявам това мрънкащо намръщено старче. Влезе в парламента, благодарение на това, че е в коалиция. Абсолютно нехаризматичен човек, който се е взел за някакъв фактор в политиката. Бойко може да е най-големият крадец и бандит, а този да е светец, но с това му отношение, хората никога няма да го харесат. Активно закопава партията си.

23

Анонимен

преди 1 година

Е това не мога да им се начудя на ПеПетата, уж промяна, уж срещу статуквото, уж мафия ще борят, а се хванаха с Ристьо, Гнома, Р/Чашков, БСП-то........Тия си нямат на понятие какво е статукво, мафия, бивши комунисти. Лесно се лъжат явно.

22

Тп кът брус

преди 1 година

Всички сте от гомнарията. Затова сме 40 години назад а те са с по три четири милиарда напред. Ама има ненаядени още . Ама лакомията ще ги задави.

21

Анонимен

преди 1 година

в трудни времена разделени ли да бъдем бре гном. Комунистът няма род и родина!

20

Анонимен

преди 1 година

То пък, вие, ако получите подкрепа на следващите избори, ще е чудо. И не си гони съпартийците гномче, че накрая с Ристьо сал ще останете.

19

Бухалка та на Костов

преди 1 година

Господин гном пак изълзя да говори глупсти

18

Калеко Алеко

преди 1 година

То и на вас ви се иска да бъдете в предизборна коалиция с ПеПе-тата, ама те ви използват само за пълнеж след изборите, въпреки че с вашите 7% и затова не ставате, но пък със жабешките очи на гнома и хобота на мравояда придавате колорит на Подмяната ... единството ви предимство е че бутиковият ви електорат е винаги готов и строен до банкомата на жълтите плочки, и до този пред преЦедентството, в очакване на постъпления я от Прокопиев, я от Черепа ... я от Сорос, я от някое североизточно посолство

17

Антрополог

преди 1 година

Тоя недорасляк постоянно подскача пред микрофони. ***, когато поотраснеш малко , тогава се съизмервай с Борисов ! Ти, ***, нали си генерал и искаш да пращаш оръжие на Украйна? Ами, хайде заминавай заедно с оръжията и се включвай във войната !! Тук повече няма да си никъде- партийката ви заминава в канала напролет !!! И ти, и Пинокио , заедно с жалкия си шут Мирчев, сте пътници ! Чао ,*** !

16

Анонимен

преди 1 година

А може ли въобще без държавния парламента как такава власт да си изпълни задълженията за съставяне на изпълнителна власт да се организират и да ходи населението на избори за местна власт да избира по същата процедура кметове,местни парламенти партийни по състав от същите партии,изпълнителни органи по състав от същите партии които се коалирали като по позиция и опозиция подобно големите държавни централни избори за страната.

15

Анонимен

преди 1 година

Ти си никой.И никога няма да бъдеш.

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя е дошъл от планетата Мелмак.

13

Анонимен

преди 1 година

Украинците имат глад за генерали, този да хваща пътя към Укрия, ние и без това сме много вожд малко ***.

12

Anonimen

преди 1 година

Ти кой си бе мишле?Срещу Борисов да бягяш,неможеш го стигна

11

Анонимен

преди 1 година

E.T., go home!

10

Анонимен

преди 1 година

На китарата Наско Жабата, той ще циври,драги гости само за вас.Само ще се караме,с флашки ще се занимаваме.Вечер като лягаме по дяволите ще те пращаме. Чуете протести, хора, народни песни,ромскитекючеци, всичките са лесни. Машинките са грешни.

9

Хайдеее,

преди 1 година

...и Този заговори за някакви виртуални милиарди, ей така на ангро! Защо бе Танасе, защо ги плещиш като обикновен Тролл? Пък и за генерал са те изрипосали ? Не трябва ли малко по-сериозно ? Поне малко уважение към аудиторията, Ане само да се изхождаш!

8

Анонимен

преди 1 година

Наско жабата трябва да оправдае гррантовете, които е взел от хамерика за България и прочие.

7

Анонимен

преди 1 година

Комунистическото джуддже Атанасов иска всички да са кьоррави евроатлантици, коне с капаци.