24

Чистокръвен

преди 1 година

Нито ваксан и никога тестван с GOx и хидрогела на DARPA

23

Кунчо Бустера

преди 1 година

Голям кеф са ваксините - тройно бустериран, два месеца джваках маркуча във ВМА с лек ковид!

22

Анонимен

преди 1 година

Много обичам историята на експерименталките. Февруари 2021 - "ваксинирайте се да не се заразите". Заразиха се. Май-2021-"ваксинирайте" се да не заразите други. Заразяват наред. Август 2021-"ваксинирайте" се да не влизате в болница. Влизат, че и тръби им слагат. Септември 2021-"ваксинирайте" се за да не умрете. Мрaт като пилци и без вирус. Голяма забава падна покрай тоя фалшив вирус!

21

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

"ЕФЕКТИВНОСТТА" на неработещите, зловредни, безполезни псевдоваксини паднала до "50%", междувременно ефективността на имунната ми система както винаги си е 100% и нямам никакви проблеми с ковид лека настинка или други леки настинки. А вие боцкайте, уважаеми ваксизависими. И си нагласяйте някакви изчисления, за да си доказвате как не сте се прецакали. Въпреки че недвусмислено, очевидно и доказуемо ви прецакаха.

20

За 17

преди 1 година

Ние, бавно развиващите се пак не схванахме как ефективността на "ваксините" при тежките варианти била 70-95%, а пък при леките щамове, ефективността паднала до 50-тина процента. Ама то през призмата на медицината и статистиката всичко може да се издокара. Призма нали знаеш какво е? Пада слънчев лъч върху нея и се отклонява и осветява съвсем на друго място. И ся кво? 50% ефективност, догодина 30.

19

Анонимен

преди 1 година

Куца ви математиката. В чужбина са около 3 милиона български граждани. Живеят там, ваксинират се там и не влизат в статистиката ни. На територията на България ваксинираните са над 2 милиона, като над 2 милиона са и ваксинираните на възраст 20+ години. Колко са хората на тази възраст живеещи в България, а не в чужбина? Аз залагам на 2,8 милиона.

18

Анонимен

преди 1 година

Около 70% от пълнолетните живеещи в България са ваксинирани. За живеещите в чужбина няма данни. От 01.01.2021 до 18.11.2022 неваксинираните са 96,9% от починалите.

17

дo 18

преди 1 година

Ами, не. От 5 милиона възрастни в България, 2 милиона и сто хиляди са ваксинирани. Направи си математиката.

16

Анонимен

преди 1 година

Някои бавноразвиващи се още не могат да схванат, че ваксините не са на 100% ефективни. Това важи за всички ваксини за всички болести. Ваксините срещу Ковид-19 бяха ефективни между 70% и 95% при първоначалния вариант на вируса, а при новите ефективността им спадна до над 50%. Процентът на ваксинираните в България - при 3,5 милиона живеещи в България и 3 милиона в чужбина, какъв процент са над 2 милиона ваксинирани? А от хората на 20+ години?

15

Анонимен

преди 1 година

"Регистрирали сме 45 починали за последните 7 дни, от които 39 неваксинирани и 6 ваксинирани," ами това си е съотношението между инжектирани и неинжектирани в България. А ако псевдоваксините помагаха, трябваше да има починали НУЛА "ваксинирани". Бавноразвиващи ли сте бе?

14

Анонимен

преди 1 година

Регистрирали сме 45 починали за последните 7 дни, от които 39 неваксинирани и 6 ваксинирани, а дезинформаторите лъжат, че ваксините не помагали.

13

Анонимен

преди 1 година

Дезинформаторите си лъжат, а хората продължават да мрaт.

12

Анонимен

преди 1 година

Регистрирани са 38 хиляди жертви на дезинформаторите пропагандиращи против ваксините и маските, а реално жертвите им са 2-3 пъти повече. Трябва съд за тези yбийци

11

Анонимен

преди 1 година

Какъв е актуалният списък със симптоми, че се обърках вече? Няма списъци вече, нали? Само тест за всички желаещи.

10

СПИСЪКА КЪДЕ Е?

преди 1 година

Къде е списъка с умрели по пол и възраст? Незабавно да го обявят и публикуват иначе не е сериозно така.

9

Болни...

преди 1 година

Умрех от смех!

8

Анонимен

преди 1 година

До #6. Може филантропи да ни осигуряват "инжекциите" , но в никакъв случай не са безплатни милярди евро ае потрошиха от националния и общностния бюджет за да отлежава тая отрова в некакви складове.

7

силно загрижЕна

преди 1 година

Колко са новите болни ОТ COVID-19 в УкрайнЪ?!

6

Анонимен

преди 1 година

Днес още двама бустероидиоти дадоха фира. За вакснати според новите догми на СЗО се водят само допълнително набодените с две бустерни игли на Пфайзер. Останалите са причислени към антиваксърите.

5

Анонимен

преди 1 година

Маскаджийството е най-нелепата последица от промиването на мозъци наречено "Пандемия Ковид 19". Демонстрира тотално отсъствие на абстрактно и логическо мислене. На второ място попада експерименталното ваксаджийство с токсични, стерилизиращи и други неидентифицирани препарати, осигурени от световни филантропи от калибъра на Бил Гейтс, Джордж Сорос, семейство Ротшилд и т.н.