22

Мижи да те...

преди 1 година

Не се знае и какви предмети е давал бащата като миризма за кучетата. От самото начало само обърква разследването. Може и той да го е криел някъде или го знаел, къде е. На всички правеше впечатление, че е много спокоен и сменяваше версиите. Затова се обърка и с другото яке.

21

Анонимен

преди 1 година

21, вие разбирате ли какво е да се обърнеш на 360 градуса? - Да се завъртиш в кръг. Защо трябва да се въртиш в кръг, за да се качиш в кола?

20

Анонимен

преди 1 година

Кво става в тоя Перник бе, верно ли е изчезнало момиче пък сега? Да не би да се е оказало, че Сашко не е бил подходящия донор и да са си хванали друг?

19

Вчера

преди 1 година

Тук някой пишеше, че едно от кучета е намерило следа, изминало е известно разстояние и се обърнало на 360 градуса, което означава, че качено в кола.

18

до 17

преди 1 година

Аз психични проблеми нямам, но пък за сметка на това имам опит макар и малък като планински спасител в младините си и знам кога някой ми говори глупости.

17

Интересно какво е ял

преди 1 година

То май пак бащата трябва да каже какво би могъл да е ял в гората. Т.е. ако го е учил, че някои работи стават за ядене. Иначе не виждам от къде ще му хрумне на нечленоразделен аутист като Сашко да бере боровинки

16

до 10

преди 1 година

Кви поточета бе ти в планина кога последно си бил??

15

Анонимен

преди 1 година

11, психическите проблеми са твърде различни. Вашите например са вредни за вас и за околните. Ние считаме за нормални тези, които са като повечето, което не значи, че ако повечето са психясали, невротични, злобни и т.н. това е добро,

14

До Замяна

преди 1 година

Споко ще яде капини и орехи и ще пие от поточето.

13

Замяна

преди 1 година

Сашко са го пуснали, но вчера сутринта друго 18-годишно момиче е изчезнало от гарата в Перник. Но почти никъде не пише и няма търсене.

12

Анонимен

преди 1 година

Близките му бяха казали, че е безсмислено да се оставя храна защото не можел сам да си отвори пакетирана храна. Обаче сега видиш ли, е в супер форма защото е ял глогинки и коприва за 8 дни в тоя студ, а и явно е извадил късмет и с локвената вода и е пил само от тези локви, които няма да му предизвикат разстройство и да се обезводни! Сори, ама това или трябва да е Божие чудо или детето е било отвлечено!

11

до 10

преди 1 година

И след това ще си изповръща червата и ще умре от дехидратация. Ручеи дерета ... млъкнете моля ви.

10

Естествено, че

преди 1 година

Хора са го оставили в изоставена сграда. Ако само е стигнало до селото, е щяло да мине покрай къщите на хората, които да го познаят, а няма търси изоставени постройки. То е загубено дете, а не клошар.

9

Анонимен

преди 1 година

Тук разни сървайвари искат да ни убедят, че 11 годишно пешлеме с психични проблеми ще оцелее 8 дни само в планински район само с дрехите на себе си и ще яде къпини и диви ябълки и ще пие вода от реката.... значи ако хвана една сопа...

8

5

преди 1 година

Абсолютно НЕ гледам филми. Абсолютно. Ручеи не може да няма из тези гори, Особено при деретата. Да, пие се трудно, ако не е поточе, но може да се събере в лист например, малко по малко. Човек при нужда става изобретателен. Неволята учи.

7

АК-47

преди 1 година

Абсурдно и да се говори, че детето се е справило самичко с храна, откъде тази храна бе хора, плодове, не ставайте смешни. Студовете миналата седмица и проливните дъждове са в състояние да тръшнат и голям човек. Това дете е държано някъде на 100%, и е пуснато преди ден-два.

6

до 5

преди 1 година

Много ви моля стига глупости. Отиди пий от ручей и после ми говори. Много филми гледате.

5

ИСТИНАТА

преди 1 година

Детето Според мен е било Отвлечено С Цел Откуп но Си Траят,ЧЕ АКО КАЖАТ ИСТИНАТА ДЕЦА СЕ ОТВЛИЧАТ В БЪЛГАРИЯ И СЕ ИСКА ОТКУП ЩЕ СТАНЕМ ПАК ЧУДОДО НА ПЛАНЕТАТА.

4

Анонимен

преди 1 година

Защо сте сигурни, че е без храна и вода? Има диви ябълки например, има ручеи, може да има орехи в гората, коприва, глогинким къпини. Естествено е всеки човек да знае. отделен е въпросът, че раслите сред 4 стени са жиейски по-недоразвити, значително по-недоразвити.

3

Анонимен

преди 1 година

Този сайт се напълни с хора които са виждали планина само на картинка и си мислят, че 8 дни сам без храна вода екипировка и основни знания по оцеляване дори възрастен човек ще издържи.