11

Дедо

преди 1 година

Партиите са такива какъвто е народа, тези политици не са паднали от небето а са част от същия този развратен народ който ежедневно репродуцира собствената си греховна същност. Чалга, пукница, paзврaт, бързи коли, бързи пари...... всеки трети е един потенциален Семерджиев. Резултата е видим във всички сфери на личния и обществения живот.

10

Калеко Алеко

преди 1 година

Така е, особено тези от семейния бЪрдак на кумците, кумиците и любовниците от продължаваме Подмяната, чието място не е в Парламента, а на някоя магистрала ... !!!

9

БДЖ

преди 1 година

Поредното нескопосано "оправдание"....!!!!! Какъвто народа такива са и партиите, и партийните им лидери, за които гласува и избира същият този народ!

8

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ това не са партии. Това са сектанти с капаци на очите, фанатизирани едноизмерни същества, които само се чудят за какво да се заядат и върху кого да излеят омразата си.Индивиди, затънали безвъзвратно в посредственост и липса на идеи. Щяха да бъдат просто досадни, ако нямаха властови претенции. Тези от ПП и ДБ не бива да бъдат допускани до властта, ако не искаме да съсипят окончателно България.

7

Лека поправка

преди 1 година

Политиците развращават. В това число и случайника на Дондуков 2.

6

Анонимен

преди 1 година

Откакто са тези машинки има разногласия между народа и така наречения "политически елит".Случайност?Не мисля?Спускат ни отгоре някакви,за които не сме гласували да си ги търпим и да ни обиждат.Я да си събират партакешите и да заминават да си се обиждат сами себе си пред огледалото!

5

Анонимен

преди 1 година

Райчев, елементарно искаш да пързаляш. Едни и същи песни си пееш целия "преход".

4

Анонимен

преди 1 година

Цитат"ГЕРБ внесе машите".Въпрос:Маши?Ще се къдрят ли?Готина правописна грешка се е получила хаха

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя па ***.

2

И ти така Андро

преди 1 година

Може да си плещиш,колкото си искаш и нищо да не се сбъдне!Ама,какво от това?

1

Някой

преди 1 година

Една истина да каже някой социолог и политолог. Политиката развръщане и извръщаха хората