80

Анонимен

преди 1 година

Не е случило на родители, както много други деца.

79

Анонимен

преди 1 година

Погледнете профила на бащата и на майката във фб.И аз на мястото на Сашко бих избягал.Когато имаш над 2000 приятели 80% жени и си правиш селфита нон стоп, няма как сина ти да не си потърси друго място...

78

Анонимен

преди 1 година

Ми и на Сталин майка му го изоставя на 13-14 години в духовна семинария и на Путин майка му от втория брак го изпраща в държавно училище за до отглеждане. И заживява с трети мъж. Така е при социализма възпитанието. Не е патриархално.

77

Пишман юристи

преди 1 година

Много сте, силни сте! Мадоната с големите бомби вероятно си е планирала заминаването за Англия и естествено живеейки в чужбина няма как да се упражнява общо попечителство. Което, уважаеми, няма общо с правото на контакт между дете и родител. Както виждаме тя от 2 години не се възползвала от това право, което преди всичко е право на Сашко да вижда майка си. Попечителство се отнема много трудно, дори в България, умници.

76

:-(

преди 1 година

За жалост детето няма майка. Да е живо и здраво, ще му се наредят нещата н живота!

75

Ангел

преди 1 година

Това не е майката на Сашко, тази е просто жената, която го е родила.

74

Анонимен

преди 1 година

Стефан познава и тримата / така пише/ . Защо се скри Стефан за да го питаме нещо

73

Анонимен

преди 1 година

Моля ви скрийте лицето на майката не е етично на оръфляците им потекаха лигите все пак е майка на това злощастно дете

72

Евала

преди 1 година

Дреме й на терлика на тая с големите млекоцентрали! Отдавна го е забравила и оставила бащата да се оправя Кукувица!

71

Анонимен

преди 1 година

За пореден път хвърлят българите на върбата с този случай... Това дете е било държано някъде. Планът е бил друг и тази история е друга. Пуснали са го последния ден без обувки за да може по-лесно да бъде намерен. Невъзможно е дете да оцелее мокро и гладно 8-9 дена в планината на температура няколко градуса през нощта!

70

Анонимен

преди 1 година

Тая Ушева сапунка сме я гледали безброй пъти с Детето чудо.Аз ще си гледам "Дивирсант " и без това съм в Гамбург, какви хубави руски филми даваха по България он ейр сега ги спряха и замениха с някакви японски сапунки, не може човек един хубав филм да изгледа по тия национални медии само сапунки има и по цял ден само със сапунки ни занимават

69

хммм

преди 1 година

Нищо ли друго не се случва в тая държава че 3 дена само за това пишете, оставете хората най-после на мира. От ром на който са му спрели тока, аттивист на протест и нахален журналист няма спасение.

68

Цицолина

преди 1 година

раждам ги сякякви на кой пожелае, вие се оправяйте обаче,аз съм свободна жена без ангажименти

67

Анонимен

преди 1 година

Права е75. В България Мъжете първо правят ремонта в имота на жена му и после може и да го изгони. В тоя случай на Александър имота е на бащата и той с власт и пари жени много , може да си избира. Майката , е с професия и в Англия се плаща добре. Още повече , че жените там не са много изучени и са повече за дома. Всеки мъж грабва жена с професия за да му снася . Живота там е по патриархален от тук

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 Няма такова нещо!Защо си измисляш,да те пита човек!?

65

FAKETAXI

преди 1 година

Бих искал да се повози в моето такси.

64

Истанбулец

преди 1 година

Срам за жената

63

Анонимен

преди 1 година

Развод не се дава така лесно . С лишение от родителски права на майката. Още повече , че тя е правила опити да си го вземе за Англия . Но правосъдието / решението е събразено само с желанието на бащата/. Такова решение се дава много рядко. Майката не го е изживява лесно.

62

Семейство

преди 1 година

Майката го е изоставила, а бащата му е намерил "осиновители".

61

Анонимен

преди 1 година

69, дано ти си намериш такъв мъж (явно имаш мерак).Мен не ме мисли - ако мъжа ми ми каже дума на криво, ще изхарчи от къщата и живота ми скорострелно, заедно с всичките си партакеши. Мъже колкото искаш, като не става някой го изритваш и взимаш друг ;)))