51

Анонимен

преди 1 година

Човеко, изчезването на детето ти, е свързано с някой от църква или свързан с църквата!

50

От Вселената

преди 1 година

Не забравяйте, че Днес е 21 ноември - "Ден на Християнското семейство". Семейството на Кръстьо - Исус и неговата съпруга Диана - Мария и техните деца, дъщеря Синтия и братя Петър и Павел са в основата на Загрея - Слънчевия род Дуло, основоположници на Българските Християнски родове и семейства по Земята!Днес е ден Ден на Род, за да има Славен Български наРод!

49

Анонимен

преди 1 година

До ЛъжаТова може и да е разковничето за едно инсценирано отвличане...

48

Анонимен

преди 1 година

Нали се намери, стига толкова!

47

777

преди 1 година

Разбрахме вече ! Всичко си има граници.

46

Хайде сега

преди 1 година

му купи един часовник с тракер , при положение ,че детенцето е с заболяване и не изчезва за първи път .

45

съд за клеветниците

преди 1 година

Бащата да почва дела, срещу всички, които го клеветиха. Длъжен е, няма друг избор, освен да защити честта си в съда. А клеветниците да си бяха мерили приказките, преди да знаят какво е станало.

44

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

САМО НАИВНИЦИ И БЕЗМОЗЪЧНИ ВЯРВАТ НА ТЕЗИ ЛЪЖИ.НЯМА ЧОВЕК КАКЪВТО И ДА Е ТОИ ДА ОЦЕЛЕЕ В ПЛАНИНАТА 9 ДНИ ЛЕКО ОБЛЕЧЕН,МОКЪР И БЕЗ ХРАНА.ТЕЧ ЛЪЖИ НЕ МИНАВАТ ПРЕД НОРМАЛНИТЕ ХОРА.МЕДИИ И ВЛАСТ СА ЕДНА ПРЕСТЪПНА СИМБИОЗА .

43

Анонимен

преди 1 година

7. Някак много се повтаряше,че детето е здраво издържливо -един вид че може да издържи в планина,и след обавяването на наградата ,хоп,се намери.Или е оставен там в планината отъкдето всъщност се предполага, че ако се е изгубил е можел да прекара времето.. и където и е намерен.На мен и на други ми изглежда ,че е бил прибран и в същия ден който е намерен е оставен в планината.Всеки сам може да си отговори. Истината се знае във висшия свят,дано излезе и тук. А полицията и нищо в Бг н е работи.

42

Анонимен

преди 1 година

6. Той не е Рамбо -Силвестър Сталоун,Шварценегер Брус Уилис..Робин Худ или специално подготвен от специалните части. А и само дъновист и йога може да прекара много време без храна и вода.. затова трябва освен да си осъзнат напреднал в развитието си да си трениран да имаш правилна мисъл каквато човечеството още не е развило затова и преминава през много страдания.

41

Анонимен

преди 1 година

5. Радвам се/радваме се,че Сашко се намери много хубаво дете и рисува много хубаво. Но, това дете което е яло пило спало,изведнъж да се изгуби в гората и д арекара 9 дни там зимата вечерта на ниски температури без храна и вода /човек може да издържи но не всеки го може/. А е казано че е намерил начин да уде и пие..защото са му давали ясно е.Ако той беше изгубен щеше да е объркан изплашен и малко шокиран освен това и отслабнал и вероятно в лошо физическо състояние.А той е добре се казва.

40

Анонимен

преди 1 година

1.ИСУС е казал:Не съди,за да не бдеш съден.2.ДЪНОВ :Това,което не е възможно за човека,е възможно за БОГА. 3.ВАНГА:Не роптайте с-у болестта-тя е пречистващо средство,като дреха която е изцапана и трябва да се изпере./болестта е и карма от предешен или сегашен живот,когато човек не прави нещо какт отрябва и не ев хармония със себе си и природата/ 4. БУДА:Никога не вярвайте на това което виждате,което ви казват-дори да съм ви го казал аз,освен ако не отговаря н авашата логика. ....

39

ловец

преди 1 година

само не разбирам, не че е незаконно или забранено, но защо това дете се води все по водоеми, баири, скали и други камъняци, за да му привличат интереса? След като баща му не може да го придружи физически а стой в колата

38

ловец

преди 1 година

До Анонименмайката верно е бетон - няма събитие което да я върне в България

37

Анонимен

преди 1 година

Истината е,че детето е било на топло,хранено е и са му давали вода.Тоест е било при някой.Няма как да оцелее само една седмица в планината.

36

Анонимен

преди 1 година

Браво- железни сте ! Сашко да си жив и здрав, радвам се за тебе. Браво таткото- плати си, за да си върнеш детето. Браво мамче- бетон си- спокойно си изчака развръзката. Браво полиция, доброволци, журналисти. Евала спасители. Приказката има щастлив край. Това е най-важното.

35

Алекс

преди 1 година

Айде вече да каже истината и да обясни защо трябваше да разиграва цялата държава.

34

Анонимен

преди 1 година

До 47 - да станеш ТИ инвалид като бащата на Сашко, и да "тичаш" ТИ след детето ти аутист, което гледаш абсолютно САМ! НEЩAСТHИK!

33

Анонимен

преди 1 година

ПРЕГРЪЩАЙ, ПРЕГРЪЩАЙ ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ СОЦИАЛНИТЕ ДА НЕ ТИ ГО ВЗЕМАТ ! ТРИ ПЪТИ Е ГУБЕЛ ТВА ДЕТЕ ДОКАТО СИ ГЛЕДА ТЕЛЕФОНА . Казвай ,кавзвай че е било отвлечено че иначе си безотговорен родител !

32

Анонимен

преди 1 година

Моля ви скрийте го вече тоя,където отворя той насреща ми,банално става вече!