73

тома

преди 1 година

Бай Ставри хареса снимката

72

Анонимен

преди 1 година

Да се оправят, нещо полезно за страната не прочетох, само кой е крал, продавал интерсите на страната, облаготелствал се на гърба на гражданите и т.н., едно нещо като план за развитието на страната и хората и реализирането му на практика , не прочетох! Писна ми да чета кой какво заграбил от малката ни държава и кой кого убил, време е за нещо по-добро и всички партии да работят първо за страната и хората, а не за чужди интереси или олигархични интереси!

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Той е твърде тиранична, коварна и отмъстителна натура" ЗНАЧИ ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАШ БОЙКО БОРИСОВ! РАЗБИРАМЕ ЗЛОБАТА ТИ,НО ТОЙ НЕ Е ТАКЪВ!!!!!ДЕ ВСИЧКИ,КОИТО СЕ НАТИСКАТ ЗА ВЛАСТ ДА ИМАХА МАЛКО ОТ НЕГОВИТЕ КАЧЕСТВА..

70

Анонимен

преди 1 година

До Правибно!!!-научи се да пишеш грамотно и си стой на село там е по спокойно за теб.

69

Анонимен

преди 1 година

С какво конктретно вреди, този договор на България?

68

Анонимен

преди 1 година

Излиза ми предимно Англия, също и Белгия, също и български представител Атанас Бостанджиев, също и либералите, Русия не излиза с тази фирма, може би са само брънка от фирмата руснаците.

67

Анонимен

преди 1 година

Меморандумите нямат обвръзваща сила или? Май некой пак изплиска легена?

66

Правибно!!!

преди 1 година

Ръководството на ПП като са грабили да си понесат последствията, с цялата строгост на закона! Нали искаха "нулева корупция"!?

65

Анонимен

преди 1 година

Бойко е смет, Киро също не е цвете за мирисане, не знам дали е вярно, но е дал земята на Добруджа, ако разберете за какво, ще се ужасите, вижте старите статии в "Да булгариан таймс" , а друг случай, на чужда служба, която дори не е европейска - ЦРУ, някой е продал и въглищната централа, дали Бойко или Киро, не знам кой!Американците,докато ви занимават с Украйна,ви ограбват и рекетират,но са създали милиони нови работни места в щатите,се похвали Байдън, а вие правите обратното!

64

Анонимен

преди 1 година

Бойко държи полицията и прокуратурата, още от времето , когато го насадиха мутрите за шеф на МВР и чрез тях убива или тероризира хората или прикрива престъпления!Прокуратурата задължително трябва да е напълно независим орган и защитена, за да има реален правов ред в България, а не нечия партийна, мутренска или лична креатура!

63

Анонимен

преди 1 година

Служебният министър Христов също потвърди, че меморандумът с Джемкорп е в сила и България ще се яви пред Парижкия арбитражен съд,ако не спази калузите в договора, които предвиждат даването на цялата ни енергетика на офшорна компания със седалище в Сейшелските острови.Кирил Петков е не просто за съда, а за разстрел!

62

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че бандита Бойко, иска да унищожи всички, които му потърсиха отговорност за престъпленията и кражбите, още когато дойде на власт като кмет на София, уби много хора, много и продължиха да умират и през управлението му, за да има мир, Бойко и компания, трябва да се махат окончателно от властта, не поддържам терора върху населението и партии, което Бойко извършва! Той е твърде тиранична, коварна и отмъстителна натура, няма място в политиката за него!

61

ПП

преди 1 година

Партия Пълно Пропадане напълно си оправдава името до момента.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 Ми нали трябва да направи правителство,то така не става!Ти що не ги намалиш?

59

Анонимен

преди 1 година

Кирчо завлужава го съдят и да се разкара.Този обиди целия български народ по телевизията преди месеци.Много лично го приех.Все пак съм част от този народ.Опита се всички български граждани да ни зароби и настрои един срещу друг.Само за лъжите,опаковани в маркетингови опаковки заслужава да се разкара.

58

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКато не е договор защо си го подписал, а?

57

Анонимен

преди 1 година

Няма да се опари държавата докато този национален предател и крадец Кирил Петков не бъде арестуван и ефективно осъден на доживотен затвор!

56

тези под вола теле

преди 1 година

На 20 юли 2022 г. пък ден след като временната парламентарна комисия за Gemcorp поиска изслушване на министър-председателя в оставка Кирил Петков, той обяви, че Министерски съвет е взел решение за прекратяване на меморандума с компанията.

55

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КИРО КЪДЕ Е ЗАВОДА ЗА КОЛИ В ЛОВЕЧ ЧЕ ЕДНИ ПРИЯТЕЛИ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ТАМ

54

anonimen

преди 1 година

А ГЕРБ кога ще бъдат осъдени ББ и т.н всички от НС не сте цвете за мирисане Проваляте ни живота подобно на Путин заслужават затвор доживотен Ама простия народ ви избра вместо да оправите държавата вие се изложихте в ЕС пред хората и не заслужавате и финанси от ЕС и САЩ