77

Щирлиц

преди 1 година

До В това време в БГКакъвто украинският фюрер,такива и родните ни политици.

76

В това време в БГ

преди 1 година

Тъкмо като го пуснат ние ще сме получили нашите летящи Москвичи с обновено табло и стерео уредба. Но пък ще се гордеем с политиците ни, които ще имат имения на най-скъпите места по света.

75

А

преди 1 година

Какъв е смисълът, единствения агресор още някой и друг месец война ще се разпадне.

74

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ПРАВЕТЕ ОРЪЖИЯ НЕГОДНИЦИ ВМЕСТО ДА ПОДОБРИТЕ ЖИВОТА НА ХОРАТА.ГОРЕТЕ В ПЪКАЛА ПРЕСТЪПНИЦИ.

73

Който иска мир,

преди 1 година

трябва да е защитен срещу нападение, и да е способен за контраудар ! Защото психопати се раждат с хиляди всеки ден, а между политиците също се промъкват психопати !

72

Руснак:

преди 1 година

А у нас новий шампоан за купание и пить после ето от него..!!

71

Да ЖИВЕЕ:

преди 1 година

ОАЕ---ОБЕДИНЕНАТА ЕВРОПЕЙСКААРМИЯ!

70

Боби

преди 1 година

До юбералес И САЩ и ФР и ВБ Активно тестват дронове на самолетоносачи. Да вземем един Ф-18 дрон с неговите харакеристики (боен товар и обсег) ще е минимум двойно по-лек/малък и много по-маневрен а оператора може да е и 60 годишен Полковник от ВВС работещ някъде в Аризона дори ще му разрешат и пура да пуши по време на мисия...

69

юбералес

преди 1 година

Концепцията на този евроизстребител е много интересна. Игнорират се донякъде самолетоносачите.

68

Боби

преди 1 година

До Анонимен След първите "ВЕЛИКИ" настъпления и "УСПЕХИ" Руснаците най-сетне се усетиха. Тая война ще се води по друг начин. Как със сегашните средства да постигнем БЕЗКОНТАКТНА Война докат не почнат новите оръжия като Ланцет и прочие да пристигат? МНОГО МНОГО АРТИЛЕРИЯ 10:1 поне превъзходство и Всеки укреп район бъквално се ВДЪЛБАВА в земята. Проверка и ако някой и нещо Мърда Повтори артилерйската обработка. ВСУ губи стотици хора погребани от артилерията всеки ден не им дават да отстъпват.

67

Боби

преди 1 година

До Анонимен Су-57 защото носи всичко в тъбуха си оръжейните системи трябва да са от клас LOCK after LAUNCH и FIRE and FORGET - независимо това дали ще е анти радарна ракета, Тежка бомба бункер бъстер или планираща бомба или универсална ракета възух земя с ТВ насочване Целия арсенал трябва да се пробва и да се повтори и да се потрети. Су-57 лети само над РФ територия но Гърми по ВСУ от максимално далече.

66

Журналист

преди 1 година

Докато си осъществят проекта, войната между Украйна и НАТО ще е приключила. Щом украинска ракета е паднала в Полша и убила двама души, значи войната не е с участието на Русия.

65

Анонимен

преди 1 година

Боби, след като твърдиш, че руснаците ползват Су-57 в Донбас, как са успехите? Руските медии съобщиха за превземането на село Опытное на 13. октомври, на 15. ноември, на 17. ноември, и на 18. ноември. Явно добре напредвате. След 200 години ще сте стигнали до Киев. Сега разкажи за това как руската армия жали украинците и пипа меко за да не пострадат цивилни и как не бомбардира цивилна инфрастуктура. Давай.

64

РУСОМРАЗ

преди 1 година

А Русия разработва нов вид самовар... :)))))))))))))

63

Боби

преди 1 година

До Анонимен След 1950 година СССР трябвше да реши РЛС в какви диапазони да разработва - Метров, Дециметров, Сантиметров и малко по-късно микровълни. Все се Соломоновско решение разработваме всички технологии за по-трудно въздействие РЕБ на противника. Като се появи първия Стелт Ф-117 Руснаците с удоволствие се усетиха че този самолет се вижда идеално на Метровите Радиолокатори.

62

Сметко

преди 1 година

До Боби: така е - част от технологиите вече ги имат, затова ще струва само 5-10 пъти повече и ще стане само 2-3 пъти по-бавно от планираното. Ако ги нямаха тия технологии - тогава никакви пари не биха помогнали и просто не би станало.

61

Боби

преди 1 година

До Анонимен Случайно да знаеш софтуера за военните на какъв език се пише? За САЩ е АДА. При вонните все взима на учет буквално всеки цикъл на процесора. Военните софтуери ползвт средно 95% от възможностите на чипа - от там прекрасна производитлност с допотопна техника.

60

Боби

преди 1 година

До Анонимен ами това че четеш само западни медии си етвой проблем. Руснаците колко клипове пуснаха от Донбас не само се виждат самите Су-57 но и се чува изключително харктерния звук на двигателите. Армата която е с 125мм оръдие не се различва по бойна ефетивност от танковете Т-62М(о да имено) и Т-64/72/80/90 така че реално няманужда от тестове(определено са правени тестове Терминатори те на базата на Т-72 вкупом бяха пратени на Донбас

59

Анонимен

преди 1 година

Боби обяснява как е напълно нормално, половината форум да е с мобилни телефони с чипове на 5 нанометра, а руските самолети да са с чипове на 1000 нанометра. :-) Помним какво се случи със 700-те изстребители на Садам Хюсеин при Пустинна буря. Ако имаше Ф-35 над небето над Украйна сега щеше да е същото.

58

Боби

преди 1 година

До Анонимен Украйна и РФ контролираха към 75% от доставките на ГАЗ НЕОН. 20% не че контролира а направо изцяло консумира Китай. Защо мислиш че Таиван е толква важен? 90% от новите чипове се произвеждат там. А основен компонент за всевъзможни лазери е Газ НЕОН. Освен това МиГ-29А който ние ползваме е с централен компютър с чип тип Интел 486(1989г) произвежда се на 1000 нанометров процес... На военните не им трябва зверска изчислителна мощ(освен за разузнаване и РЕБ) а 1000нм процес всеки може