53

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

94 И КОЙ КАКВО И ОТ КОГО Е ВЗЕЛ ХОДИЛ ЛИ СИ НЯКОГА НА ТАЗИ ГРАНИЦА ЗНАЕШ ЛИ КАК РАБОТИ ЗАЩО ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ЧОВЕЧЕ

52

Анонимен

преди 1 година

93 Ти си еднолекенце тук, което цвъка екскременти, които обаче падат по квадратната, нискочела кратуна на Петков.

51

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

93 ТИ СИ ЕДИН АНОНИМНИК ПЛАТЕН НИКОЙ СИ И МОЛЯ НЕ ПИШИ В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО ПИШИ ОТ СВОЕ ИМЕ АНОНИМНИКО ПЛАТЕН

50

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

89 стига пиши лъжи че се излагаш поне прочети това което лъжеш

49

Анонимен

преди 1 година

77 Нали Петков обяви че ще се върви към диверсификация от руски енергенти? Вместо да търси нови източници за гориво в АЕЦ, да обложи Лукойл, докато я изхвърли от България и замени с друга, той подписа и продаде цялата българска енергетика на руската офшорка Джеймкор. С което бетонна руското ни енергийно робство и прескъпи енергенти за хората, идващи от посредниците. Да каже къде са парите от разликата в цената и комикионните. На съд.

48

Анонимен

преди 1 година

Не баце, не си проблема на ПП. Проблем си на всички нас и на цяла България.

47

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Тук има един платен пише едни и същи простотии еее Спри се малко

46

Анонимен

преди 1 година

Точно обратното. Като ги гледам циркаджиите ДБ и ПП като ги гледах 2 години как се търкалят по жълтите павета и пищят за власт и накрая като ги видях в два Парламента как се излагаха и за това време не направиха нищо за България реших че отново ще гласувам за ГЕРБ. Няма разлика между ДБ, ПП и БСП. Всичките са отрочета на комунисти и такива си останаха и до днес. И само омраза. Ами просто доказаха, че са некадърни.

45

Анонимен

преди 1 година

Кой беше тоя?

44

Аноним

преди 1 година

Стига с този Борисов пъпъ с.утиха държавата останаха шепа депутати и са се хванали като удавник за сламка за флашките *** при Слави затова много реват

43

Демократизатор

преди 1 година

Глей ся, Буч, то разбирането за демокрация не е еднозначно. Ти по един начин я разбираше демокрацията, затва стана първом глав сек. на МВР, а тия под руг начин я разбират демокрацията, те па са сол-ташари на САЩ, т.е. има демокрация и демокрация, а в САЩ така едната демокрация на Севера се е утвърдила като е победила другата демокрация на Юга в една солидна гражданска война. А, пък ай сям, наясно си, че силовата формула на гражданската война се проявява чрез тебе още от 2002 г., насам;)))

42

Анонимен

преди 1 година

55 Всеки е бил нещо друго в младостта си. Борисов, главен секретар на МВР, генерал, награждаван от полицейските служби на най-развитите страни, два мандата кмет на София, три успешни премиер, въпреки коалиция с БСП в единия. България стана надежден и разпознаваем партньор, при Киро огъната, с две външни министърки, едната тайна?! Лидер на ГЕРБ, членка на ЕНП. Къде е Киро ментата с фейк пробиотика, който излъга наивните американци и чужди бизнесмени...Сега лъже българите и опропасти държавата.

41

Анонимен

преди 1 година

ТИ СИ ГЛАВНИЯТ ПРОБЛЕМ НА ТАЯ ДЪРЖАВА МУТРО

40

Бай Ставри

преди 1 година

Съгласен съм с ЧЕКМЕДЖАН че не е проблем на ПП...а заедно с Доган и КОЙ също така производните им от същото ДС ,БСП и патерици от патреотоарско котило и нови възрожденски производни са проблем за целокупния български народ и държава - евентуално без тези които захлебват и са на хранилка с издръжка за изборна подръжка..Решението е при мен- и то за гоуем период в Софийския централен и областни затвори ...ЧЕКАМ ВИ елате за да не дойдем ние да ви вземем..че май на там отиват нещата..

39

до 74

преди 1 година

АЕЦ с какво гориво работи?Лукоил българска ли е?Ти такса кога получи,че има да се иизбиват години наред тези три милиарда вложени в газопровода?Та какво общо викаш имат Киро и Асен с енергетиката на България и кога беше дадена тя на Москва?Я пак се замисли като дрънкаш щуротии!

38

Анонимен

преди 1 година

Ти,мутро си главния проблем на България и ще бъдеш такъв ,докато не те вкарат в затвора за дълго!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Проблем си на всички!

36

Анонимен

преди 1 година

70 Едно е газопровод, съвсем друго е, да продадеш цялата енергетика на България на руска фирма, за дребни пари, като оскъпиш енергенгите за гражданите, както направи ПетковВасилев. Освен това, Турски поток е български, от него получаваме транзитни такси и което е по-важно, по него може да тече не само руски газ.

35

Анонимен

преди 1 година

65 Тази една вечер бе още един пирон в ковчега на България, който ни приготвиха Киро просто и Кокорчо/ПП. Незаконтият арест на Борисов оттекна по целия свободен свят и опозори държавата ни

34

до 64

преди 1 година

И кой помогна на руските поробители като им построи газопровод през България с нашите пари от хазната?!Я пак????!!!Кой снимаше клип от хеликоптера за да го прати на Путин как му се строи тръбата?!!!А????!!!!