73

Този

преди 4 месеца

... щеше да е адски забавен, ако не бяха поразиите ,които извърши за държавата! Докато до обяд "чегърташе", а следобед се бореше с поредния си алкохолен делириум, границата се превърна в разграден двор! Докато ни даваха за пример, как се пази външна граница, сега ни отсвириха и за Шенген! Но вие не се притеснявайте, Рашков ей сега ще извади някакви папки и доказателства! Чакайте , до следващите избори!

72

Цецо

преди 4 месеца

Дай ги тия документи бе другарю. Дай ги и да ги осъдят бе другарю. Дай ги на Русия, на Европейската прокуратура, на ФБР, ЦРУ, КГБ, ФСБ, на Байдън...или си ги пазиш за Черепа, Маджо, Маргини, Бобокови...сигурно ще ми изтрият писанието....

71

Анонимен

преди 4 месеца

госин Дамажан и генерал Гном все имат някакви документи някакви доказателства, а накрая едно голямо нищо. Плашат гаргите, но номерата им не минават.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Рачков, опс грешка!!! Ама и тоя е едно недоразумение! Рашков не беше ли ти човека дето разнасяше листа с подписи ( фалшиви) за арести разни не беше ли ти който говореше за Божков на г-н??????? Не беше ли ти министър на вътрешните работи когато машини за гласуване се купуваха на женския пазар???!!! И се пазеха ОТ НИКОЙ?

69

Анонимен

преди 4 месеца

Този защо не се скрие? Толкова фалшив и дразнещ човек, голяма досада. Омраза и жлъч пръскаше около себе си. Никаква полза от Рашков.

68

зАз

преди 4 месеца

Хайде, като изтрезнееш, предай тези документи на следствието и прокуратурата, а! -)))

67

Анонимен

преди 4 месеца

Е тоя човек не се спира !!!!! Един каза, имам информация, една жена каза , имаше сигнал , Рашков за смях ставаш бре човек,не се ли усещаш?

66

...

преди 4 месеца

Прочетеш ли, как Борисов управлявал 12 одини, и се разнася троллска смрад! Борисов никога не е управлявал 3 пълни мандата! Но това е най-малката им лъжа! Сега ще чуем поредната ди'ария ... кюлчета, чекмеджета, къща в Барселона ,и всякакви простотии! Друго не могат да измислят! А , и Рашков щял да размаха някакви папки и щял да ги покаже , ...ама друг път!

65

Анонимен

преди 4 месеца

Имал документи?????? Хаха хахахахахахахаха ха-ха-ха без думи хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха да

64

Анонимен

преди 4 месеца

Наздраве Рашков

63

ййй

преди 4 месеца

Колко трябва да е изперкал човек,който 12 г. гледа как го ограбват,как примитивите си правят каквото си поискат,унижават го,съсипват всичко,и пак да ги подържа?Това за съжаление, е деградирал, и оскотял народ.Такъв народ няма никакво бъдеще.

62

До анонимния

преди 4 месеца

А бе то и децата знаели как се пълни касичка, и Рашков имал документи и доказателства, само че щял да ги покаже...някой друг път! Този филм се изтърка.И магистрала ще видим, някой друг път! ПП-тата окрадоха парите!

61

тома

преди 4 месеца

Тези които са на заплата тук ще кажат като гербавите че не е верно

60

анонимен

преди 4 месеца

Рашков: Имам документи срещу Боко, но няма да ги покажа!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Това, как се пълни партийната касичка и чекмеджето на оня, дори и децата в детската градина го знаят!

58

анонимна

преди 4 месеца

А аз много наивно продължавам да чакам документи или доказателства на хвърлените от Рашков твърдения, че Борисов бил човекоядец, че притежавал банка, че имал имот в Барселона, че наистина имал кюлчета и пачки евро. Ама истински, а не въображаеми или виртуални документи. Иначе да плямка всеки може.

57

Men

преди 4 месеца

Ама няма да ни покаже :-)))

56

До 33

преди 4 месеца

До адвокат А за разбойници от ПП, макар и управлявали много по-малко от ГЕРБ, не важи ли същото? Техните далавери под прикритие на баш милиционера Рашков ли са ставали? Колко народна пара са заграбили тези новоизлюпени "честни и почтени" промянаджии барабар с "демократите", социалистите и чалгаджиите.

55

Лъжец

преди 4 месеца

Ако имаш документи за някакво престъпление, и ги укриваш, също е престъпление! И това "юристът" Рашков би трябвало да го знае много добре! Някой лъжец, който продължава с лъжите, става патологичен лъжец! Защо не строяли Хемус вече две години? Ами защо вие измъкнахте 492 милиона от сметките на АПИ заделени за Хемус, набутахте ги в излишъка, и ги профукахте! Никой не работи за без пари ! И питай Кокорчо, къде отидоха 9 милиарда за декември!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Още никой не е влязъл в затвора, само щото Рошков имал някакви си документи!