33

Анонимен

преди 1 година

60 След като бяха осветлени далаверите на ПП, вече никой не се съмнява, че те са вносните мутри, които си играят с милиарди и хвърлят държавата ни в краката на Русия. Останали са им верни, само роднини, любовници, купени наркомани и кандидати за високи постове с големи заплати, за нищо правене.

32

Българин

преди 1 година

Не не беше подреден живота при бокича. Заплатите бяха замразени а обезщетението за безработица беше 9лв от 2009-2020г. Защото вожда каза хората ще се разглезят и ще стоят на борсата. А деница сачева тюлена изпълняваше.

31

Анонимен

преди 1 година

Време е да пребиеме Киряк и Гейлорд

30

Петров

преди 1 година

язе сеа не го праим онова с бюлетенята за мене си ама заради оная дето я раним у барЦелона, с тейко си дето е тамека, беше открвен Боко докато нагъваше сланина с чесън

29

Анонимен

преди 1 година

Тоя защо само за една вечер го арестуваха?

28

Анонимен

преди 1 година

Кратко и ясно: ПП е ОПГ създадена от Козяк с техни мекерета, да прокарват политиката на USA open на балканите, а не да мислят за българския народ! След 110 г руско робство, сега се установи американско робство

27

Анонимен

преди 1 година

съд за мутрата и неговите слуги!!!

26

Анонимен

преди 1 година

48 Дечицата на комунистите, с надут успех в училище, учили с крадените пари на родителите си извън България, са по-некодърни от българските "свинари пъдари"...трудещите се хора на България, които пълнят хазната. Тази хазна, от която ненормалницитеот ПП крадат и живеят в лукс. Спечелиха в два района и то с манипулиран, машинен вот. Ицо Средния пръст хозарта плаща на наркомани да гласуват за ПП, роднини и алчни за пари нищоправейковци.

25

В.

преди 1 година

Последният е на прав път. Но не за данък печалба. Трябва да се въведе прогресивен Данък Капитал, Данък Земя, Данък "Къща за гости", а данък ДДС да се намали. И малкият бизнес ще потръгне и бюджета ще се пълни и богатите ще плащат повече.

24

БГ реалност

преди 1 година

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, харварските джендърчета и путинофилите, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден и спокоен , цените нормални, а хората редовно си получаваха заплатите.

23

Анонимен

преди 1 година

Всяко действие на Мутрата е опит да отърве 206-та стая. Всичко друго е али-бали.

22

До 37

преди 1 година

Резултатите от едно успешно управление се вижда след няколко години, това е защото икономиката е инерционна. При Бойко сме си зле въпреки фондовете сме си все догонващи. Просто няма как да искаш пожарникар, да оправи държавата. Това, че са минали две години и продължаваме да вървиме надолу, показва колко са се провалили ГЕРБ. За 12 години управление нямаме правораздаване, здравеопазване, образование и сме с почти милион по-малко.

21

я кажете

преди 1 година

Герберските и.диоти и техните глупости. Ако махнели Кирчо и Кокорчо и България щяла да тръгне нагоре. Кажете тогава, защо още преди те да се появят, ние копаехме твърдо дъното и вашият вожд ни закопа още по-надолу. Доказано при Боко - на последно място по заплати, по пенсии, по покупателна способност. Последни по свобода на словото. Но пък първи по корупция. А тогава нямаше война, нямаше последствия от пандемия и световна криза, а целият свят беше в подем освен нас.

20

Анонимен

преди 1 година

ББ е проблем на България, нагъл хитрец, мазен крадец.

19

Анонимен

преди 1 година

39 Петков, Василев, Рашков, извършиха нечуван терор в държавата. Започнаха с невиждани чистки в силовите структури и банките, след това удариха дъното, като арестуваха незаконно, по най-гнусен начин, пред малки деца и бременната дъщеря на Борисов, и го хвърлиха в ареста за 24 часа. Лидер на опозицията се арестува само в диктатура, в страни от третия свят. В комунистически страни като Китай, Северна Корея,Русия, Венецуела...

18

Петров

преди 1 година

свинари, пъдари и текезесари във възторг от кумира си боко и неговата рецепта за свинска мас с чесън го защитават във форума, оле

17

Анонимен

преди 1 година

39 Петков, Василев, Гешев извършиха нечуван терор в държавата. Започнаха с невиждани чистки в силовите структури и банките, след това удариха дъното, като арестуваха незаконно, по най-гнусен начин, пред малки деца и бременната дъщеря на Борисов, и го хвърлиха в ареста за 24 часа. Лидер на опозицията се арестува само в диктатура, в страни от третия свят. В комунистически страни като Китай, Северна Корея,Русия, Венецуела...

16

Анонимен

преди 1 година

Сбръчкан,съсухрен от крадене, оглупял старец. На времето може да е бил в играта,коли,цигари,амфети,сик ,мик, а вече е само банкянския арестант.

15

Петров

преди 1 година

оно язе дето лапам леб со свинска мас целио ден не сум им дерт на асеня и кире, каза Бойко след участие в мача пъдари срещу свинари, в който той игра за двата отбора.

14

Анонимен

преди 1 година

Борисов да обясни защо е направил законите така че най големите 10 компании в България плащат само около 0.34 процента данък печалба? Десетократно по малко от средните и малки предприятия?