24

Ангелина

преди 1 година

До Джемкорп ПОД НОМЕР 12 - НЕ ОПГ- ТО С 12 Г. СТАЖ Е МНОГО ДОБРО САМО В ТАКИВА РЕЖИСИРАНИ И ДИРИЖИРАНИ ПСИХОПАТСКИ СЦЕНАРИИ ИЛИ ПО- ТОЧНО ТЕ СА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ ,НА ОНИЯ ,КОИТО ЕДИН ГИ НАРИЧА "ХИТРОТО ЗЛО" И ТЕХЕН "ЦЕНТЪР" Е ПР- СЦ,КОЙТО Е ЗЛИЯТ БОЛЕН МОЗЪК.

23

САМО ДА ПОПИТАМЕ..

преди 1 година

ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЗА НАМИРАНЕ НА СИНА МУ---колко тарикатски сделки ще подпише нотариуса---ЗА ДА СИ ИЗРАЗИ "БЛАГОДАРНОСТТА"...??!!!

22

КомUтри

преди 1 година

МВР инсценира падането на комунистическия строй и хиляди доказателства и човешки съдби бяха пометени под някой килим, че сега не могат да разиграят и един цирк със случаят "малкият Сашко". Тяхната работа ще се окаже и по стара от написването на светото писание. Сериалът "Дързост и красота" се прероди в друга форма по български. Куха работа, важното е да има кои да им се връзват на мъжествеността и храбростта.

21

Куку

преди 1 година

Радвам се, че хората разбират ситуацията и не вярват на глупости. Детето, ако е с аутизъм не може да оцелее и сам вкъщи, както писаха други форумци.

20

Анонимен

преди 1 година

Изкараха куките и нещатните полицаи някой лев за Бъдни вечер да посрещнат раждането на Христос. Само с една заплата не се, защото око с гледане не може да се насити.

19

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия Ушеви сапунки сменете канала или доставчика

18

Анонимен

преди 1 година

Детето с аутизъм ли е или хиперактивно? Или и двете болести? От това, което се пише и вижда по снимките, впечатлението е, че е хиперактивен, но с изоставане в комуникационните способности, най-вече говор. Иначе винаги гледа в обектива, поддържа визуален контакт без проблем и има добри когнитивни способности.

17

Анонимен

преди 1 година

Ама как няма да издържи колко български жени издържат със седмици на глад, има няма на едно чайче, за да се харесат на дебелите, ниски и грозни български мъже, на които няма кой да им каже, че трябва да отслабнат. Сашко е истински мъж, издържа стоически на глад като клетите българки.

16

Малей

преди 1 година

Това е само погрявка, за когато ни лупнат сметките за ток и парно. Тогава ще ни обясняват, че излишно изразходваме толко много топлина.

15

Анонимен

преди 1 година

Тоя дебелакк да оцелее 8 дни сам там и ще му повярвам.

14

Анонимен

преди 1 година

Науката казва, че аутист не може да целее 9 дни у тях сам камоли в гората на студ и дъжд. Сега вярваме ли на науката или само за отровите на шмайзер?

13

Анонимен

преди 1 година

Оставка на Цялото Ушево управление. Няма найвниици които да ви повярват за Детето чудо оцеляло само в Гората за 9 дни. РАМБО ВИ СЕ ПРИСМИВА

12

Джемкорп

преди 1 година

Версията с отвличането е най-вероятната и то защото излязоха информации, че отвличането на детето е било поръчано от ОПГ -то на Кирил Петков и шайката му. Целта им е била да отклонят вниманието на обществото от разкритията срещу тях по аферата Джемкорп.

11

До 8

преди 1 година

Има как. Бащата ги знае, щом е плащал.

10

Питанката

преди 1 година

Защо? Кого криете? Или трябва да повярваме на официалната информация за детето-свръх човек?

9

От

преди 1 година

Първият ден знаят, че детето е някъде и лъжите на бащата бяха съгласувани с влиятелни хора.

8

АнонимеН

преди 1 година

ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО СЕ ОБРАБОТВА, ЧЕ НЕ Е БИЛО ОТВЛЕЧЕНО ЩОТО НЯМА КАК ДА ХВАНАТ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ И ТОВА СЕ ПРАВИ СИСТЕМНО ОТ СУТРИНТА

7

Пляс

преди 1 година

Този повече лъже от здравния.

6

Анонимен

преди 1 година

Останах с впечатлението от различните медийни публикации, че детето е било единствено дехидратирано. Странно, че хормоните също са били в норма, въпреки че не е яло 9 дена. В момента се намеква, че е можело да търси храна. Това за мен е неприемливо. Според мен се крие истинската причина, която най-вероятно е толкова гнусна, че МВР я прикрива за да работи на спокойствие по нея

5

Анонимен

преди 1 година

Днес близък на семейството каза, че е яло ябълки и гъби в гората. Щях да падна от смях .