115

До Тошо

преди 1 година

То войната е икономическа..ние обедняваме, инфлацията расте..те купуват скици на самолети!

114

Анонимен

преди 1 година

Кой ще очисти Зеленски? А) неговите военни В) Украинския народ С) САЩ Д) свръхдоза

113

Тошо

преди 1 година

По време на война, 2 изтребителя за 200 млн., повече ли работа ще свършат от 2 млн. социално слаби...?Нещата винаги са комплексни и вървят паралелно!А, и най-важното, нека направим така че да няма война, щото ако има със иби без изтребители,.....там гаранция няма, но с добра дипломация рисковете се минимизират!

112

джо

преди 1 година

Куртев колко взимаш 10% или повече,не се стеснявай да кажеш

111

Анонимен

преди 1 година

Човекът сериозно си противоречи! Когато си пред война, оръжия НЕ се дават на друг! Освен това, хората имат нужда от това, държавата да им оказва помощ, за да живеят! Жалко е, че ни управляват хора с такива разбирания!

110

Анонимен

преди 1 година

С 5 до 10 изтребителя война печели ли се (ако ти се наложи да участваш) ? Ако ще да ви заринат с пари, българите няма да участват в братоубийствени войни. Ходи и се бий ти, грешко на природата !

109

Анонимен

преди 1 година

Нали вече дадохме пари за изтребители? Къде са изтребителите бе кутев ? Или бързаме за следващата комисионна ?

108

До Кутев

преди 1 година

Сит на гладния не вярва.

107

Анонимен

преди 1 година

Изтребители няма да спасят държава подпалена от тълпа гладни хора.

106

Анонимен

преди 1 година

Е кой друг ще им купи f16 от 1978година ако не ние.

105

Анонимен

преди 1 година

От последните 10 хиляди години известна история на човечеството, няма нито една година, в която навсякъде да има мир, факт

104

Дядо от село

преди 1 година

Твойта шефка, Нинова не мисли така..

103

Анонимен

преди 1 година

Всеки натрупал пари и богатство като този става евроатлантик. Срамота. БСП вече е диагноза.

102

Малко за политика

преди 1 година

"По думите му страната трябва да даде пари за изтребители, а не за социални помощи, защото има война"? ........................................................................................................... Войни винаги е имало. Но България не участва във война и няма причина да участва. Така че първо пари за социални помощи и след това (ако има) и за самолети. Що за социалист е Кутев, щом за него разходите за въоръжаване са на първо място?

101

наглец

преди 1 година

Слуга си на Радев! - избора му е съмнителен. Българи, внимавайте кого ще избирате

100

Анонимен

преди 1 година

На Кутев е сигурно, че не му трябва никаква социална помощ. Със сегашната заплатка, с това, дето досега е прибрал в джобчето, положението му не е за помощи. Но колко са другите българи, дето не са имали неговия късмет, а някои едва оцеляват? Ще ни опазят самолетите, ама друг път. Баш сега нЕма да стане.

99

Истина

преди 1 година

Истината е, че политиците са продажници, не мислят за хората, как може този да каже, че оцеляването на хората не е важно, а важно е да се купуват самолети за бъдещето, няма такъв,, човек,, те не са хора, нямат морал, нито съвест

98

АК-47

преди 1 година

Това е бълнуване на болен мозък. Войната не е наша. И Байдън и Солтенберг не искат включване във война с Русия, тоя за какво участие говори. Само сбърканяци са в управлението.

97

Путев

преди 1 година

Нищо не разбира от военно дело.

96

абе Кутев

преди 1 година

Те докато дойдат изтребителите , войната може и да свърши . За кво сме в НАТО . Другите ще ни пазят , дотам сме се докарали