65

Зъбите му жълти

преди 1 година

ноздрите му бели.

64

Емигрирай докато

преди 1 година

можеш лицемер такъв. Защото ще усетиш гнева на народа скоро. Твоят народ, както сам го наричаш ще те направи на ваденка.

63

Анонимен

преди 1 година

Народът не е твоя собственост, за да го наричаш "моят народ"

62

Христо

преди 1 година

Така е ,показват средни пръсти в парламента.....скачат за Украйна 5 боя...

61

Съсипа животите

преди 1 година

на хиляди подрастващи. Гледат те и ти подражават. Такива като теб са за затвора. Да ти конфискуват всичките пари и да ги дадат за борба с наркотиците.

60

Глсува ли за оръжия

преди 1 година

да пращаме за Украйна? А га-дино! Значи си оредател и майцепродавец, а този народ не е твоя народ. Хващайте се с Кирчо под ръка и ходете в Канада. Там може да сключите и брак!

59

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да имам право на избор,кой си ти да ми даваш наклон!?Явно и ти вече не си от Надежда ,а от Козяк.

58

Гигов

преди 1 година

На този му хареса да е депутат!

57

Анонимен

преди 1 година

Ицо и ти ли се продаде на Козяк,демокрация брат,кой както иска ,така ще гласува.Вие нямате нито морал ,нито сте пример за обществото .Къде в Европа ,се гласува с машини?

56

Изшмърква надницата

преди 1 година

дето я получава от нашите данъци. Всичко го обръща на чували пудра. Работа никаква не върши. Но от време на време вдига шум. Да се чуе.

55

Шмърка ден и нощ

преди 1 година

Ноздрите му бели са! Обаче раздава морал на килограм! Явно се има за над всички останали. Може би защото говори на шопски , а е в заблуждението че владее книжовен български.

54

Децата слушат

преди 1 година

твоята музика и на такива пропадняци като теб музиката и почват пъро да пушат трева. После минават на амфетамини. Нали и за това пеехте вие! После на инжекции. Проваляте човешки животи с негативното си влияние. Този народ е пострадал от теб. Не е твоят народ това!

53

Асан

преди 1 година

Кой ти е твоя народ бе наркоман :)))

52

Ангелов

преди 1 година

Ицко кой си ти че да говориш от мое име. Аз искам да гласувам с хартиена бюлетина щото никой не може да ми гарантира че като гласувам с машина моя глас няма да отиде при мравояда или при харвадските лакомници а с хартията най много да я направят не действителна което е по малката вреда

51

Анонимен

преди 1 година

Вече не съм за никоя партия само гледам цирка отстрани

50

Анонимен

преди 1 година

Не може заради една шепа неграмотни герберасни да се наказват останалите хора.

49

Анонимен

преди 1 година

Хазарта ми се струваше, че е умно момче, а той се оказа голямо ама много голямо ***. Какво толкова ще стане ако се гласува с хартия. До преди 2 години гласувахме така. Но яростта с която ПП защитават машините на диктатора Мадуро стават страшно съмнително.

48

до 46

преди 1 година

Е, нали за това се борите, равенство между половете, еднополови бракове и тем подобни либерастки измишльотини? Или сте на принципа - като ни е угодно сме за, като не ни изнася сме против? Не е ли малко това двуличие от ваша страна? Или сте прекалено некадърни и не го осъзнавате?

47

Иван

преди 1 година

Аз пък не искам "Черни рефеджета" и "МакДоналди" да ми гласуват тука!

46

Наркоман си Ице

преди 1 година

и по-лошото е че стотици, хиляди деца се зарибиха от теб и почнаха с наркотици да се занимават. Вреден си за този народ. Разбери го! Вредител си.!