42

Анонимен

преди 1 година

До до 5Природата е тялото на Бог. Вие прозлизате от Бога и природата е вашата майка. 995 ОТ ЧОВОЧЕСТВОТО НА ПЛАНЕТАТА НЕ ПОЗНАВА ТЯЛОТО СИ СЪЗНАНИЕТО ПОДСЪЗНАНИЕТО СИЛАТА НА МИСЪЛТА КОЯТО ЕНАЙ БЪРЗОТО НЕЩО ВЪВ вСЕЛЕНАТА А РЕКИ.. Оттам може да пие всеки..

41

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата... ясно на всички, нищо няма да свърши..

40

Анонимен

преди 1 година

Трябва да тръгнат с кучета от мястото, където е намерен и ще намерят кой го е оставил там.

39

Анонимен

преди 1 година

"Затова прокуратурата ще проверява версията дали той не е държан принудително от някого и дали този човек не го е пуснал заради обявената парична награда от неговия баща в петък", категорична е Милева. " - Явно са се рсзбрали нещо ... Не е ваша работа.

38

Таз

преди 1 година

Сийка все ми се струва, че е на амфети! Зениците й все ококорени!... :D

37

Анонимен

преди 1 година

Сега - било квот било! Прокуратурата веченняма работя тука. МАРШ БА!

36

Чудомир

преди 1 година

Не съм от тях,какСийкеее

35

Анонимен

преди 1 година

9 дена в гората,босо, кой го е хранил,оставили са го вчера.

34

безполезни

преди 1 година

Като знам каква ни е прокуратурата,по-добре да си седнат на з...ниците.

33

Анонимен

преди 1 година

Като чета какви несвързани, злобни и преднамерено манипулиращи коментари пишат тук сopocoидите, според мен това дете е било подготвяно като обект за сексуално насилване от такива сатанисти като Христо Иванов, Атанасов, Мирчев и цялата чета на ДБ и ПП.

32

Пишеше

преди 1 година

Че поне 10 пъти е проверявано, мястото където е намерено.

31

Обективно

преди 1 година

9 дни навън без храна и вода - няма как да е с нормални кръвни показатели или съвсем слабо понижени.

30

До 28 дали може

преди 1 година

До коментар ,, за грубия спасител,, - Приятел, нощувал ли си под звездите? Дори през юли след полунощ в планината пада такава влага, че без екипировка и ОГЪН на втората вечер си с тежка пневмония. Още повече говорим за 12 годишно дете с аутизъм без никакъв опит и умения за оцеляване в дивото. Да не говорим, че в района е пълно с диви животни, чакали, глутници кучета. По това време все още шетат и мечки. Или е някакво Чудо, или истината е някъде другаде!

29

Цъ

преди 1 година

САШКО Е ТЪРСЕН С ТЕРМОКАМЕРИ НА СЪЩОТО МЯСТО. НЯМА КАК ДА Е БИЛ ТОГАВА ОКОЛО МЯСТОТО. " НЯКОЙ ГО ПУСНА!" - КАЗА И ЛЕЛЯ МУ. И Е ТОЧНО ТАКА.

28

Айде

преди 1 година

Сега като се пооправи и затопли времето да го видим, как кара колело.

27

Шума

преди 1 година

Да оцелее е едно, да е с добри кръвни резултати е друго.

26

Анонимен

преди 1 година

18 годишното момиче от Перник го намериха, спокойно! Било при приятелка. Не е обявявано за издирване, в Блиц пишеше.

25

Анонимен

преди 1 година

Самоувереният и груб планински спасител е по-добре да не прави крайни заключения от малкия си опит. Има много случаи на пеленачета например, оцеляли няколко дни под разалини след земетресения, а те имат още по-малки запаси. Ние сме силно разнежени и разгевезени. Хора на юг от нас, милиони, са доказали че може да се оцелява и с много малко и при много, много тежки условия.

24

Анонимен

преди 1 година

А изобщо има ли боровинки в планината по това време? От скромният ми планинарски опит, през ноември в планината може да се намерят евентуално малко орехи, лешници, позасъхнала коприва, диви ябълки и някоя и друга гъба, къде отровна, къде не. Като не си представяйте някакво изобилие, а напротив, дори ще се намират рядко. Абсурдно е дете, особено пък аутист да се изхрани 8 дни в планината!

23

Анонимен

преди 1 година

Някъде каваха, че момчето било много добър художник. Като е добър в рисуването, а говори слабо, психолозите ще му дадат да нарисува какво е станало. Психолози и психиатри използват този метод при всички деца.