53

Анализатор

преди 1 година

Нинова всичко е по желание но ти и БСП вече сте пътници към Небитието.

52

хх

преди 1 година

Корни нямала да води диалог с ултиматуми, а именно те имаха постянни ултиматуми и червени линии докато управляваха....

51

НИНОВА

преди 1 година

с бързи темпове води БСП към гибел.

50

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Я да каже госпожа Нинова - чичо Митко навремето колко парички открадна като митничар? Дедето в Америка изучи, досущ като консомолските си другари в Москва. С хартиена или без, тази е политически т-р-у-п.

49

Петю

преди 1 година

Нинова-няма да оттеглим законопроекта-ами ако искате така или иначе няма да сте повече в Парламента.Айде до скоро.

48

Петю

преди 1 година

Нинова-Няма да оттеглим законопроекта-ами ако искате,така или иначе няма да видите Парламента Повече.Айде до скоро.

47

българин

преди 1 година

Колко да е изкукал народа ни,за да се подкрепи банкянската разбойническа организация?Но ако това е така,заслужаваме си още 12 г.ограбването ни от мутрата.Накрая той завърши живота си в затвора,но нас ще са ни нужни десетки години,за да се възстановим.Проклети да са онези,които подържат банкянската разбойническа организация.Трижди проклети!

46

Анонимен

преди 1 година

А ***, Нинова, че нали ултиматумите ги копират от тебе - ти така правеше в предишния парламент!

45

Инженер

преди 1 година

Не знам за какви флашки си говорят, но Доган го убиха. При това с газов пистолет. Много са смешни тези депутати с техните изказвания. Все не могат да се разберат, но искат да имало диалози. Те, ако ставаха нещата с говорене, вече да съм милиардер, а не просто милионер.

44

Анонимен

преди 1 година

Едно е ясно: опитните манипулатори от ГЕРБ и ДПС, в коалиция по темата с БСП, се опитват да си гарантират бъдещи успехи. Явно смятат, че по-простите избиратели ще им се отблагодарят.

43

СМЪРТНИК

преди 1 година

Ако на изборите не излезем масово да гласуваме срещу мафията ще живеем все по-зле и ще умираме по-рано.Никой не говори за условията на живот и пр.,ама била най-важна хартиената бюлетина.Народът искал.Ще отидат до урните накипрени (Корнела и Деса),намръщени и зли (Борисов,Томето и Делянчо),нахилени (КарадайЧО и Ментата) и после ще потриват доволно ръце,че овцете пак бяха прекарани.Трябва наистина много да си обръгнал,за да не разбереш какво ти се готви.Мизерия и смърт.

42

г

преди 1 година

Комуняггите кръв повръщат, но власт никога не връщат.

41

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ДА ВЯРВАМ НА ЕДНА ФИРМА, КОЯТО ДОСТАВЯ,СЪХРАНЯВА И ИЗГОТВЯ СОФТУЕРА ЗА ИЗБОРИТЕ ?НЯМА НУЖДА ДА КУПУВАШ ГЛАСОВЕ ПО СЕЛА И МАХАЛИ С РАЗЛИЧНИ ПОСРЕДНИЦИ-ПРОСТО ПЛАЩАШ ЗА СОФТУЕРА И ПОРЪЧАШ РЕЗУТАТА КАКЪВТО ИСКАШ?НАРОДА Е КАЗВА ''КОЙТО ПЛАЩА, ТОЙ ПОРЪЧА МУЗИКАТА ''

40

Анонимен

преди 1 година

Със вчерашното си решение Корнелия де факто върна баце и шиши на власт в следващия мандат.... Язък дето години наред плюеше по тях, пък накрая им се разкрачи съблазнително ... Ако и да са останали някакви хард бесепари, то съм сигурен, че се чувстват предадени, а Корнелия вчера ритуално си подписа молбата за напускане.На следващите избори и Светльо от Хиподил ще я биее.

39

КУРНЕЛООО

преди 1 година

КОРНЕЛИЯ, ВЕЧЕ ПО-ИЗВЕСТНА КАТО К .УРВЕЛИЯ НА БОКО ТИКВАТА, ЯВНО ЯКО Я ТРЕСЕ КРИТИЧЕСКАТА. ДА НЕ БИ ДА Е ПОРЕДНАТА МАТА ХАРИ НА БАНКЯНСКИЯ, ТА ТАКА Е ПОЛЕГНЛА НА МУТРАТА. КОЛКО И ПЛАТИ БОКО И КАКВО СА И ОБЕЩАЛИ НА ТАЯ *** ИНАТЛИВА.

38

Анонимен

преди 1 година

ПАЖОВЕТЕ НА НИНОВА ОТИДОХА ЗА КЛОУНИ ПРИ РАДЕВ, ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА НА СЛУЖБА С МАНДАТ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ!МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП СЕ ПРЕОРИЕНТИРАТ ЗА ДА СА НА ХРАНИЛКАТА ИЗВЪН НАМАЛЯВАЩАТА БСП!ЙОТОВА! ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА! ГЕРГОВ!НА МАМА МАЗНОТО МИНИСТЪРЧЕ НА ПРАВОСЪДИЕТО! КАДИЕВ!ДОБРЕВ! Я КАК СЕ УРЕДИ ЯНАКИ !

37

Анонимен

преди 1 година

Щом тези велики партии БСП, ДПС и ГЕРБ искат демократичен избор всеки да реши как да гласува, да се въведе и гласуване с топчета за мaлоУмнитe гласоподаватели. Тъй де, може и с пръчици като в първи клас. Нека да е свободен избора.

36

Сусо

преди 1 година

Вече окончателно се убедих в лицемерието, тъпотата и нахалството на г-жата! И за това никакви хартиени бюлетини няма да спасят нито нея нито партийката и от окончателно забвение!

35

Крант.ова

преди 1 година

Диалози,социолози, по цял ден това слушаме,накрая нищо няма да водите вземете да се разберете ,че почнахте да досаждате всеки ден в Театърното събрание

34

ира

преди 1 година

И с хартия и без хартия ти си вън от играта вече падна в канала сега Серджо ще те смачка и повече няма да се пениш Сама си сложи примката дето ти я пуснаха всички взети заедноА гергов и Серджо ще си веят синджира проста *** си