100

Анонимен

преди 1 година

Тия с късите коси са ***, познават се веднага, държат си косата къса защото се поддържа по-лесно а това е признак че са кариеристки и семейството изобщо не ги интересува.

99

Анонимен

преди 1 година

До 117. Ми така е мъжете търсят цици те. Жените търся мъжете с парите. Това е и на Изток и на Запад особенно. А развод на Запад е жесток за мъжа плаща издръжка и за жена си , като на цена за дете. Така жената хем хромира / та чак да свети с блясък/дупката с други мъже , хем и пари взима. От където си иска

98

Анонимен

преди 1 година

Жените като родят дете и веднага се чувстват нещо по от мъжа. Демонстрацията става по голяма когато е едно. При повече се кротва и настъпва проблема за издръжката им , докато пораснат и се самоиздържат. За това ми се струва , че майката ще си вземе Александър в Англия. Там има шанса да е по добре.

97

Лична анкета

преди 1 година

Девет от десет мъже биха предпочели да видят гърдите на мама, пред това Сашко да бъде намерен!

96

Анонимен

преди 1 година

До 106. Другото дете е с осем години по голямо и е при нея в Англия. То от нотариуса ли е или е имала друг Браг преди него

95

Анонимен

преди 1 година

Имаше случай когато баща отвлече двете си децата от Полша и ги докара в Асеновград. Майка им натисна посланиците и ЕС да си върне децата. Бащата ги гони , ляга пред колата дошла да ги взима. И след месеци децата са при майката.

94

Професор Х

преди 1 година

Тази пишман майка е следяла издирвателните работи за откриването на Сашко,разположена удобно във фотьойла си в Англия.

93

Анонимен

преди 1 година

Тази първо да се съветва с психолог, редно ли е изобщо да се среща с детето? Възможно е то да я е забравило за 2 години и сега да изживее стрес, като налети да го прегръща непозната лелка. Може също така да е изживяло раздялата им тежко, в такъв случай бива ли да го разстройва отново?

92

Анонимен

преди 1 година

Даже животните не изоставят децата си.Правят го най-вече хората.Как е можела равнодушно да следи ситуацията от чужбина осем дена,докато други,непознати хора издирват детето и?

91

Анонимен

преди 1 година

Стайнбек беше описал същата "майка" в На изток от рая" - Кати Еймс. Същинска Лилит.

90

Анонимен

преди 1 година

До Аlbi "Баща да беше разбирам." Ай ся мола ви се! Нали се борехте за равноправие на половете? Половината бащи в Бг били такива? А що пък и половината майки да не са такива? Да не са некви по-висши същества или кво? Всъщност много такива жени има, че и по-зле!

89

Анонимен

преди 1 година

И.д.и ги чествай такива на празника 8-и март! С какво е заслужила тази да й се отдава почит като на мaйкa? Не са една и две "героините", цвъкнали по една биологична единица и я зарязали преди още да се е очовечило, та да можеш да го наречеш дете. Много чувствителна била, не можела да гледа детето щото било с проблем, та отишла да си гледа кефа в Англия и оставила дете със СОП да го гледа баща инвалид! Питам се, съдът с кой акъл е разрешил това?!

88

Анонимен

преди 1 година

Абе я се разкарай долна лъжкиня. Зарязала детето си да се мъкне по Англия. За статут ли отиде там?

87

Albi

преди 1 година

Номер 100.Другото дете било над 20 годишно. И пеленаче да беше 3 часа е със самолет.

86

Albi

преди 1 година

Щом го е зарязала, какво очаквате? Да си наруши комфорта и да се надигне заради него. 2 години срамота. Баща да беше разбирам. В България половината са такива, но майка - не. Няма оправдание, само се излага. Билети ли няма? Да не са спрели полетите? Отпуска ли няма?

85

наблюдател

преди 1 година

Случаят със Сашко е пределно ясен.Става дума за отвличане.Останалото е работа на разследващите органи,ако имат желание да стигнат до края и да раздадът правосъдие.

84

ПроСоТо

преди 1 година

Не е виждала сина си от две години ?!..."Добра майка",за пример!

83

Анонимен

преди 1 година

Жал ми е за детето с такива родители е по добре да го отгледат приемно семейство което ще му обръщат внимание и ще се грижат за нуждите му с любов, тия и двамата го гледат дистанционно като по тв

82

Анонимен

преди 1 година

В БГ законите защитават отвсякъде майката,без значение каква е.Дори да има сериозни доказателства с/у майката,много трудно се дават права на бащата.Така,че сами си правете изводите.

81

Анонимен

преди 1 година

А бе кога ще пуснат отново Руските филми по България он айр,спрете сапунките увреждат мозъка