95

Анонимен

преди 1 година

На всеки, който е ходил в диско с чалга, следва да му бъде отнето не просто правото да гласува. Трябва да бъдат издирени и кастрирани принудително!

94

До мЪдуровки

преди 1 година

Аргументираш се с цитат от мазна чалга, правилно ли те разбирам? Ей, измрете вече, чалгаджии мизерни!

93

Купуването и продава

преди 1 година

Защо трябва да има машини В България? Защото в никоя друга държава няма надпис на всеки плакат и всяка политическа изява: "Купуването и продаването на гласове е престъпление". Купуването и продаването и фалшифицирането на бюлетини, комисии и протоколи от вождовете, кметовете и техните обръчи от фирми съществува и машините се борят с него. Вождовете предупреждават за престъпленията си на всеки плакат.

92

Анонимен

преди 1 година

Става опасно с тези психопати от гербодепесе. Заплаха са за демокрацията и свободните избори. Кметовете им искат да манипулират изборите. Това е партийна и общинска мафия.

91

Анонимен

преди 1 година

Боко *** купи машините. Болен човек и неговите калинки.

90

Реален

преди 1 година

Този беше зам. Министър на Външните работи,услади му се службичката която не му отива?!

89

Анонимен

преди 1 година

Ние сме държава от Третия свят, с лъжливи на избори гербодепесари, с мръсни ръце с химикалки и пари накланят везните в своя полза. Те не искат машини да им се бъркат в купуването и продаването на гласове престъплението.

88

Д-р Исня

преди 1 година

Коя държава от третия свят гласува машинно? Знаем какво става с хартията - драскане по "не нашите" бюлетини за да се анулират, подмяна на бюлетини и т.н. и т.н., но този Гиборг го разбирам напълно. Ако аз бях д0лен крадец, щях да пробутвам измишльотини на простия народ, за да ми дойде отново лапачката. И сигурно само страните от третия свят имат електронно правителство и електронна администрация. Хартията позолява корупция, а машината не. Тези искат беззаконие, хаос и да точат, влачат и пилеят!

87

Алекс

преди 1 година

Булката Корнелия и младоженеца ББ да обявяват сватбата.Прибирайта придворните шутове като този екземпляр.

86

бай Иван

преди 1 година

Да юашото в цивилизожаният свят не купуват избори като вас.

85

Анонимен

преди 1 година

Герб са мутри злото за България

84

Анонимен

преди 1 година

Герб станаха токсична партия заедно с ДПС и БСП време да си ходите ние не ви искаме Протестите са неизбежни

83

Анонимен

преди 1 година

Герб са се превърнали в секта жалко е че има и умни хора в тая партия а се държат като гербо роби на Тиквата промити мозъци

82

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБез тръба с руски газ, ще има високи цени на всичко, глад, студ, скъп транспорт, липса на производство, те вече спряха някои производства!

81

Анонимен

преди 1 година

ЕС тегли пари за модернизирането на Европа, но нашият ЛЛОЙКО ОТКРАДНА 3млрд за да направи тръбата на Ппутлер. Сега пък му скимнало уж да гласува за военна помощ за Украйна. Кой ви вярва ве, говвньо?? Само тези, които са добре подплатени.

80

Анонимен

преди 1 година

Не сте забравили комунистическото си говрене. Индия ли е **третия свят **бе?? Кой е третия свят, хайде кажи една държава. Това понятие отдавна го няма, защото те отдавна напреднаха далеч от БГ. Курвелатта и Лойко крадят повече от 15 години нас, които работим за **чуждите икономики**. Връщайки се в БГ, ни съдират по две кожи ,заедно с Комунистите на Пп

79

Анонимен

преди 1 година

Добре са ви наредили така, никой и никоя партия, да няма превес над парламента и да го превръща в гумен печат, както направи Бойко!Хайде организирайте се и направете коалиция!

78

Анонимен

преди 1 година

Бойко и компания, не трябва да управляват начело на държавата, достъчно смърт, грабежи и бандитизъм преживяха хората, стига!

77

Случаен минувач

преди 1 година

Добре бе, защо ПП и ДБ толкова се страхуват от хартиената бюлетина? Значи с поведението си сами се издават, че печелят проценти и променят резултати с машинките на Мадуро. И се оказва, че от шепа програмисти ще зависи кой да изпадне под 4% и кой да спечели изборите! Подигравка с вота на хората! Спомнете си в изборната нощ как в последната секунда извадиха ИТН и вкараха Янев!

76

Петьо еврей

преди 1 година

Тоя съм го таковал, ама нищо особено не е!