105

Явор Иванов

преди 1 година

Няма никой друг, който да се подиграва повече от теб! Повечето ти така наречени песнички карат младото поколение да се превръща в маса от ***!

104

емигрант

преди 1 година

43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.

103

Янко

преди 1 година

Българския народ се чуди как ще изкара зимата.с тази ваша висока инфлация ВИИ като какви решавате от името на българския народ да правите дарения на украинците.ако бих попаднем на тяхно място ще ни набутат в калните ниви на палатки *** мръсни.

102

Янко

преди 1 година

Я си гледай наркотиците.ти най малко можеш да говориш от името на българския народ.битер

101

Харвардчо

преди 1 година

,Машините,,т.е Мини компютърни принтерчета ги Атакуват..1во защото на тези партии избирателите са малко грамотни и не могат да се оправят с клавиши Бабите на БСП пък не довиждат и ги е страх от машинариите....2ро цели се да се проточи колкото се може повече време за гласуване Помощта за Украйна товар задача дадена от Вън и Вижте кой я изпълнява Хайде ДПС е от мало грамотните ама ГЕРБ и БСП явно изпълняват поръчката за саботиране на помощта с изкуствения проблем.

100

Ралица

преди 1 година

Хазарт ти ли си собственик и на кой народ лелелелелеле падение и моля говори от свое име уличен певец

99

Nik

преди 1 година

Тъй наречените машини ,,компютри ,,са принтери с програма Какъв е проблема След като се гласува се разпечатва бюлетина който избирателя си сравнява и пуска в урната.На Края на гласуването комисията/партии/ проверяват гласовете от бюлетините и ги сравняват с резултата от ,,Компютъра,,трябва да има съвпадение.Проблем е че БСП И ДПС имат явно неграмотни избиратели и не могат да се оправят с машините.инъче по точно от това няма защото се проверяват двойно за съвпадение от комисията.

98

Анонимен

преди 1 година

Реално погледнато машините са просто един принтер с интерфейс. Електронно щеше да бъде ако го бяха направили онлайн в реално време, а не да печатат квитанции.

97

Г-н депутата гледа

преди 1 година

девствено, естествено не шмърка нищо еФтино... С пълна сила важи за ХазартЪТ

96

един от народа

преди 1 година

хазарта ?! кой е тоя и защо си позволява да говори от мое име ?

95

what is this

преди 1 година

Рекламодателят на псуващият пред църкви Станишев? Станишев не можел да стърпи да не псува пред българските църкви и еврейски синагоги и други места, които тревожат твърде много съзнанието му, понеже Смирненски и Ботев явно са го отхвърлили, и въобще как някои с прякор "Хазарта" е в държавна институция, това изглежда като bad business there (а първата асоциация е с футбола, където псуват, но на определените за това тревни площи)

94

thats so interesting

преди 1 година

Този не е ли твърде *** и за германците и нацистите, също, и изглежда е допълнителен признак на това което се вижда/забелязва, че в бг обиждат едновременно евреите и германците, което според "някои български бизнесмени" ги "обогатява изключително", понеже и двете групи имали "тенденцията да имат интерес към парите, финансите, властта и институциите", и така и без двете групи се получавал "неизчислим математически" икономически възход за някои групи, обиждащи едновременно германци и евреи?

93

ПППП

преди 1 година

Евала на Ицо Хазарта ! И аз ще отида на протеста ! Не трябва да има хартиена бюлетина, както и номерациите на бюлетините !! Който не може да чете на български му казват за кой номер да гласува и такива хора избират кой да ни управлява !!

92

no comment

преди 1 година

Този някакъв станишевски скинар и хейтър на евреите ли трябва да се изявява и в Парламента? И не е ли твърде некултурен за Парламент, А той изобщо защо се разхожда между парламентарните скамейки, не би ли трябвало речта му, която е нацистка, да бъде неприемлива, и така да не доближава Парламента по принцип? И това някакъв нов нацистки бъзик ли е, че Станишев е евреин и така щял да се "внедри" сред евреите и дори генетиците, за да прави подризна дейност на Израел

91

Анонимен

преди 1 година

Народа ми е по-голям от народа ти, а народа на Хазарта е най-голуемия народ щото Хазарта е най-голуемия Хазарт!

90

ГЕРБерастите

преди 1 година

познаха, че идва нова Жан-Виденова зима, и нов 10-ти Януари. Разликата е, че този път освирепелият народ ще нахлуе в народното събрание, за да изкорени веднъж за винаги мафията ГЕРП, ДПС, БСП. Явно в България нещата няма да се случат по демократичен начин, а със силата на народния гняв.

89

Анонимен

преди 1 година

Този какво прави в Парламента?

88

Христина Петрова

преди 1 година

Аз се подигравам с този народ!

87

Сто тояги

преди 1 година

по гърбината на тоя. Публично да го бият! Да си знае!

86

СИПА ИМ

преди 1 година

ОБИЧАМЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ ПОД НАЕМ!