120

Ангелина

преди 1 година

До "анонимен" под номер 125 - когато цитирате някой друг ,а не казвате собствените си мисли ,следва да поставяте кавички.Дори и това ,което сте написали ,не сте разбрали истинският му смисъл. Няма по "самозабравили се" от тези ,които "дори и тук" изпълняват мръсни поръчки и няма по - вредни от тези ,които обичат само себе си,готови са на абсолютно всички низости за своето жалко съществуване ,без да подбират средствата за тяхното реализиране и за тях"смисълът на наученото обичане"е да са ЗЛИ

119

Анонимен

преди 1 година

НЕ СЪДИ ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН.НЕКА ТОЗИ КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ КАМЪКА .. / ИСУС /Всички са грешни затова и са тук на земята,да плащат да се учат и пречистват освен че душата се пречства от негативната енергия натрупана на земята в духовния святСамозабравяте се хората,значи с тази негативна енергия вредите на себе си само.Човек не знае причината за нещата изобщо за каквото и да е.. не само тоя случай.СМИСЪЛЪТ Е ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА ОБИЧАТЕ! няма много време на земята ..

118

Случаен минувач

преди 1 година

Разведени от 2 години... За да присъдят родителски права на бащата, смятайте каква "майка" е била.

117

Анонимен

преди 1 година

Любов е да обичаш всички деца не сам освоето или своите. Какви са родителите това не е наша работа. Защото всеки има грехое които трябва да плати затова е дошъл на земята и да се учи. Ако човек се бърка в чужди грешки ще направи по големи .. казва Учителя ВСЯКО НЕЩО КОЕТО СЕ СЛУЧВА СТЕ СИ ГО ИЗБРАЛИ И ИМА ДУХОВНИ ПРИЧИНИ ! Тъжно е колко духовно невежо е човечеството а иначм е празнува ВЕЛИКДЕН И РОЖДЕСТВО ! АМИ ТОЙ ТВОРЕЦА Е НАВСЯКЪДЕ С ВАС И ВИЕ СТЕ В НЕГО И ТРЯБВА ДА СЕ ОПОВАВАТЕ НА НЕГО

116

Анонимен

преди 1 година

До АнгелинаПрава сте.Или прав си. Родителите са само физически канал една душа да слезе на земята.Тоест душата - детето- децата си избират родителите и живота защото те кармично с тези хора от предишни животи.Няма нищо случайно.Избират си болести затова човек не трябва да се жалва той сам си е избрал тоя живот.И всичко с еслучва за по нататъшното развигтие на душата.Вие хората на земята сте в човешко съзнание но това не сте вие това е роля вашето духовно съзнание на друго ниво

115

Дани

преди 1 година

Има една много стара сентенция:Не съди човек ,докато не изживееш две луни в неговите обувки!

114

Анонимен

преди 1 година

Много куха лейка.

113

Анонимен

преди 1 година

Много уязвими са малките деца когато останат без майка.

112

Ангелина

преди 1 година

Не мога да разбера ,каква "майка" може да се нарече жена ,ако това ,което е написано е истина ,която две години не е виждала собственото си дете.Но дори и това ,да не е вярно ,само фактът,че откакто детето бе в неизвестност - "майката " отлагаше своето връщане в България е достатъчно показателен .Не "съдя" никого ,просто според моите възгледи не е "майка".Всичките доброволци ,които видях по телевизията ,в преобладаващата част мъже ,бяха по -загрижени от нея ,съответно те са истински родители.

111

Аутистите

преди 1 година

са много странни същества. Преподавала съм в университета на двама, едната беше девойка, много умна, всичко, което показвах на компютъра и преподавах тя го записваше с удивителна точност и бързина. Веднъж я докоснах по рамото, за да й покажа нещо и тя се стресна, и ме изгледа агресивно.

110

Ами...,

преди 1 година

Майката може и да не е лош човек! Има такива хора, било то жени или мъже, които просто не стават за родители, не могат и това е!

109

Анонимен

преди 1 година

Майката на Сашко не го е виждала от 2 г...................................................................Просто не е майка

108

ловец

преди 1 година

чудесна майка е тази

107

Ачо

преди 1 година

Душинка, тя. Цяло ангелче, като я погледнеш...

106

Да е

преди 1 година

Жив и здрав Сашко, дано има по-щастлив живот!!!

105

Анонимен

преди 1 година

Ей, ястребителят, не се притеснявай за българите, има ги повече време отколкото вас. Ти кажи защо Ататюрк си беше загубил ума по една от българките, генералска дъщеря? Да не би, защото и в неговите вени тече българска кръв?

104

Един Българин пита

преди 1 година

Нима тази може да се нараче майка?

103

Анонимен

преди 1 година

Звяр!

102

Анонимен

преди 1 година

Не съм убеден, че се радва, както твърди, че намериха момчето живо. Смятам, че тя е избрала лесното и е избягала в чужбина именно за да не и се налага да гледа дете с психично заболяване.това е едно доживотно 24 часово занимание, което не е за всеки.Според бабата, не се е обаждала от 1 година да го види и чуе .. Тъй че за нея вероятно е било по-добре това дете да изчезне.

101

Albi

преди 1 година

104 Може и да е така. Нова мода е това. В последните години жените като ги засърби, намерят нов мъж и забравят за деца за всичко, което е тъжно.