14

Анонимен

преди 1 година

Последната игра с хвърлянето на пръчките беше сложена, за да може Камелия да победи. С този нисък ръст Ваня нямаше никакъв шанс да успее да закачи пръчките на стената. Тя не може да преодолее разстоянието, за да закачи пръчка, освен ако няма силата на Попай моряка.

13

Анонимен

преди 1 година

Ваня направи "Фермата" интересна и цветна. Камелия е скучна и показва лошите черти от човешкия характер.

12

Зрител

преди 1 година

До АнонименОтвратителна злобна рускиня.Опитва се да се прикрие,но отвръщава с поведението и коментарите си.Като я видя да се изказва,сменям за малко канала.

11

Анонимен

преди 1 година

До 15... Най големите измами стават, когато зрителите "решават",а всъщност решават продуцентите... И няма как да се провери..

10

4140

преди 1 година

Злоба, завист и пак злоба. Няма нищо добро в тая. Победата й в 6-ти или който там сезон беше абсолютно нагласена. Изключително мърмореща, дразнеща, некадърна, неумееща нищо. И много Мързелива на всичкото отгоре! Че и се опитваше да създава интриги, но е толкова проста, че и те не й се получиха. Няма да коментирам краката й, фалшивата усмивка, ку.вен..ите номера, жаждата й за мъст. Открадна и скри вещи на хората, които гласуваха да бъде ратай, яде и пи от запасите им и пожела загуба за сбогом.

9

Анонимен

преди 1 година

Пълни умници бря,особенно двамата алкохолици които се правят не ферма а обор )

8

ПроСоТо

преди 1 година

много отдавна не гледам "ТЕЛЕвизия",за това не знам каква е тая "ферма" ..Ферма за какво?..-За крави,овце,кокошки,свинеферма ?...Наистина ли ви е интересно да я гледате?...Питам от общо любопитство,не ви съдя !..

7

Lina

преди 1 година

Само тази игрица изгледах, за да съм сигурна, че въпросното ванче е определено за победител от водещите ( в предишна ферма) или от майките - стринки на водещите. Да има пирони и дъски , пък другото ще го нагласят по..р.овете ивандрейковци

6

Един там

преди 1 година

Фалшива и лицемерна е тази Ванчето...Поне на мен на такава ми изглежда! Няма кой да се излъже да я търпи дълго време, освен ако не е някой като нея. С фалшивата си усмивка и тънките си устни не може да прикрие че е злобно същество...

5

Хемус

преди 1 година

То туй психично нестабилното,май не се и джаска! До там я докараме с този феминизъм! Затова вкъщи заключена и колана да ти е под ръка! Където скача според тоягата

4

Анонимен

преди 1 година

Тази, ако е хепи аз съм космонафт.

3

Анонимен

преди 1 година

Тая кукувицца е всичко друго, но не и Ванче щастливата, Ванче ревлата може, ама хепи Ванче абсурд.

2

Хемус

преди 1 година

Да попитам Хепи Ванче,когато смята да роди едно-две деца вместо да се отдава на цифрово изкуство

1

Анонимен

преди 1 година

Благодаря за тази невероятна новина. Незнам как щях да живея от сега нататък без нея.