30

Мнение

преди 1 година

Този на снимката е гербаджийска *** и дава на ГЕРБ стара дъвка, за да отклонява вниманието от поразиите, които ГЕРБ, ДПС и БСП правят на тайни срещи през нощта с изборния кодекс!!!

29

Странно

преди 1 година

Въпросът е защо лъже Росен Христов в полза на ГЕРБ?

28

Анонимен

преди 1 година

Дилемата е кой казва истината министъра или изпеченият и доказан лъжец Кирчо, който излъга дори и президента.

27

ПРосене

преди 1 година

Вместо да ни пращаш при ДБ, самият ти отиди с качулатите милиционери у сараите Доганови, и питай лично гусин хидро-инженера, защо са откраднали парите за асансьора на ВЕЦ "Цанков камък", и защо има асансьорна шахта, а няма асансьор?! Аз други въпроси нямам! То бива наглост и нахалство, ама това вашето минава всякакви граници, разни случайници, назначени от льотчика-старшина, щели да ни оправят, че даже има мераклии с претенции да оправят и международното положение, смешници и палячовци!!!

26

Тиквата

преди 1 година

отдавна украде и продаде България!

25

Анонимен

преди 1 година

Щом е стоял у чекмедже значи не е заведен никъде на отчет под входящ номер за известяване по реда.

24

КИРЕ продава

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ...!

23

ИЗЛОВИХА КИРЕ.

преди 1 година

Като мишка у хамбар..хахаха

22

КИРЕ сеосра....

преди 1 година

Лъже много и затова се катерипо Парапета за да стане Гоуем....хаха!

21

Анонимен

преди 1 година

Росен, кухата лейка... къде е катамаранът, бе, пумпал?

20

НАРОДЪТ

преди 1 година

ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ КОЛКО ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ТОВА?!????? ЗАЩО ДАНС Е В КОМА????НЯМА СПАСЕНИЕ, АКО ДАНС Е ГЛУХ И СЛЯП!

19

Анонимен

преди 1 година

Тоя е гоУем ***.. каква скрита гербаджийска *** и лимонка е..Как ги намират все такива " слугински и поръчкови" кадри" по кръстовища и пристанища "звезди специалисти" дет хич нищо не разбират и са абсолютно вредни за поста който заемат-да изпълняват задачки..докого ще тоз матрял - и до кога такива "подготвени" кадри тип гумен печат и подпис ще узаконяват кражби и далавери за определени фирми

18

Цезар

преди 1 година

Министъра може да предложи на Gemcorp да загуби арбитражно дело срещу тях за 10 млрд долара. Стига на него да прехвърлят по посочената сметка посочената сума.

17

Анонимен

преди 1 година

паметка

16

Наблюдател

преди 1 година

Министър клоун. Със зелени чорапи и мозък без признаци на мозъчна дейност.

15

Анонимен

преди 1 година

Капитан катамаран трябва да изгние в зандана

14

Анонимен

преди 1 година

"Да, България" да се извинят не само на служителите ,отстранили аварията , ами и лично на главния хидроинженер на републиката Аамет Доан и да му пожелаят скоро да придобие и "Цанкова скала " ...

13

Муахахахаха

преди 1 година

Ахахахахахаха Кирчо и Кокорчо пак излъгаха днес ..... как още има хора да им се вързват, че и на протести да ходят заради тия патологични лъжци бееееее! Що за стадо малоумно живее в тази държава!

12

перко

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо здраво са сгази лука затова е тази истерия и протести! Всичко е за отклоняване на вниманието на хората! Започна първо с Иванчева след което връщането на хартиената бюлетина. Очаквайте след десетина дни следващ ход.

11

Хм

преди 1 година

Тоя след година никой няма да го помни , то и сега много хора не знаят този човечец какъв му е поминъка, но по е важно да се намери изход от ситуацията тия гадоведа спрат да лъжат като съдрани!!!