13

Анонимен

преди 1 година

Цяла България е заложник на Борисов. Но дори и той не е толкова виновен, а онези, които го вкараха на първо място с 5% разлика. Те много добре знаеха, че ГЕРБ няма с кого да направи правителство и пак го набутаха. Стокхолмски синдром.

12

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и Асен Василев са нагазили дълбоко в руското финансово блато, където са въвлекли цялата енергетика на България. Искаме съд за тях и ефективни присъди, като преди това сваляне на имунитета им. Прокуратурата и ДАНС да си свършат работата, или не сме държава.

11

Анонимен

преди 1 година

Гей тролчета полудеха Бойко им бил проблема от 2 ,6 г Бойко е извън терена бе ЛЕВАЦИ на власт е само Ушатия диктатор и клонингите му

10

Анонимен

преди 1 година

Я гледайте Боко как се е вталил, откакто не е на власт, вратът му вече не е като реклама на автомобилни гуми Мишелин. Добре му се отразява да е извън властта.

9

Анонимен

преди 1 година

Проблемите на ПП тепърва започват, заради неизгоднине за страната договори, които са подписали. За руския газ, панелите, завода за електрически коли, далаверите в ББР...Ако ДАНС и прокуратурата ги покрият значи не сме демократична, правова държава и не заслужаваше да влезем в Шенген.

8

ПроСоТо

преди 1 година

ТИ СИ ПРОБЛЕМА НА НАЦИЯТА,бе тиквуне !!!!...НАШ проблем,НЕ на Киро и Асеня!

7

Главанак

преди 1 година

Трудно е да се приемат подобни глупости- бил Брюксел ски възпитаник и още,и още! На луд ли се прави,или наистина е такъв.Всъщност никога,ама никога няма да признае,че той е проблемът.Но каквито и глупости да говори,важно е хората да не забравят никога папките и кюлчетата,и да му напомнят за тях.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма нещо за което безгръбначното мекотело да не е клекнало .Клекна за стратегията за детето -резултата всяко второ дете в България е малтретирано .Клекна за бонус малус ,избиваме се по пътищата .Клекна за винетките ,имаме разбити пътища ..Всичко което е непопулярно но полезно за държавата не се прави .Тикво скрил се !!!

5

СМЕХ...

преди 1 година

КИРО--ПАРАПЕТА ....бил без корупция и кражби....само гдето МАЛКО ЛЪЖЕ И ВЪРТИ ДАЛАВЕРАТА !

4

тролът си е трол

преди 1 година

Познава се по евтината помия! Боко, чекмедже,тулупа и всякаква полюция! Нека и. напомня, че след 10 години управление , пак е най-одобряваният политик в България! И Харвардските мошеници, които Радев ни натресе, доказаха, че засега по-добър от него няма !

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 - Така е, Борисов е далече от Маджо, затова пък Ристьо лодкаря е много близко.

2

Анонимен

преди 1 година

Не, Боко, ти си проблема на българите. Поне на тези, които искат да са независими, свободни и проспериращи в държава без корупция и кражби.

1

Анонимен

преди 1 година

Киро и кировщината е проблемът!